donpedro#219
Kezd nagyon felidegesíteni a játék. A passzolás, ahogy már írtam, kurva szar, de még ha kivételesen arra megy a labda, amerre rúgom, a játékosom akkor is állva várja, és megelőzi egy védő. A becsúszásnak semmi értelme, szinte lehetetlen így labdát szerezni, ráadásul minden harmadikat lefújja a bíró, függetlenül attól, hogy a labdát, vagy lábat találtam el. Ugyanez a szereléseknél azért érdekes, mert olyat még nem láttam, hogy az ellenfél sima szerelési kísérlete szabálytalan lett volna, ellenben a sajátjaim rendre azok.
Az ellenfél játékosai soha nem csinálnak egyetlen becsúszást sem!! Mintegy 15 meccsen én még legalábbis nem láttam ilyet.
Minek a sorfal a szabadrúgáshoz, ha nincs semmi értelme, mert mindig elcsavarják fölöttük a labdát! (kb. 25/25 az eddigi arány)
Ráadásul kicsit gáz, hogy az ellenfél szabadrúgásai mindig kapura mennek, nekem meg csak egyszer sikerült eltalálni a kaput, de akkor is védett a kapus.
Valaki szólhatna már az EA-nek, hogy reakcióidő is van a világon. Ugyanis elég röhej, hogy amikor a cpu játékos elkezd sprintelni, akkor egyből szerez 3 méter előnyt, és lehetetlen utolérni, ezzel szemben nekem esélyem sincs egy hirtelen ritmusváltással elvinni a labdát, mert azonnal szerelnek.
A gép védői sosem blokkolni próbálják a beadásokat, hanem mindig tökéletes, tiszta szereléseket mutatnak be.
Azt sem értem, hogy miért nem lövik el a játékosaim rendesen a labdát, amikor helyzetbe kerülnek. A legutóbbi meccsemen többször is sikerült lövőhelyzetbe kerülnöm, de hiába nyomtam hosszan a gombot, mindig gyenge, középre tartó félmagas "lövés" lett belőle.
Mindez Pro fokozaton, ami a jelek szerint a legnehezebb, ugyanis a többin simán nyerek, itt viszont még gólt sem lőttem.