donpedro#209
Mellesleg én egy kicsit csalódtam a játékban. Több olyan bosszantó hiba is van benne, ami tönkreteszi a játékélményt. Tudom, ez még csak demo, de az AI nagyon messze van attól, amit én reméltem.
A legnagyobb hiba, hogy az AI eltérően kezeli a az ellenfél játékosait, illetve az én játékosaimat, akiket éppen nem én irányítok. Ettől az egész meccs olyan lesz, mint a legutóbbi 3 meccse a válogatottnak: Én próbálok távolról betalálni, miközben az ellenfél játékosai rendre kilépnek a védőim között, ugyanis a két szélső védő akkor sem megy be segíteni a középhátvédnak, ha egy szem csatár vezeti a kapu felé a labdát. Inkább 10-15 méter távolságot tartva futnak kétoldalt az alapvonal felé. Mindez azt eredményezi, hogy ha csak egyszer is hibázok a középső védőmmel, akkor már nincs más dolgom, mint imádkozni, hogy kihaggyák a ziccert. Ellenben a másik oldalon a kapu közelébe sem nagyon engednek, mert a védelem folyamatosan tolódik, és a védők igyekeznek állandóan fedezni a kaput, ezáltal blokkolják a lövéseket.
Ez persze csak egy hiba a sok közül, ráadásul tipikusan EA-megoldás, amiről igazán leszokhatnának már végre...
Ja, a pro nálam is nehezebb, ui. kikaptam 2-0-ra, és igazán helyzetem se volt, viszont kivédtem egy büntetőt...