Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• LezLee
    Hát nem akarom kivívni senki haragját, de szerintem eddig (World cup 98 óta mindegyikkel játszottam) magasan ez a legszarabb. A menü majdnem átláthatatlan, és késve reagál az utasításaimra, egy csomó menüpont hiányzik, a multiplayer akár ott se lenne (kihagytak belőle csomó mindent). A meccs: irreálisan gyors a játék, és a játékosok sebessége, ja és a másik hogy most az options menüben már beállítani sem lehet, hogy milyen gyors legyen a játék (még a demoban lehetett). Egy meccsen kb. 2-szer lövök kapura, ebből kétszer 16-oson kívülről, és ebből kétszer bemegy a kapuba :((( Hol van itt a realitás. A passzolás is szar, nem oda passzol ahová a játékos szeretné (igaz ezt legalább lehet állítani). Az OTB-t szinte lehetetlen használni az irreálisan gyors játék miatt. És a legfontosabb: a legnagyobb szívfájdalmam, hogy nincs (vagy csak én nem találtam) a carrier módban góllövőlista. Pedig eddig nagy Fifa-rajongó voltam, de hát így... Ebből hamar uninstall lesz szerintem (Akkor amikor megjelenik a PES3 :)))