Ki mit használ, milyen illatok tetszenek stb.
  • Hajnalcat
    #1043
    Akkor máshogy kérdezem:

    Ezek közül a leírások közül melyik illat nem édes?

    1.
    "A fejjegy szinte szétrobban az energikus lime és az élénkítő feketeribizli likőr illatának elegyétől, melyet hűsítő akkord egészít ki. A szívjegyben modern és egyben friss virágcsokor illata dominál, felvonultatva a viola, a lágy rózsa és a finom jázmin zamatos gyümölcsökkel kevert illatát. A tündöklő és erőteljes, kellemesen fás alapillatot a meleg vanilia és az érzéki pézsma aromája szelidíti meg.
    Ezt az illatkavalkádot azoknak ajánljuk, akik kedvelik a friss, vérpezsdítő, gyümölcsökkel bolondított virágillatokat."

    2.
    "A szikrázó fejjegy a lédús őszibarack és a zamatos piros gyümölcsök illatának káprázatos kombinációját idézi, melyek egészen a bázisjegyig végigkísérik az illatot. A szívjegy érzéki frissességét a fehér virágok illatához hasonló keverék adja, mely a jázmin, a pompás gyöngyvirág, a szemvedélyes mangólia és a rózsa illatát sugallja. Végül a meleg vanilia, a kényeztető pézsma és a fehér cédrus illatának keveréke az ellenálhatatlanság érzését kölcsönzi használójának.
    Ez a kompozíció alapvetően a gyümölcsös illatok szerelmeseinek szívét ejti rabul."

    3.
    "A fejjegy ragyogóan zamatos gyümölcsök illatára emlékeztet, az izgalmas málna és az élénkítő őszibarack pajkosan flőrtöl a feket ribizli likőr illatával. A szívjegyben felfedezhető a pazar jázmin, az érzékeny gyöngyvirág és az elegáns mangólia pompás illatának keveréke, melyet a kecses rózsa tölt meg nőiességgel. Lecsengésben harmonizálnak az édes vanilia, az érzéki pézsma aromája, valamint a meleg fás akkordok, melyek rendkívül kellemessé teszik az illatot.
    Ez az illat azoknak szól, akik kedvelik az izgalmas, merész, teljességükben mégis nőies illatokat."