Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Titan
Ha esetleg valakinek meg van a mûködõ honosítás, akkor legyen oly kedves és kûldje el [email protected] címre!
Elõre is koszönöm!<#worship>

Fido4life
Na szevasztok, sikerült megszereznem a játékot fel is tettem szépen rá az 1.2-es patchet utána következett a 4.2-es nemhivatalos, aminek a mappájában találtam egy basic nevû mappát aminek a tartalmát szépen átmásoltam a játékra, majd következett rá az alap patch. A problémám az hogy valamilyen oknál fogva az utcán a járókelõk állnak egy helyben mint a befött, nem mennek sehova céltalanul ott vannak mint egy út jelzõ tábla. A másik problémám az irányítással lenne ugyanis héba-hóba hol az egérmozgatás hol WASD késik, írányíthatatlanná téve ezzel a játékot. Ha valaki tudna segíteni, az megköszönném.

Fido4life
jaja PCGuruhoz mellékelték, de akkor még kivolt valahol írva úgyhogy nem vettem meg <#vigyor3> Viszont most nem találom, és úgy gondolom hogy ezt a játékot úgyis min. évente újraelõvenném, ígyhát megérdemli hogy szép kis dobozban tündököljön a polcomon <#vigyor4>

Shiwo
az így hirtelenjébe jó kérdés, de valamikor a gamestarhoz vagy vmellik másik pc-gémes újsághoz kiadták, mint teljes játék.. de sztem neten is megrendelhetõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fido4life
hát passz nekem mûködött, lehet azóta már leszedte.. apropó ezt a játékot hol lehetne megvenni eredetiben és mennyiért ?

Titan
Felraktam a #5494-en lévõ linkrõl a magyarosítást, de semmi nem történt. A könyvtárat betallóztam, de semmi. Semmi patch-et nem tettem fel!
Az #5499-es linken egy kép jön be és semmi!
Tudtok segíteni? <#conf><#wave>

Tombi
de készül, egyik készitö irta nemrég, jelenleg ezekkel a patchekkel probálják meg összefésülni...

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Fido4life
tudtommal nem készül magyarítás

grebber
Vampire: The Masquerade - Bloodlines - v4.2 Update Patch

Hehe vajon meddig fognak még elmenni :D

Én a magyarítást várom már de nagyon-nagyon!

Next PC upgrade: 2022

Calver
lehet, szedd le PowerStrip nevû progit, azzal hotkeyyel (ezért egy magyartanár agyonverne) állíthatód a gammát.
mellesleg be kell kapcsolni a boilert/generátort, azt keresgéld.

"The trees move. Do you not see it?"

Na jah, kissé sötét a monitor, miután lezuhanok a pincébe alig láttok vmit. Amúgy a monitoron lévõ gombokon kívül a Windowsban is emlehetem a fényerõt vhol?
Mellesleg ez a pince ahova lezúgtam, nagyon komoly :D Miután leestem és ott vok a zárt ajtónál, onnan merre kell menni, hogy megtaláljam a mosógépeket? És lehet követni azt a szellemcsajt aki elhúzott elõttem? :P
Shiwo
lol..a gémben is maxra toltada gammát meg a monitorodon is ?

Hmm úgy tûnik kicsit elakadtam a szellemjárta hotelben, olyan kibebaszott sötét van hogy nem látok semmit, pedig a gamma maxon van :S
Oks, köszi szépen az infókat ^^
wedge31
Heather-bõl lehet ghoul, a korházban adj neki vért utána majd venture towernél fogsz vele találkozni.
Magyaritás nincs és szerintem elöbb tanulsz meg angolul minthogy elkészülne.
Az ami van nem teljes és nem is kompatibilis a patch-ekel.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok! Nem rég szereztem meg a játékot, és tökre megtetszett, bár még nagyon az elején vagyok. Valahol olvastam, hogy lehet egy NPCbõl ghoult csinálni, ez most hogy is van? :P
Jah és van mûködõ magyarosítás hozzá??
Shiwo
az még sokkal elöbb volt, mikor a szarkofágot kellett keresni egy múzeumban...abban van a szobor

Pisha-nak a downtowni vámpirnak a Giovanni Stronghold-ból elhoztam a könyvet ! De hol van a muzeum ahonnan a másik relikviát kell elhozni ?
Giovanni Museum ??? Vagy mi ez ?? Merre találom ?
Add meg a linket honnan lehet letölteni innen nem indult ! Örülnék egy javitott magyarositásnak ! Thanks !
[email protected]
Shiwo
én is így jártam, javításról nem tudtam, viszont az 1. pont az mûkszött...

Fido4life
- magyaritás + javítás (este van<#szomoru1>)

Fido4life
na meg is van íme
nagy köszönet Rynnek a magyarítás elkészítõjének..

