Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• AdaKiller
    Jól van megnyugodtam, azt hittem csak én látom így a dolgokat, de látom más is vágja, hogy ez a fifa sem úgy sikerült, ahogy kellett volna.
    Csel van, csak nem ajánlott használni, ha egyáltalán sikerülne.Régi cselek(alt+q....), még volt is vmi progi, amivel be lehetett állítani melyik kombinációra milyen cselt csináljon. Az nagyon fasza volt.
    Példáúl mire jó mikor kiválasztom a 2 csapatot, mezeket, és kiírja a kezdőcsapatot,ami 9ember, és ott DONE-t kell nyomni, nem jövök rá azóta se, hogy az mire jó.
    Init én hexával szerkesztem, azzal nem fagy ki a "játék".
    Kb 2-3 éve úgy avgyok, hogy majd jövőre, lófaszt az EA 3 év múlva sem fog színvonalasabb foci játékot kiadni, mert nem képesek rá. Vmiért nem tudja senkise megcsinálni PC-re. 2000ben vagy 2001ben a MicroSoft is kiadott egy focit, de az is szar volt, meg volt a bajnokok ligájának is vmi focija, voltak benne jó dolgok, de az se ütötte meg a mércét. Én már azon gondolkodtam, hogy megszerzem a fifa99et, arról van a legtöbb jó élményem. Abba még multiba sszem bajnokságot is lehetett nyomni. Mondjuk abba is volt faszság. Szándékos fault, és csak kb a 30%át fújta, lapot meg nagy ritkám adott, de játékélményben nagyon jó volt.
    Tényleg ha vkinek megvan a fifa99, és a fifa 2000 akkor elcserékhetnénk a fifa 2004re, ha vkinek kell ezekután.
    Na én már nem nagyon szeretnék foglalkozni a játék szidalmazásával, mert a mai napra kijutott bőven. És még ennyit sem ér nálam.