10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Erről jut eszembe, rájöhetnének már az ilyen emberek, hogy visszaolvasni általában kevesebb idő, mint választ kapni a hozzászólásra... :)
  • Barni
    ha valaki szerez cracked exe-t szóljon ám
  • Breki33
    HA visszaolvasni nincs időd játszani hogy van? :-O)

Amúgy most senkinek nem megy a multi :(
  • donpedro
    Az elmúlt két-három oldalon folyamatosan erről volt szó, majd ha lesz időd, akkor olvass vissza, mert két-három oldalt nem fogunk tudni elküldeni mailben.
  • Breki33
    hat nemtom nekem van a szélen hogy csapattársnak akarom és elore rugja
    nem nyomkodod görcsösen az OTB-t?
  • donpedro
    Nekem is ez a fő bajom vele, túl scriptelt, néha egy teljes másodperc is eltelik, mire reagál a gombra a játékosom, a játékosváltásra pedig olykor egyáltalán nem reagál.

PL. ott van a labda az ellen 16-osán belül, és az én csatárom kb. 1 méterre onnan hátrál kifelé. Elkezdem nyomni ezerrel a játékosváltást, de nem történik semmi, mert a script szerint a labdát a kapusnak kell megszerezni, aki így szépen 5 méterről odaballag, és fölszedi azt. :(

Valaki írta, hogy azok a kinti lövések, amelyek nem pont a kapuval szemből érkeznek, mindig beakadnak. Nos, ezt alátámasztja, hogy az általam indított ligában a góllövőlista élén a két belső középpályásom van, ugyanis a kb. 30 gólomból 23-at ők szereztek, ilyen lövésekből.

Mindig utáltam az EA hülye ragaszkodását ehhez a scriptes marhasághoz, miért nem lehet direktebb kontrollt adni a szerencsétlen játékos kezébe? Lehetne nagyon jó is ez a játék, DE a cselezés effektíve használhatatlan (az átlaguser számára mindenképpen), a távoli lövés értelmetlen (bizonyos pontokról tüzelve biztos a gól), a védekezés a rossz játékosváltás és az indirekt kontroll miatt szinte csak a szerencsén múlik, és én azzal sem vagyok kibékülve, hogy én nem tudok hátulról szerelni, mert az mindig szabálytalan, ellenben a gép ezt meccsenkét többször megcsinálja.

MÁS: Löttem egy gólt szabadrúgásból! Persze nem szemből, hiszen úgy mindig hárít a kapus, hanem a bal szélről, kb. a 11-es ponttal egymagasságból. Nem jobbal tekertem befelé, hanem ballal, így a labda kifelé csavarodott, és a kapus beütötte a kapuba. Lol.

Szemből eddig az volt a legjobb kísérletem, amikor a kapus nem szögletre, hanem a kapufára tolta a labdát, és a kipattanót Szabics a helyére küldte.

(PS: Kéretik nem flémelni, hiszen a játékkal van bajom, nem a rajongóival, ha ellenvélemény van, akkor érvekkel alátámasztva lehet vitatkozni velem.)
  • donpedro
    Hiába veszi lejjebb. mint említettem, nálam 2000-es AMD-n Radeon 8500-al is akad, mégpedig 640*480-ban...
  • KeKKSZike
    Már van Patch a játékhoz? Vagy miről van most szó? :O
  • reaper4
    vedd lejjebb a grafikát.
    imádom ezeket a bölcs hozzászólásaimat.
  • reaper4
    ez engem is érdekellne, mert én is próbálkoztam.nem kell mondanom kevés sikerrel.pedig néha adná magát az átemelés. :((
  • Breki33
    még nem csináltam ilyet gondolom a-val
  • Breki33
    nem vettem ilyet észre
  • Petya777
    1.1exet honnan lehet szedni?
  • I.C.ram
    Ez iszonyat szar iranyítás! Borzalmasan irányíthatatlan a régebbiekhez képest. Sokkal később reagál az irányváltásra!!!
  • Breki33
    én régi gépem amit árulok 1600as AMD
  • Breki33
    900?

hát az elég kevés
  • Geeryy
    nagyon akad még a hang is... ;) 5letek?
    p3 900mhz 256 sd ram geforce 3ti200 128ddr
  • Petya777
    VKI HELP! Most lépek egy 3 órára de remélem mire visszjövök meglesz a megfejtés. Szóval dslem van de dlinkes routerre van kötve és csak onnan a gépbe. Na így nem lehet multyzni mindig megáll de ha közvetlenül a gépet dugom az adslbe akkor meg nem érzékeli az XP a netet. Vlazeg azért mert úgy telepítettem a windowst hogy akkor be volt dugva a dlinkbe! Na szóval ha kihúzom és csak gépet dugom bele az adslbe, akkor hogyan lehet elérni, hogy catlakozni tudjak??? Milyen beállítást kell nyomatni xpbe? KÖSZ!
  • Barni
    BREKI!
    NEM LÁTLAK!
  • Barni
    na ott vagyok.
    név?
  • Breki33
    random qukenet server van legalább négy alapból benne
  • Breki33
    grrrrrrrr

qukenet random server

ezis a németek miatt kell
    esl-nemzetközi meccsek...........
  • Barni
    én az irc.extra.hu-n szoktam lenni, de az alapra rámenve nincs is fifa.hu csati
  • Breki33
    nemszoktam portot beirni
    a server alapbol benne van teeee
  • Barni
    hmmm ott vagyok
    és akkor melyik szerver?
  • Breki33
    join #fifa.hu
  • Barni
    melyik a fifa csati a mircen?
  • donpedro
    a serial? :)
  • Barni
    hol talállak mircen ? melyik csati?
  • Petya777
    Vki mondja meg mi a címe és melyik port mert 20 perce kínlódok ezel.........
  • kisficege
    holnap lessz meg:)
  • Breki33
    olvass vissza meglesz az
  • Petya777
    irc.qukenet.hu nem jön be...
  • Geeryy
    egy serial-t plz!előre is thx
  • donpedro
    Milyen igaz, anno mit küszködtünk a modemmel, hogy a ripek lejöjjenek... :)
  • Breki33
    hmm a régi szép idők
  • Breki33
    qukenet
    eztmár illene tudni
  • donpedro
    Még annyi, hogy zene és szurkolói dalok add-on formájában várhatók.
  • Breki33
    hm köszönöm fiúk :-)
  • Breki33
    keress meg icq-n vagy gyere a mircre