Fido4life
igen igen, ismerõs nekem is ugyanez a probléma volt két dolgot tehetsz:

1. a küldetés végig bemásolod az original komputer fájlokat (én ezt tettem)
2. megvárod amíg az egyik honosító haveromtól megkérdem megvan me még neki a korrekt, javított fájl (mert tuti megvolt, csak nem biztos hogy még megvan)

Modell alkat – Model Citizen missziónál tarok Holywoodban Tawni’s Apartment-nál Tawni nevezetû fotómodell lakásában elhelyeztem a kamerákat , beirtam a "Cleopatra" jelszót a laptopba , csak az a gond hogy a magyarositás verzióban hiába irom be az "érzékelés" parancsot az irja ki "rzékelés" hibés parancs ! Miért hagyja le az "é" betüt ha helyesen beirom a parancs szót ? Mi ez bug ? Mit csináljak ? Várom a válaszokat !
Shiwo
ezek szerint folytatódik a magyarítás <#worship>

sziasztok!

Shivo: emlékszem a leveledre, csak a portálos cirkusz óta nem volt sok hangulatom a témával foglalkozni.

A problémákról dióhéjban:

1. a magyarítás béta, tehát valóban lehetnek vele gubancok, pont ezért béta
2. a hivatalos patch egy csomó dolgot kijavított, de közel se mindent, így azzal is lehetnek MÉG gondok
3. namost a nemhivatalos patch-ek meg pont attól nemhivatalosak, mert nincsenek és nem is lesznek 100%-ban letesztelve a készítõ által, ergo ABBAN is lehetnek gondok

Ami most történik:

Lajti halad a magyarítás és a nemhivatalos patch összefésülésével, ami hatalmas feladat - ez úton is köszönet érte. Ezzel:

1. legalább egyet kiiktatunk a fenti 3 problémás pont közül
2. ha befejezõdik, elkezdjük fordítani a párbeszédeket...

... ami azért kötõdik az egybefésüléshez, mert a nemhivatalos patch-ben gyakran változtatják.

Bocs, hogy ismételten késtem a válasszal, de mostanában ritkán járok az sg-n, a portál meg ugye...

Szólav nagyjából ennyi.

Shiwo
tessék

ott lent katt a letöltésre...

de amúgy bugos, szval ha valamennyire tudsz is angolul, akkor inkább ne tedd fel, ugyis csak a küldik leírása meg pár dolog lesz magyar és a párbeszédek angolok...

Tombi
valaki el tudna küldeni a bloodlines beta magyaritasat? elõre is köszönöm

[email protected]

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Shiwo
nekem a holiwoodos küldinél, mikor elkell helyezni a 3 webcamet a nosfi csaj kérésére, ott nem fogadja el az aktíválást.. a password az még nem volt gond..

Nyugodtan ments,nem kavar be.
Az említett számítógép parancshibára emlékszem én is,asszem a hajós küldetésnél volt talán,de lehet hogy máshol is.
Ha jól emlékszem úgy javítottam,hogy megekerestem a játék fõkönyvtárában a fájlt amiben jelszavak voltak és megnyitottam notepadban,majd átírtam õket,hogy egyformák legyenek.Asszem valahogy így sikerült megoldani.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Shiwo
abszolute nem mûködött, rányomtam, 1 pillre megállt és ment tovább..amúgy tényleg a magyarítás lehet a ludas, mert feltettem újra, 1.2-es patchelt verzióra, és olyan, mint régen (transz müxik, páncél nincs)..menteni nem merten a magyarítatlan verzióban, mert félek, hogy az végképp bekavarna neki..

szal most ott tartok, hogy maradok a bétafordításnál, mert még azzal müxik a legtöbb dolog (újrakezdeni meg nem akarom..)
csak most szívtam, mert az 1ik küldiben nem fogadja el a menüparancsot az 1ik számítógép..ez ügyben írtam Mike-nak, hátha tud megoldást rá, de még nem válaszolt..

A páncélhiba a bétafordításnál jelentkezett nálam(1.2 patch-el megspékelve).
Mikor levettem a magyarítást és visszatöltöttem a játékot akkor már tudtam páncélt venni,save,kilép,install magyarítás,load game,hurrá!

A transzal pedig mi a probléma pontosan?
Abszolút nem mûködik?
Ha valakire rányomod akkor elbódul,viszont ha hozzáérsz vagy nagyon közel mész hozzá elõröl,akkor könnyen kiesik belõle.
Ajánlatos megkerülni és hátulról támadni.
Ha több ellen észrevett akkor nem mükszik a transz.
Gondolj bele,a csávóra rányomod a transzt,a haverja meg a füle mellet ordítozik,meg puffogtat rád egy mordállyal<#guluszem1><#gun><#nemtudom>.
Talán segít valamit amit ideköhögtem.

Strangers!Don\'t trust cute little girls!

Shiwo
1re jobb...feltettem a 3.8as patchet, azóta "enni" se tud a karim..még a patkányoknál is folyton azt írja ki, hogy evéspróba sikertelen..

