10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Tényleg van góllövőlista?? Én még nem találtam rá. Akkor légyszi árulja már el valaki, hogy hol találom, mert eddig csak csapatra lebontott góllövőlistát láttam. Tehát a hagyományos, összesítettet eddig nem láttam, de hát amilyen állapotok a menüben uralkodnak??? -
tényleg van? akkor sry.. -
sokmindenben egyetértek. pl a góllövőlista nagyon hiányzik,meg hogy 4et kell klikkelnem ahhoz,hogy megnézzem hol állok a tabellán,meg sorolhatnám még. a kapuralövés is gázos,ha a a hosszú sarok felé lövöd alabdát nem pont szembe a kaputól 80% hogy bemegy,a kapus mindenhova nyúl,csak a labdáért nem. stb.. DE a passzolásnál sztem hasznosabb a w használata(trough pass), az elv. pont úgy működik,mint a fifa2002 illetve az azt megelőző részekben..
mindezek ellenére,szvsz most ez a legjobb foci progi,összetett,szép, kreatív támadásokat lehet benne vezetni, érdemes mélyebben beleásnia magát az embernek! -
Pedig góllövőlista van benne:)))
Sztem egész jó a game,csak a menü az nagyon szar,nem lehet átlátni,és pl.vásárolni is máshogy kell,a többi fifa-ban tök egyszerű volt.
Mindenesetre köszi a segítséget Bodesz! -
1861#es szvsz kérdezze meg a szolgáltatójától,hoyg lehet megosztani a netet :D -
dzseni #1883 Petya777!
A routeren a gamespy-hoz szükséges portokat át kell mappolni,hogy kintről is látható legyen. -
itt minden iaz szerintem is.
nekem a fifa 2001 volt az amelyik még mejött de utána jött ez a free control vagy mi és elrontotta a fifa-kat -
Hát nem akarom kivívni senki haragját, de szerintem eddig (World cup 98 óta mindegyikkel játszottam) magasan ez a legszarabb. A menü majdnem átláthatatlan, és késve reagál az utasításaimra, egy csomó menüpont hiányzik, a multiplayer akár ott se lenne (kihagytak belőle csomó mindent). A meccs: irreálisan gyors a játék, és a játékosok sebessége, ja és a másik hogy most az options menüben már beállítani sem lehet, hogy milyen gyors legyen a játék (még a demoban lehetett). Egy meccsen kb. 2-szer lövök kapura, ebből kétszer 16-oson kívülről, és ebből kétszer bemegy a kapuba :((( Hol van itt a realitás. A passzolás is szar, nem oda passzol ahová a játékos szeretné (igaz ezt legalább lehet állítani). Az OTB-t szinte lehetetlen használni az irreálisan gyors játék miatt. És a legfontosabb: a legnagyobb szívfájdalmam, hogy nincs (vagy csak én nem találtam) a carrier módban góllövőlista. Pedig eddig nagy Fifa-rajongó voltam, de hát így... Ebből hamar uninstall lesz szerintem (Akkor amikor megjelenik a PES3 :))) -
én csak venni tudtam 1 senon végén de eledni még nem jöttem rá.
tehát ha lejátszottad a sezont akkor tusz venni játékosokat de nem lehet mindenhonnan leglábbis nekem nem ment mondjuk vagyok a real al akkor nem tudok venni német csapatoktól aszem szóval vagyok real al akkor tudok venni spanyol csapattól szóval ez bonyolult nekem is :D -
Csak az alaplóvé van,nemrég kezdtem el a karier módot,kb 10-13 meccset játszottam.
De jól jönne ha valaki meg tudná mondani hogy lehet játékost eladni és vásárolni. -
sztem nincs
de az ezenyolchatvanegyes hozzászólás a frászt hozta rám :-) -
volt de senkise reagállt rá
igazad van amúgy -
vagy még nincs is?
-
egyetértek..
mekkora a patch és hol lelek rá? 1000L keresem.. -
te nagyon le vagy maradra ember
mindannyian a patchra várunk :-)))))))))) -
lehet hogy már volt,de nagyon durva ami a fifahungaryval történt. betörtek,és elloptak minden adatot..ez kibaszás,értelme meg nemsok
-
nem tudok válaszolni
mert nem veszek játékost
utálom a nem eredeti csapatokat
sorry -
nincs valami kisajtó ? -
lehet,hogy a pro evoból vették át,hogy lehessen állytani mennyire segítsen a gép az emberváltásban,de erre csak azért volt szükség,mert beletették a gép általi emberváltást segítségként a játékba.. -
mert az eredeti változattal lehet csak neten keresztül játszani... -
ti tudtatok már neten játszani fifa 2004 el mert én be loginolok és aztán azt írja hogy(na jó most nem akarom angolul leírni) :
nem jó a cd kulcs azaz a cd-key végignéztem ezeket:
7U44-FACX-443H-ANE4-LDEV
JF8Y-Z9Y2-8S46-A44N-NDEV
6KSS-KREK-L66J-BGN4-8DEV
U2ZH-5BSQ-W4QY-6QYN-4DEV
S8YY-7RA6-WCW4-5JJS-CDEV
SCE6-8EY2-WNUG-7888-2DEV
GJEE-JPSA-AEC6-WY6C-4DEV
AFUC-2Z9U-HN6P-RPD6-ADEV
VBKT-RNKF-4L4F-QE4N-7DEV
U4EE-NP2P-TAKP-S9AT-6DEV
de 1 sem megy netem
PLS HELP ME -
még PS2-n is...rendesen...nincs optimalizálva az tuti..multifejlesztés...mindenre jött ami él és mozog:) -
akkor hiába kerestem...vazzz:) EA a pénznyelő automata:)
naná hogy toltse le mindenki...rajtunk nem nyerészkedik senki -
"1. sokszor hiaba nyomok jo irannyt a passzolasnal, a jatekos megse oda kuldi a lasztit, ahova en szeretnem"
tényleg OTB-zzz, szerintem azért rakták bele, mert rájötek hogy a messzebb lévő játékosoknak nem jól csinálták meg a passzolását:)...közeli embereknek szerintem jól passzol...csak mindig feléjuk kell fordulni, mert pl sarkazást én nem nagyon láttam...
