Vampire - Bloodlines
  • Rotcsa
    Iszonyatosan tetszik a játék, viszont kis segítség kéne!
    Egy vér-Mágus-karaktert csináltam. (Tremente, vagy mi)

A többi spoliler:

[spoliler]Nos, a helyzet az, hogy már egy LA-ben is jártam/járok és Lacroaix-herceg megbízatásából egy hajó fedélzetére kéne mennem valami szarkofágért.
    Amikor beszélgetek vele és azt mondja, hogy "Egy hajó vár rád Santa Monica tengerpartján, akkor kicsit a hang is eltorzul és nem frissül a küldetésnaplóm sem. Elmentem SA-ba a partra, de a hajó nem volt ott.
    Amit eddig megcsináltam:

-Kiszabadítottam Lily-t a vérbankból annak az őrültnek a kezei közül
    -VIsszaszereztem a vérfarkas-vért a vérbankból-
    -KInyírtam az ázsiai vámpírt, aki Knoxot üldözte
    -Az idióta hisztispicsák közül a Therese-személyiség maradt életben. Most kisit durca rám, de az ügy elrendezve.
    -Raktár a Csendes-Óceán mélyén....:)
    -Megtaláltam a mágus-régenst: Járvány oka felkutatva, fertőzés-hordozó csatornaszörny elpusztítva.
    -A drogtanyán is kinyírtam a püspököt.
    -Megtaláltam a hisztis-csajt a Confenance-bárban vagy hol, és az egyk anrarhista kérésére elcsaltam a sikátroba és kinyírtam.
    -Az orosz maffiavezérrel is vért hányattam, ezért most már részesülök a Conf. Night Club bevételeiből LA-ben.
    -Visszaszereztem a hájasnak a táskáját a LA-i parkolóházból.
    Nem volt egyszerű :D
    Ami még megoldatlan:

Egyik:
    Zavaros fejvadászat
    A fejvadász Artúr bár levett arról az ügyről, hogy keressem meg Dubrint, vagy kit, de lehallgattam egy telefonrögzítőt, ami azt mondja, h LA Skyline AP. 2A-ba tart a már halott MIlton Lakására. Találjam meg, hátha csurran-cseppen majd valami. :)

Másik:
    A halál karneválja:
    Beszéltem egy csövessel a raktárban, ahol felkoncolták Miltont és a karmos szörny állítóla bosszút emlegetett.....

Na, jelenleg nem tudok egyik megoldatlan story vonalon sem elindulni, egyik sem zöld.
    A LaCroaix-es hajós küldetés pedig valamiért nem kerül bele a naplómba.
    [/spoiler]

Segítsetek léci!!