Shiwo
bazmeg, agyam eldobom <#falbav>
ilyet én még nem b@sztam...

annó fentvolt a bloodlines 1.2-es patchel..annyi gondom volt vele, hogy barátnõm a malkáv csajának nem tudott venni páncélt..

windóz újratelepítés miatt lelett gyalulva (savegamek azért ellettek mentve biztos helyre..) úrja feltettem, úrja 1.2-es patch..most lehet venni páncélt.. DE NEM MÜXIK A TRANS DISZCIPLINA !!! és a lopakodás se stimmel teljesen...ezt magyarázza meg nekem valaki...feltettem a nem-hivatalos 3.7es patchet, de úgy is sz@r... újratelepítettem a gémet..továbbra is [email protected] bármilyen ötlete, hogy most mi a f@sz van ?

nekem már nem jön be az oldal
nem soká birták
Fido4life
igen egyszerûen szánalmas amit õk csináltak, ráadásul elnézve a stílusukat nem hiszem sokáig egyben marad a honlap.. részvétem

amúgy amit õk csináltak, az meg a lopjuk el az utcán lévõ autót, úgyis csak ott áll... nem hiszem, hogy ez elfogadható lenne.

meg is mondtam. pontosan azt mondtam, hogy államvizsgáig semmi másra nem lesz idõm.
az államvizsga pedig múlt hét elõtti héten volt.

Fido4life
de teljesen megértem, csak akkor nyíltan megkellet volna mondani hogy 'Sajnálom, elfoglalt ember vagyok, NINCS RÁ IDÕM' vagy valami ilyesmit...

szerintem elég egyértelmûen leírtam annó, hogy miért állt. aki nem tudta átérezni, annak úgyis hiába magyarázom.

grebber
Fido4life
Õszínte részvétem, bár jobban együttéreznék ha a magyaritás az említett aktus elött jó ideje nem állt volna egymagában.. De sebaj így legalább nem reménykedik már senkise..

ui.: tehát semmi közöm azokhoz, akiknek jelenleg a neve alatt fut az oldal, nem adtam nekik át semmit, egyszerûen: LOPTAK

Shiwo
<#rinya>

Kedves Vampire-rajongók és Mindenki, akit érint!

Mérhetetlen szomorúsággal vettem tudomásul a minap, hogy az általam létrehozott és fejlesztett vampiregames.atw.hu portált feltörték. Hogy miért nem háborodtam fel? Aki mások több hónapos (éves) munkáját ellopja, ráadásul saját nevére veszi, az véleményem szerint sajnálaton kívül mást nem érdemel, így nekem maximum szomorúságot okoz a világunk által kitermelt ilyen emberek felbukkanása.

Való igaz, hogy az elmúlt idõszakban napi 10 óra munka és államvizsgára való készülés mellett nem sok idõm volt az oldallal és a fordítással foglalkozni, ígéretet tettem azonban arra, hogy a nyáron a honosítást befejezzük és ehhez tartani is szerettem volna magam… mindeddig.

Szeretem magam ahhoz az elvhez tartani, miszerint egy adott közösséget nem szabad annak legértéktelenebb tagjai alapján kezelni, most sem fogom ezt tenni. Mindemellett sem idõm, sem kedvem ilyen (szenny)ár ellen evezni, tehát én itt és most magára hagyom a projektet.

Ezúton kérek ezért elnézést és kérem megértését mindazoknak, akik a magyarításban közvetve vagy közvetlenül segítségemre voltak és akik a honlapot érdeklõdéssel látogatták.

A továbbiakban elhatárolom magam minden, a vampiregames.atw.hu honlapon esetlegesen a nevem alatt vagy rám hivatkozva megjelenõ hírtõl, cikktõl, információtól, hozzászólástól.

Üdvözlettel:
Mike (alias mike369)

Calver
feltetted elõtte a hivatalos patchet is?

"The trees move. Do you not see it?"

Shiwo
én passzolom..nekem nem az a verzió van meg és nem is volt vele gondom.. légy türelemmel, néha csak pár nap múlva jön használható válasz...esetleg nézz vissza pár oldalt, már nem elõször panaszkodnak hibára..

<#fejvakaras><#falbav><#help><#felkialtas>

Hali!
Pc guru teljes játékkal lenne próblémám!
Telepítés után feltettem a3.5 pathet és inditom a gamet, azt írja ki a gép hogy a vampire.exe hibát észlel ezért leáll.
Segítsen vki!

Elõre is kösz
Ticsy
[email protected]

deestroy
Hahó! Nem indul el a gépemen. <#szomoru1> Kiírja hogy kéri az egyes CD- t de bent van... de közbe már fut a játék. Elõször a menüt sem láttam, csak fekete volt a képernyõ. Na most már van menü is, de mikor új játékot kezdek megint kiírja hogy CD1 kell, aztán kilép, és a program szabálytalan mûveletet hajtott végre... Segítsen valaki!!!!