10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Breki33
    nekkem nem kért cd-t igaz be van mountolva

és ugynézem rendben felment
  • Breki33
    ja sokan nyaggatnak ezzel így itt közölném, hogy Hedge mindjárt kiirja az fh-n a pontos teendőket
    good luck :-)
  • Breki33
    meglepetééééééés :-)

patc ftp-n
  • donpedro
    Ja, és az NHL sem szaggat full detail-lel, 1024*768-ban.
  • donpedro
    Nekem továbbra is az a kérdésem, hogy miért szaggat 640*480*16-ban, ha a demo 1024*768-on is prímán futott.

Radeon 8500, AMD Athlon XP 2000-em van.

Másrészt a magyar válogatott névsora másnál is ilyen borzalmasan pocsék? Egy csomó régi név van benne, ráadásul nagy részük rossz helyen játszik, pl. Sáfár, mint védő, stb. Creation Center pedig nincs, ugyebár, és a patchben sem lesz.

Harmadrészt a karrier módban kicsit érdekesen számolja a meccsek eredményeit a program. 9 forduló után a Hannover vezet, mi vagyunk a másodikak a Stuttgart-tal, aztán a Frankfurt jön, míg a kieső helyeken a Bayern, a Schalke, illetve a Werder osztozik, de a Dortmund is 14. OK, néha felborul a papírforma, de azért ez egy kicsit (?!) túlzás.

Nem tudom, hogy mikor veszett ki a játékélmény a fociprogramokból, de emlékszem, hogy régen milyen jól szórakoztam a 2D-s játékokkal, most meg csak bosszankodok.

Az EA egyébként idén nagyon nagyot bukott eddig, hiszen az NHL-ben és a Fifában is olyan hiányosságok voltak megjelenéskor, hogy a feldühödött rajongók már-már a főhadiszállást ostromolták a patch miatt (Meg más miatt is, mindenesetre a magyar online ligában játszó veteránok azóta is anyáznak az elcseszett hoki miatt.). Remélem az NBA-t nem kúrják el, de már nem bízok, csak remélek...:(
  • Rudee
    Pedig megy ez crack nélkül is, csak türelem kell, először én is bezártam (ctrl alt del) az ablakot ahol "töltötte", aztán nem is lett jó, Második kisérletre viszont sikerült, igaz pár percet kellett várni, de megéri, most jáccottam 3 meccset, és király volt :)
  • Marcell
    Pontosabban a www.fifa04.com-on nincs meg kinn a hir, pedig igertek, hogy belinkelik, amint lesz peccss....
  • Marcell
    Engem BAROMIRA felhuzott, abban remenykedem lesz valami normalis peccs is. Mert a fifa2004-en meg nincs kinn a hir, pedig elvileg igertek, hogy belinkelik majd. Talan a letoltheto verzioju peccset varjak ok is :))

Elegem van egy idore az EA Sports silany minosegu, osszecsapott, szar cuccaibol! Bar jo LEHETNE ez a jatek, az osszkep FOS!
  • reaper4
    nah további jó szenvedést ezzel a szarral én mára meguntam.
    na meg kicsit fel is húzott ez a patch dolog, de rage-nek igaza van.Várjuk meg a crackelt cuccot.

jóccakát mindenkinek.

off
  • Marcell
    DC++ rol, de ez nem tudom miert fontos. Szinte mindenkinek deviance-s van, hacsak nem a nemet verzio :)
  • Marcell
    amugy ilyennel talalkoztatok mar?:
  • Marcell
    Hat ja, kicsereltek (feltortek), de nem NO-CD-sre, mert a deviance-s cdt azert bekeri.
  • rage
    A program safedisc-kel van védve
    Ha te nem feltört exe-vel próbálkozol,úgy fogja kérni a correct disket, mint a sicc

Az, hogy a te CD-den Deviance-ék már alapból kicserélték crackeltre az EXE-t, az meg egy másik dolog!
  • rage
    Másolásvédelemről hallottál már?
    :-)

• rage
    Ha elolvastátok volna, ott írta az illető, hogy manuális installnál kiírta, hogy mivel nem eredeti exe-re akarja tenni, azt nem találja, ezért azt most nem írja felül.

