Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Én is profi szinten játszom... :)

Csak azért vagyok rájuk dühös, mert pont 10 éve fejlesztik ezt a játékot, és 10 év alatt sem voltak képesek olyan AI-t készíteni, aminek köszönhetően a meccsek hasonlítanának a valódira. Elsősorban azért, mert a gép nem használja az olyan taktikai variációkat, mint például elfutni a szélen, és onnan beadni fejre, vagy például sosem próbálkoznak távoli lövéssel, mindig csak a 16-oson belülről tüzelnek. Ezek csak akkor fordulnak elő a játékban, ha te próbálkozol ilyesmivel, és ez így elég vérszegény. (Bár speciel elfutni a szélen nekem még nem sikerült eddig.)

Tudom, hogy a 2002, 2003-ban éppen ezekből adódtak hibák, de most meg átestek a ló másik oldalára. Akkor 35-40 méterről lőtt a gép óriási gólokat, és állandóan a széleket játszatta, most meg semmi hasonló nincs. Nem hiszem, hogy nem lehetne megtalálni a középutat, pláne ilyen hosszú fejlesztői múlttal a hátuk mögött. (Igaz, nem is szorulnak rá, így is rengeteget eladnak a progiból, szóűval valószínűleg nem is erőltetik meg magukat. Minden évben kitalálnak valami újdonságot, változtatnak egy-két dolgon, de ugyanakkor nagyon sok mindent elkúrnak, pl. bedobások, és a lényeg sem változik, mindig műfutball lesz az eredmény.)

Megunni (sajnos) én sem tudom, mivel imádom a focit, és nem tudok ennél jobb progit, amivel játszhatnék. (Vannak benne pozitív dolgok is bőven, a szögletek például nagyon jól meg vannak csinálva.)