Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• Petya777
    Hát megvan a game. A külcsín kurva jó, megvan minden stadion külön hangulata (a Nou Camp frenetikus).

De a gameplay. Hát akárhogy is mondjátok, egyszerűen nevetséges összehasonlítani a PES3-mal. Egész egyszerűen nincsenek szép folyamatos támadások. Hiába futtatom az emberemet q-val, és aztán nyomok w-t nem megy ám elé a labda. Ti már vezettetek kapusra zivver labdát miután w-vel indítottatok? A 2003-ban remek indítás gólokat lehetett szerezni... Nincs folyamatos játék. Azt mondjátok realisztikus? Az miért realisztikus hogy minden passz után a játékosok amikor már féluton van feléjük a labda hátrafordulnak és átveszik háttal a kaounak, megfordulnak, stb... A PES3-ban folyik a játék. Ha Futok 3 emberrel egy emberre, én vagyok középen, melettem két játékos fut, és nyomok egy srég w-s paszt, akkor miért nem a mellettem futó játékos elé megy a labda ütembe? Miért megy a labda teljsen pontosan középre a védő ölébe? Az meg egyszerűen nevetséges, hogy nem lehet semmilyen módón 1-1-ben megverni senkit. Nem mondjátok, hogy az realisztikus hogy egy Saviol meg egy Ronaldinho két tolás után belvezeti a védő, olyan hosszan tolja mg és képtelen melette elmenni... Szóval nem tudom milyen szép gólokat rúgtok ti pro fokozaton, nekem 4 meccs alatt egyet sikerült, beadásból... Kíváncsi vagyok a véleményetekre...