Vagyis, felülírná, ha origin lenne...
  • Marcell
    Nem baj, ha keri a CD-t, hiszen benn van a meghajtoban a CD! A no-cd csak akkor kell, ha nincs kiirva (vagy bemountolva) a cd.
  • Marcell
    Bar Rudi is no-cd-t hasznal es neki jo.
  • rage
    S akkor hogyan fogod elindítani ?
    Nem baj, hogy az új exe is kérni fogja a CD-t???

Mivel egy eggyel nagyobb verziószámú, eredeti lesz belőle?
    Nem kellene hozzá szerinted egy crackelt változat ebből?
  • Marcell
    Ha nem peccseli, akkor mivel magyarazod, hogy a felbeszakitott patch telepitese utan nem indult el a jatek, de az exe (no-cd-re) kicserelesevel ismet fut?
  • Breki33
    és utánna kérni fogja az eredeti CD-t :-)
  • Breki33
    nemaz exet petcheli es muxik
  • Marcell
    Na sejtem mi a baj nalam!
    Eloszor amikor telepitettem a patch-et, nem vartam meg, mig bezarhato lesz az ablak, hanem ctrl+alt+del-lel kilottem. Ezutan nem indult el a fifa. Igyhat fogtam a NO CD crackes deviance fifa2004.exet es bemasoltam a (cdt kero, eredeti) exe helyere. Igy most jol fut a fifa, de a patchet ezutan mar sehogy se tudom beelesiteni. Es ennek lehet az az oka, hogy a no-cd-s valtozatot akarom peccselni.

A lehetseges megoldasom tehat, ha uninstallalom az egeszet, aztan folrakok mindent ujra (de ugyebar a nocd cracket nem). Ezutan turelmesen folinstallalom a patchet es remenykedem, hogy mukodik. Na de ezt majd csak holnap!
  • rage
    Szerintem, bőven elég lenne amíg kiírja, hogy patch installed, s kész

Csak ugye, az EXE-t nem tudja patchelni...
  • Breki33
    nemis kapsz visszajelzést
    ha be tudod csukni windowsunkat akkor kész
  • rage
    Amit az 1941-es hozzászólásban írtam, azt olvasd el...
  • reaper4
    nekem csak annyi, hogy már 1 órája nyitva az ea-s ablak és semmi visszajelzés + ha esetleg windózt kell telepítenem akkor csak felrakom és nem kell megint várni.
  • Marcell
    Nekem nem mukodik! Kiirja ugyebar, hogy installed, aztan varni kell jo sokat (a tobbiek elmondasa szerint), egeszen addig, amig be lehet zarni az ablakot. Ezt meg is varom (vagy 15 perc), aztan bezarom az ablakot es inditom a fifat, de semmi valtozas! :(
  • rage
    Egyébként miért nem jó nektek az online patch ?
    Mi nem jó vele ?
  • reaper4
    ez 1 tömörítési forma
  • Marcell
    .lha? Ez windowsos file??
  • Dj Csaba
    Utána néztem a neten, és talán innen letölthető az RTPath vagy mi

RTPatch
  • renato
    meg én is... :(
  • reaper4
    most keresgetem én is
  • rage
    Majd meglátjátok, ha felteszitek a patchet így
    Állítsatok controllert

Vagy mentsetek le egy visszajátszást
    Ezeknek már működniük kellene.
  • rage
    De kell.
    Az nekem sincs.
  • Marcell
    es ehhez nem kell az az RTPatch nevu program is? Mert Gmorph azt irta az is kell hozza.
  • reaper4
    Gmorph által írtat írd be a böngészőbe aztán enter: ftp://ftp.ea.com/pub/easports/patches/fifa2004/pc/EN-US/FIFA04_PC_English_1-1.rtp
  • rage
    Továbbra is az a véleményem , hogy NE tegyük fel a patchet addig, amig nincs meg az új verzióhoz írt EXE feltört verziója

Mert így lesz egy pár patchelt file a régi EXE-vel, s az
    nem lesz az igazi. Ha utólag felül tudjuk írni, mert kiadja mondjuk a Deviance , akkor már OK
  • Marcell
    Ez az RTPatch progi honnan toltheto le? Mert nekem az online peccseles nem mukodik.
  • rage
    Szerintem, eredeti exe nélkül ne patcheljünk
    Várjuk meg a feltört patchelt exe-t

Mert így félig fog működni...