donpedro#235
Sikerült végre összehoznom egy elfutást, bár nem egészen úgy, ahogy írtad.
Szöglet után a kivágott labda egész Kaladzéig került hátra, és én azonnal megindultam visszafelé egy sprinttel. A védők annyira el voltak foglalva, hogy akadálytalanul jutottam el majdnem az alapvonalig, ám mivel Shevchenko teljesen üresen állt, és nem volt senki útban, így ívelés helyett inkább laposan toltam oda neki a lasztit. Sheva át is vette, majd a kirepülő kapus hasa alatt a kapuba pöccintette a labdát.
Asszem ez volt az eddigi legszebb gólom... :)
Egyébként ha sliderekkel lehetne állítani majd az AI-t, mint pl az NHL-ben, akkor ez se lenne olyan rossz. Csak a védelem "lyukassága" zavar igazán, amikor a szélső védők nem jönnek be keresztezni (mellesleg ez az ellenfélnél is előfordul), illetve még van egy apróság:
Sokszor előfordul, hogy rohanok a középpályásommal az ellenfél játékosa felé, aki vezeti a labdát, már majdnem elérem, erre az AI átvált a jobbszélsőmre. Ok, elkezdek azzal jönni befelé, ám egy másodperc múlva már a balszélsőt irányítom, és azzal sprintelek, természetesen rossz irányba. Ez a hiba is nagyon gyakori, nem egy gólt kaptam miatta, ráadásul sajnos, ezek a gondok a multiban is benne lesznek.