Vampire - Bloodlines
-
Kész, utálom ezt a gamet, a készítőkkel együtt, 10 másodperc, csak 10 és megcsinálomm a zombisat, de mi történik?? A lenti kapunál vagyok, az előbb jöttem le(fönt már mindekit vissaz küldtem a föltbe) lent persze 1000rel törik a kaput, jó leapírtom az összeset (40sec) erre háturól elkap az egyik, nem tom mikor jött elő, de hiper gyors volt, és kész, egy másik meg egyedül betöri a kaput...abszurdum. Azt a kaput ahol állok és tehetetlen vagyok mert az buzi zombi vagy 1 percig ott szív.... 10 másodperc alatt betöri egyedül szép, máskor meg az idő felénél ott állnak vagy 5en, de semmi baja a kapunak.
Ez ta küldetést egy nagyon szemét progrmaozó rakta belle, látszik az időzítésen, mindig akkor jönnek elő a zombik amikor nincs ott a játékos.
Állandóan. Ezt nem tesztelték? Lángszóró semmit nem ér, fölgyújtom őket, de semmi, ugyan úgy, változatlan lelkesedéssel, (égve) törik a kaput.
Jó játék amikor elkezdi az ember, grafika hát..elmegy, vanan kszép dolgok. Történet sem rossz, de telepakolták nagyon szemét dolgokkal. Nem csak ez a zombizás. Tesztelés 0 Nme értem mit gondoltak, h ezzel e nehézséget növelik? Hát nem símán játszhatatlanná tették. Pl valameik "főellenség" piszok gyenge, semmit nem ér, elsem talál, másik meg szinte hallhatatlan. Mondjátok h nincs igazam