Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Marcell
    Egyre jobban tetszik a jatek.

A szogleteknel mar nagyjabol erzem mit kell csinalni. Ha tamadok ki kell kerulnom a tamadot es ugy odafutni a kis fekete pontra, ha meg vedekezem el kell talalnom merrol akar kikerulni a csatar, aztan D-t nyomva tartva fol kell tartani.

Azt hittem a Q nem csinal semmit, de sokszori nyomogatas utan rajottem, az a szoktetes, vagyis egy ember elindul elore, akinek lehet passzolni. A baj csak az, hogy altalaban rossz embert valaszt ki a gep a futasra.

Sikerult 1x-2x beadnom is. Valahogy elfutottam a szelen, megnyomtam az Y-t, majd a Q-t, aztan beiveltem es fejeltem. A baj csak, hogy nagyon-nagyon ritkan tudtam elfutni a szelen.

A nagy problemam meg, hogy nem tudok tamadni. Altalaban csak a ket csatarom van elol es nem zarkoznak fel a kozeppalyasok, hatvedek. Igy tul sok tamadast sem sikerul vezetnem. Max 1-2 passz, majd tavoli loves.
    Bezzeg a gep elorejon sok-sok emberrel, letamad, siman egy testcsellel elsprintel mellettem. En ilyet nem tudok, mert egyszeruen (szereles nelkul) keresztezi villamgyorsan az utamat a jatekosa.

Cselezni nem tudok, pedig a readme szerint a SHIFT-tel lehet.

A kapussal valo kifutas (W) sokkal jobb lett, mint a 2003-ban, egy jo idozitessel remekul kivetodik a portas.

Hogyan kell kenyszeritozni (wallpass)??

Olyan erzesem van, mintha nem mukodne egy rakas gomb billentyuzetes iranyitassal. Lehet csak a demo miatt, de ez szerintem kevesebb gomb, mint korabban.
    Q,W,E,A,S,D,Y ennyi.
    Korabbi fifaban meg Q,W,E,A,S,D,CTRL,ALT,Space (wallpass). Meg ugye volt a letamadasos vedekezes es a lesreallitas.

Erdekesseg: A Fifa94-et idezi, hogy ENTER-rel is lehet loni :))