donpedro#2536
Nem érted öregem, arról beszélek, hogy OTB nélkül is meg fognak tudnak verni, akármennyire profin használod te az OTB-t, ezért nincs tényleges haszna.
Az OTB-től nem lesz jobb az AI! Azt kellett volna fejleszteni, mert lehet, hogy te nem látod, de az AI hibák akkor is benne vannak. Gyere el hozzám, és nézd meg, hogy hogy verem szarrá a gépet Pro-n, miközben folyamatosan anyázok az AI hülyeségei miatt. (Pl. szögletnél a kapus kifut a labdára, aztán megáll és mozdulatlanul nézi, ahogy a labda 10 centivel elszáll a feje fölött, és a kapus mögött álló csatár a hálóba fejel, erről mentésem is van, bár megnézni nem tudom. De nem írok több példát, hiszen már írtam eleget, majd egyszer összegyűjtöm őket.)
A lényeg, hogy azt kell tisztán látni, hogy ez a játék semmiképpen nem érdemli meg, hogy k***a jónak nevezzem, inkább jó közepes, ha jóindulatú vagyok.
És ne írd folyton azt, hogy hülyeségeket, meg nem valós dolgokat ír az, aki kritizál, én mindig konkrét példákat hozok fel, amit nem lehet megcáfolni, hiszen a két szememmel láttam a hibát. Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy direkt hazudok, csakhogy lealázzam a progit. Mi a francnak hazudnék, mi érdekem fűződne hozzá?
Azért nem értünk egyet, mert különbözőek az igényeink, én jobbat vártam, és lehetett volna sokkal jobb is, ebben szerintem te is egyetértesz, viszont neked így is megfelel, ahogy van, nekem meg nem.