10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
donpedro #2125 Erről jut eszembe, rájöhetnének már az ilyen emberek, hogy visszaolvasni általában kevesebb idő, mint választ kapni a hozzászólásra... :) -
ha valaki szerez cracked exe-t szóljon ám -
HA visszaolvasni nincs időd játszani hogy van? :-O)
Amúgy most senkinek nem megy a multi :( -
donpedro #2122 Az elmúlt két-három oldalon folyamatosan erről volt szó, majd ha lesz időd, akkor olvass vissza, mert két-három oldalt nem fogunk tudni elküldeni mailben. -
hat nemtom nekem van a szélen hogy csapattársnak akarom és elore rugja
nem nyomkodod görcsösen az OTB-t?
-
donpedro #2120 Nekem is ez a fő bajom vele, túl scriptelt, néha egy teljes másodperc is eltelik, mire reagál a gombra a játékosom, a játékosváltásra pedig olykor egyáltalán nem reagál.
PL. ott van a labda az ellen 16-osán belül, és az én csatárom kb. 1 méterre onnan hátrál kifelé. Elkezdem nyomni ezerrel a játékosváltást, de nem történik semmi, mert a script szerint a labdát a kapusnak kell megszerezni, aki így szépen 5 méterről odaballag, és fölszedi azt. :(
Valaki írta, hogy azok a kinti lövések, amelyek nem pont a kapuval szemből érkeznek, mindig beakadnak. Nos, ezt alátámasztja, hogy az általam indított ligában a góllövőlista élén a két belső középpályásom van, ugyanis a kb. 30 gólomból 23-at ők szereztek, ilyen lövésekből.
Mindig utáltam az EA hülye ragaszkodását ehhez a scriptes marhasághoz, miért nem lehet direktebb kontrollt adni a szerencsétlen játékos kezébe? Lehetne nagyon jó is ez a játék, DE a cselezés effektíve használhatatlan (az átlaguser számára mindenképpen), a távoli lövés értelmetlen (bizonyos pontokról tüzelve biztos a gól), a védekezés a rossz játékosváltás és az indirekt kontroll miatt szinte csak a szerencsén múlik, és én azzal sem vagyok kibékülve, hogy én nem tudok hátulról szerelni, mert az mindig szabálytalan, ellenben a gép ezt meccsenkét többször megcsinálja.
MÁS: Löttem egy gólt szabadrúgásból! Persze nem szemből, hiszen úgy mindig hárít a kapus, hanem a bal szélről, kb. a 11-es ponttal egymagasságból. Nem jobbal tekertem befelé, hanem ballal, így a labda kifelé csavarodott, és a kapus beütötte a kapuba. Lol.
Szemből eddig az volt a legjobb kísérletem, amikor a kapus nem szögletre, hanem a kapufára tolta a labdát, és a kipattanót Szabics a helyére küldte.
(PS: Kéretik nem flémelni, hiszen a játékkal van bajom, nem a rajongóival, ha ellenvélemény van, akkor érvekkel alátámasztva lehet vitatkozni velem.) -
donpedro #2118 Hiába veszi lejjebb. mint említettem, nálam 2000-es AMD-n Radeon 8500-al is akad, mégpedig 640*480-ban... -
Már van Patch a játékhoz? Vagy miről van most szó? :O -
vedd lejjebb a grafikát. 
imádom ezeket a bölcs hozzászólásaimat. -
ez engem is érdekellne, mert én is próbálkoztam.nem kell mondanom kevés sikerrel.pedig néha adná magát az átemelés. :(( -
még nem csináltam ilyet gondolom a-val -
nem vettem ilyet észre -
Petya777 #2110 1.1exet honnan lehet szedni? -
Ez iszonyat szar iranyítás! Borzalmasan irányíthatatlan a régebbiekhez képest. Sokkal később reagál az irányváltásra!!! -
én régi gépem amit árulok 1600as AMD -
900?
hát az elég kevés -
nagyon akad még a hang is... ;) 5letek?
p3 900mhz 256 sd ram geforce 3ti200 128ddr -
Petya777 #2105 VKI HELP! Most lépek egy 3 órára de remélem mire visszjövök meglesz a megfejtés. Szóval dslem van de dlinkes routerre van kötve és csak onnan a gépbe. Na így nem lehet multyzni mindig megáll de ha közvetlenül a gépet dugom az adslbe akkor meg nem érzékeli az XP a netet. Vlazeg azért mert úgy telepítettem a windowst hogy akkor be volt dugva a dlinkbe! Na szóval ha kihúzom és csak gépet dugom bele az adslbe, akkor hogyan lehet elérni, hogy catlakozni tudjak??? Milyen beállítást kell nyomatni xpbe? KÖSZ! -
BREKI!
NEM LÁTLAK! -
na ott vagyok.
név? -
random qukenet server van legalább négy alapból benne -
grrrrrrrr
qukenet random server
ezis a németek miatt kell
esl-nemzetközi meccsek........... -
én az irc.extra.hu-n szoktam lenni, de az alapra rámenve nincs is fifa.hu csati -
nemszoktam portot beirni
a server alapbol benne van teeee -
hmmm ott vagyok
és akkor melyik szerver? -
join #fifa.hu -
melyik a fifa csati a mircen? -
donpedro #2094 a serial? :) -
hol talállak mircen ? melyik csati? -
Petya777 #2092 Vki mondja meg mi a címe és melyik port mert 20 perce kínlódok ezel......... -
holnap lessz meg:) -
olvass vissza meglesz az -
Petya777 #2089 irc.qukenet.hu nem jön be... -
egy serial-t plz!előre is thx -
donpedro #2087 Milyen igaz, anno mit küszködtünk a modemmel, hogy a ripek lejöjjenek... :) -
hmm a régi szép idők -
qukenet
eztmár illene tudni -
donpedro #2084 Még annyi, hogy zene és szurkolói dalok add-on formájában várhatók. -
hm köszönöm fiúk :-) -
keress meg icq-n vagy gyere a mircre