donpedro#1978
Nekem továbbra is az a kérdésem, hogy miért szaggat 640*480*16-ban, ha a demo 1024*768-on is prímán futott.
Radeon 8500, AMD Athlon XP 2000-em van.
Másrészt a magyar válogatott névsora másnál is ilyen borzalmasan pocsék? Egy csomó régi név van benne, ráadásul nagy részük rossz helyen játszik, pl. Sáfár, mint védő, stb. Creation Center pedig nincs, ugyebár, és a patchben sem lesz.
Harmadrészt a karrier módban kicsit érdekesen számolja a meccsek eredményeit a program. 9 forduló után a Hannover vezet, mi vagyunk a másodikak a Stuttgart-tal, aztán a Frankfurt jön, míg a kieső helyeken a Bayern, a Schalke, illetve a Werder osztozik, de a Dortmund is 14. OK, néha felborul a papírforma, de azért ez egy kicsit (?!) túlzás.
Nem tudom, hogy mikor veszett ki a játékélmény a fociprogramokból, de emlékszem, hogy régen milyen jól szórakoztam a 2D-s játékokkal, most meg csak bosszankodok.
Az EA egyébként idén nagyon nagyot bukott eddig, hiszen az NHL-ben és a Fifában is olyan hiányosságok voltak megjelenéskor, hogy a feldühödött rajongók már-már a főhadiszállást ostromolták a patch miatt (Meg más miatt is, mindenesetre a magyar online ligában játszó veteránok azóta is anyáznak az elcseszett hoki miatt.). Remélem az NBA-t nem kúrják el, de már nem bízok, csak remélek...:(