Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Nekem is ez a fő bajom vele, túl scriptelt, néha egy teljes másodperc is eltelik, mire reagál a gombra a játékosom, a játékosváltásra pedig olykor egyáltalán nem reagál.

PL. ott van a labda az ellen 16-osán belül, és az én csatárom kb. 1 méterre onnan hátrál kifelé. Elkezdem nyomni ezerrel a játékosváltást, de nem történik semmi, mert a script szerint a labdát a kapusnak kell megszerezni, aki így szépen 5 méterről odaballag, és fölszedi azt. :(

Valaki írta, hogy azok a kinti lövések, amelyek nem pont a kapuval szemből érkeznek, mindig beakadnak. Nos, ezt alátámasztja, hogy az általam indított ligában a góllövőlista élén a két belső középpályásom van, ugyanis a kb. 30 gólomból 23-at ők szereztek, ilyen lövésekből.

Mindig utáltam az EA hülye ragaszkodását ehhez a scriptes marhasághoz, miért nem lehet direktebb kontrollt adni a szerencsétlen játékos kezébe? Lehetne nagyon jó is ez a játék, DE a cselezés effektíve használhatatlan (az átlaguser számára mindenképpen), a távoli lövés értelmetlen (bizonyos pontokról tüzelve biztos a gól), a védekezés a rossz játékosváltás és az indirekt kontroll miatt szinte csak a szerencsén múlik, és én azzal sem vagyok kibékülve, hogy én nem tudok hátulról szerelni, mert az mindig szabálytalan, ellenben a gép ezt meccsenkét többször megcsinálja.

MÁS: Löttem egy gólt szabadrúgásból! Persze nem szemből, hiszen úgy mindig hárít a kapus, hanem a bal szélről, kb. a 11-es ponttal egymagasságból. Nem jobbal tekertem befelé, hanem ballal, így a labda kifelé csavarodott, és a kapus beütötte a kapuba. Lol.

Szemből eddig az volt a legjobb kísérletem, amikor a kapus nem szögletre, hanem a kapufára tolta a labdát, és a kipattanót Szabics a helyére küldte.

(PS: Kéretik nem flémelni, hiszen a játékkal van bajom, nem a rajongóival, ha ellenvélemény van, akkor érvekkel alátámasztva lehet vitatkozni velem.)