"2. amikor az ellenfel csatarja elviszi a vedelmem kozepen a labdat, hiaba nyomogatom, hogy a szelso vedore valtson embert, allandoan a lemaradt kozepso vedoimet akarja kivalasztani. A regebbi verzioban ez jobban meg volt oldva es csomoszor sikerult a szelso hatveddel mentenem a kapum elott, az utolso pillanatban."
gamepad 8 as gomb vagy más néven R2 füllel bill.asszem C gomb...lehet ujabb védöt odahívni
és ami ujitás ( vagyis pro evobol vették át ) be lehet allitani hogy mennyire segitsen a gép a játékosváltásba..vedd le minimumra....
-
Petya777 #1861 Vki segítsen! Kicsit off, de mivel már ide írtam párszor remélem tudtok segíteni! Szóval D-LINKES netmegosztásom van de ez a szerkentyű magába foglal egy ilyen tázfalat is, szóval a hálózati ip-m látszik (192.168...), nem az igazi adsl-es ip (81.182...). Kiírta a gamespyí is és nem tudok így multyzni! Szóval kéne segítség hogyan lehet kikapcsolni a D-Linkes tűzfalat! Nagon köszi előre is... -
Sampras #1860 aham masnak is vannak serut fileok ... mar egyre tobben leszunk... -
Valaki legyen szíves töltse fel nekem valaki az 1-es CD-ről ezt a két mappát:
memcard
system
Mindkét mappa a data könyvtárban van , s szerintem, 100 K sincs az egész.
Illetve a data/ locale mappából a következő file-okat:
nba_p.mad
nhl_n.mad
nhl_p.mad
tcm_engp.mad
twpga_n.mad
twpga_p.mad
Ez az 5 file sajnos kb 50-60 mega, de nagyon megköszönném, ha már csak ezen sérült file-okat kellene leszedjem.
Köszi előre is!! -
Te biztos tudsz válaszolni a kérdéseimre:
-Hogyan lehet játékost venni,mert megvan rá a pénzem,de nemtom megvenni.Valamitől függ a dolog??
-Hogyan oldod meg a karier módban a játékosok pihentetését?? -
Azért mert ki fog jönni egy Road To EB :-)
Namost komolyan, lesz még egy Fifa az Európa Bajnokság előtt, gondolom az lesz a vállogatottakra specializálva. -
Rudee #1856 Csereanimációt eccer se láttam még, belassulás alatt nemtom mit értesz, nekem nem tűnt fel semmi. -
tyűha! nemsemmi! kösz az infót!
még valami:
-van csereanimációtok?
-és amit az előbb föltettem: belassul nálatok a menü? -
Rudee #1854 Lehet. Rámész a stats-ra vagy mi az, ott meg lehet nézni a tabellát, menetrendet meg még sokmindent. A menetrendnél ráész az aktuális meccsre, és kiír 2 vagy 3 dolgot róla, ott lesz a simulate is. -
Rudee #1853 Én még csak játékoscserét láttam, vételt azt nem. -
Valaki elmesélné plz, h lehet-e karrier módban meccset szimulálni, és ha igen, akkor hol? mert nekem ezek a fifás menük nem fekszenek.. a tavalyiban is napokig kerestem a bajnokság hollétét, most meg ezzel az újjal állok hadilábon.. Mellesleg nálatok is belassul a menü pl amikor 2 csapat kezdőtizenegyét mutatja a kezdés előtt? -
miért nem tudom megvásárolni azt a játékost akit kinéztem magamnak?? Ez elméletileg csak a pénztől függ,az meg van rá.Vagy itt mástól is függ?? -
Pityuka Fővezér #1850 Sevcsenkó ma vágott egyet szögletből kapásból és egyet szögletből fejjel. Rui Costa pedig húszról tud csak gólt lőni. Kis szépséghiba, hogy mindez amatőr szinten. -
Sampras #1849 egy bizonyos script.big nem tetszik neki ami itt talalhato nalam az egyes cd-n: data/cmn/be/script.big
mindenkinel ott van ez? nalam ezzel nem ok valami.. -
Szerintetek miert nem lehet EB-n, VB-n indulni a valogatottakkal?? Egyaltalan, minek vannak benne valogatottak, ha CSAK friendly-t lehet veluk nyomni?? -
Ha a Dxdiag.exe-t elindítod és ott a hang hardveres gyorsítását "Basic acceleration"-ra állítod működnie kell.
Ehhez még annyit, hogy ezen a programon kívül SOHA nem volt még hasonló hangproblémám sem, pedig SBLive-ot használok évek óta szóval ez az EA bénázása nem hardverhiba. -
Pityuka Fővezér #1845 Kapcsold be a hangszórókat.