Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• donpedro
    Érdekes, én semi-pron simán kikaptam 5-1-re, world classon meg játszottam egy 4-4-et. (20 perces félidőket nyomok.)

Engem a rossz pass assist idegesít, balra nyomom, de jobbra passzol, ez az NHL-ben mérföldekkel jobb. Ugyanígy gáz a játékosváltás, és a bedobások. Előbbinél az a bajom, hogy nem a legközelebbi játékosra vált, hanem arra, aki az ellenfél, és a kapum között van, utóbbinál pedig marhaság, hogy nincs semmi mozgás, nincsenek bemozdiló emberek, sőt, néha olyan messze állnak meg a társak, hogy el se bírom dobni addig.

A játékosanimációk közül bennemaradt a régi lövésanim, amikor az ipse majdnem úgy néz ki, mintha páros lábbal akarná elrúgni a labdát. Nem tudom, hogy ezt hogy sikerült motion-capture-el megoldani, de elég idétlen.

A meccs közbeni animokat mindenkinél nehéz eltüntetni? Sokszor 4-5 ESC után tűnik csak el.

A sok gomb szerintem marhaság. Az NHL-ben is ez volt a nagy újítás, és ott se használom a gombok felét, itt se fogom, mert egyszerűen nincs rá idő.