Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
Az elso tippjeim:
Amikor nalad van a labda, nyomd meg a PASSZ(???) (A) gombot, majd a JATEKOS ELFUTO (Q) gombot azonnal. A jatekos, aki a passzt elvegezte gyorsan elfut elore, igy hamar ures pozicioba kerul.
Amikor szogletnel vedekezel, tartsd lenyomva a Q gombot es mozogj a nyilakkal abba az iranyba, amerre az a jatekos mozog, akit fogsz. A jatekosod igy felltartja a tamadot.
A strategia valtashoz tartsd lenyomva a C+Z gombokat, es hasznald a nyilakat.
A cselezeshez tartsd lenyomva a C gombot, amivel a jatekosod lelassul. Ezutan nyomd meg a SHIFT es a nyilakat, hogy mindenfele cselt mutass be.
Ha a kapusod kezeben van a labda, nyomd meg az A-t vagy a D-t, hogy hosszan elore rugja, vagy nyomd meg az S-t (es egy iranyt), hogy a legkozelebbi jatekoshoz dobja ki a labdat. Eddig nem sikerult felfedeznem, hogy kell leejteni a tabdat (a kapus a labahoz), mikozben a kapus fogja a labdat.
C - lassu seta
D+C - lapos loves
W+D - fejes
Probald ki azt a trukkot, hogy passz utan rogton Q-t nyomsz. Ezzel en remek kenyszeritoket csinaltam.
Eloszor megnyomom a C-t, hogy lelassitsam a jatekost, emellett lenyomom az S-t a passzhoz, majd a Q-t azonnal. A passz utan a jatekos azonnal uresbe fut. Ezutan lenyomom a W-t, az indito-passzhoz. Nagyon szep kenyszeritozeseket lehet vele csinalni.
Bar eddig meg nem sikerult golra valtanom eme akciot.
A masik:
Eleinte a Q-t nyomtam eloszor, utana az S-t, hogy szeleket futtassam. De ezt alkalmazvaa jatekos, aki a labdat fogadta megallt, majd 180 fokot fordult ugyanazon a helyen. Szoval a nagyobb sikerert a Q utan a W-t hasznald. Ezzel a modszerrel a jatekos, aki fogadja a lasztit nem fog megalni a futasban (megkapja a labdat, mikozben fut elore), igy gyorsan ki tudod hasznalni a szabad teruletet.
Ahogy azt mar emlitettem, ezek igazan nagy tippek, de meg fogsz lepodni, mennyivel jobb a QW kombinaci a Q-snel, mert gyorsabb. De nagyon sokszor nincs eleg idod a (a Q utan) lenyomni hosszan a W-t az igazan hosszu passzhoz, szoval nyugodtan lelassithatod a labdas jatekosod a C-vel, hogy idot nyerj.
csak mert önző vagyok P