Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Marcell
    A 3 (avagy esetenkent 4) billentyu egyszerre lenyomasa tudtommal nem a jatek hibaja, hanem ASSZEM a billentyu-pufferé. Volt olyan billentyuzetem, ami 3-nal csinalta, az nagyon idegesito volt. Aztan volt egy olyanom, ami abszolut nem csipogott, a mostanim meg 4-nel hal meg...

A "fifa 2004 requires hardware grapichds acceleration" hibauzenet nagyon nem egyedi, sokaknak van ilyen problemajuk. Megoldasra mar nem emlekszem, erdemes elolvasni a soccergamin.tv oldalon a forumhozzaszolasokat.
    A masik gyakori hiba meg, hogy nincs hang a jatekban...

A cselek nekem nagyon nem mukodnek gyakorlatban, persze lehet csak azert, mert nem gyakoroltam eleget. Sikerult mar 360-as forgast csinalni, de akcio kozben nem sok sikere van, lelassul vele a tamadasom. Raadasul valamiert nagyon nehezen sikerul osszehozni 1-1 cselt.

En (a jo nehezsegi fokozatokkal) professionalon jatszom izgalmas, szoros meccseket. WC-n altalaban kikapok 2-3 gollal.

Nektek is rohadt gyorsan tortenik a powerup? En belepiszkaltam az ini.big-be, de meg igy is nagyon hamar felfut a kis sáv.
    Szabadrugasnal is kurva gyorsan mozog a csúszka, annak is orulok, ha a zold zona KOZELEBE sikerul vinnem a pálcikát. Eredmeny: elrugom a rákba... :)