Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Kész vagyok., DonPedronak volt igaza(remélem jól írtam a nevét), uninstall ennek a szarnak.
Elkezdek OTB-zni,Internek 4gólt basztam egymás után 4 támadásból, ki szélre végigfutok, "Y","A" leveszem, gól. No Comment, ja és World Classon.
Asszem fifa2001be volt, az hogy a szélről beadtad és beollóztad, és szinte mindig gól volt. Hát nekem semmi kedvem, ilyen szarral játszani.
2 emberem tök üresen az ellenfél 16osa előtt, közte volt 1 ember az ellentől, hát persze, hogy annak passzolta, nem tudom, hogy a klavim ennyire szar, vagy a progi nem képes normálisan passzolni.
Nálatok is csak másodszor megy be a instant replaybe? ha már itt tartok, lerúgom a gépet 11es, na mondom magamba megnézem még1xer, mert nagyot esett a játékosa, hát persze hogy nem lehetett megnézni, csak azt mutatta, hogy ott áll a gép játékosa a 11es pont előtt(ez volt az előző fifákba is). Mezőnybe rendesen vissza lehet játszani kb 10-15 másodpercet is.
Én megmondom(leírom) őszintén, ahogy beharangozták, ahhoz képest egy nagy kaka, többet vártam tőle, valószínűleg nekem túl nagyok az elvárásaim. 6-8 év kevés ahhoz, hogy kifejlesszenek egy normális foci progit.
Példáúl miért kellett kiszedni a 99-ben megtalálható letámadás, és lesreállítás gombokat? Szerintem az nagyon jó lenne ebbe a progiba.
Na további jó szórakozást mindenkinek, remélem nem vettem el senkinek sem a kedvét, mert biztos vannak , lesznek olyanok akik nagyon jó szórakoznak vele.