6370
Vampire - Bloodlines
-
#5690 Tudom, az a ruszki nagyon meg akart győzni, de nem sikerült neki, nem dolgozok oroszoknak és nem ölök "fajtársat" csak ha rusnya nosferatu Azér nem jön rosszul az a 250$
csak hogy állandóan adja :S ennyiből fizethette volna tovább az orosznak is. Inkább vmi vérszívás jogot adjon a clubban. De ez csak mellék küldetés , és azt mondaom h ezek csak pénz szerző/xp szerző küldik, tehát bármi bele fér. -
SAFIII #5689 nagyon sajnálom amugy hoyg ilyen szar bugos ez a játék!pedig kurva jo játék lenne na jo még igy is nagyon jó,foleg ha nem bugos de még akkor is ott van a hosszu toltési idő!ja meg jo lenne egy magyarosítás is -
SAFIII #5688 öö..nem ugy értem,rosszul fogalmaztam,szal az hoyg a tengerparti balhé az belefért nem volt eroltetett de az hogy a confession clubnál ahoyg te is irtad a kuldi elvégzése után pénzt termel az igen!de ott is lehetett választani hogy nem olod meg a ruszki palit hanem visszamész és megolod a csajt!ezért 1000 dolcsit kaptál ha jol emlékszek -
#5687 Igen??? Ha leaprítom azokat a banda tagokat akko, legközelebb pénz kapok tőlük?? Én ilyen "adózással" csak Downtownban a Confesson Club ban találkoztam, amikor a ruszkiknak kellett befűteni -
SAFIII #5686 ami mondjuk nekem tetszett az a tengerparti küldi,mikor vissza kell szerezni a bombát a bandátol az még belefért!
de az hogy megcsinálod a küldit és tiéd a hely ami pénzt termel..na ez már elég gta-ásbár igazat megvallva soha nem mentem be a pénzért a hosszu töltési idő miatt -
#5685 opss <Javítás> végülis ezek feldobják a játékokat
-
#5684 egyet értek, valhogy úgy, végülis nem lehet ezek feldoják a játékokat. -
SAFIII #5683 az hogy vannak benne ilyen gta-ás maffiás dolog szerintem annak köszönhető hogy előtte fél évvel vagy hogy jelent meg a gta vice city
szal ez msot olyan hoyg a GTA sa ba is kerültek splinter celles lopakodos kuldik -
#5682 Sajnos nem, de mind1 már nem játszottam volan vele. Végezetül csak annyi nem olyan rossz játék ez. Tök hangulatos, nekem kicsit moton ezzel a sok ide-oda szaladgálással, a zegyetlen RPG amit végig vitte maz a KOTOR volt, elsőre az sem tetszett a harcrendszer miatt de aztán egyre jobban bejött.
A Vampire-Bloodlines egy jó játák, beta tesztjének nevezném, ha kicsit újabb és jobban oda figyelnek a készítők, remek játék lenne. Csak jópár küldiben egyszerűen nem értettem mi köze a Vámpírsághoz, mint a gta olyan volt, nagy maffia :D ügyek. És a harcok, elég szemét módon van megoldva a lőszer vásárlás, pl a shotgunhoz, batár szörnyek ellen a legjobb, csak fogy is rendesen.
Az ami tetszett: érdekes történet szál, jó ötletek, hangulat féleség
Amit gyűlöltem: eszméletlen hosszú töltési idő, nem zavarna pl a Fry Cryban ahol egy betöltéssel végig megyek egy óriási mapon, de itt kicsi területm ezért sokszor kell tölteni :S
az MI hát... meg sokminden apróság
Hét akkro csak ennyi, remélem nem zavra ez a kis összegzésem :) -
SAFIII #5681 mentést nem raktad félre???meg azt talán nem is törli a játék hanem megmarad a mappában
-
#5680 bakker nem kellett volna... már Hollywoodnál tartottam. -
#5679 Ma letöröltem végleg a VTMB Jó volt kipróbálni, de valahogy nincs kedvem folytatni. -
SAFIII #5678 azt ismerem az nem olyan jóóó,és igen a diablos irányítása miatt -
#5677 hja, hack'n'slash szerepjátéknak álcázva, egy iszonyat balfasz főszereplővel és nevetségesen túldramatizált történettel... de azért *annyira* nem rossz (bár Christof dumáit sokszor nehéz megállni röhögés nélkül) -
#5676 ha annyira Vampire the Masquerade-ot akarsz, akkor ott a Vampire: The Masquerade - Redemption
mondjuk régebbi mint a Bloodlines, s ezért grafra rosszabb, valamint nézete is más és úgy maga a játék jellege is (inkább diablo-s hack & slash), de azért nem rossz -
#5675 kétlem... Vampire: The Masquerade mint olyan kivégezve, Gyehenna megvolt, mostmár Requiem van helyette, 5 klánnal és millió vérvonallal. maximum ott lehetne valami móka, de az ugye semmiben nem kapcsolódna Bloodlineshoz - teljesen más világ. -
#5674 Hát egy újszerűbb folytátás nem lenne rossz :) Alá egy crysis motort,
(na jó az túlzás) kicsit jobb, izgalmasabb, játszhatóbb történetet, jobb dialógokat, jobb fps fegyvereket. Nem kellene sok, csak még 3 hónap munka :)
-
SAFIII #5673 amugy ennek a játéknak nem készül folytatása vagy esetleg valami olyasmi mint a hitman 3nál volt hogy lényegében az első rész csak csinibb grafika meg kiegészitve ezzel azzal??mert nagyon zsííír ez a játék csak sajnos az is igaz amit Jetro ír hogy tele van hibával -
#5672 jaja, és szintúgy ad Firearms skillt. -
SAFIII #5671 meg a csávó aki adja ezt a küldit,Romero ha jól emlékszek ha ezt nem vállalod el ad másikat, ami jóval könyebb,egy kurvát kell neki keriteni ennyiiii -
#5670 mondjuk lángszóró? dehogy, egy Colt Anaconda és pár év tapasztalan FPSekkel, na meg egy stabil kéz, simán menni fog -
#5669 szerintem ne akadj fent a temetőn, az csak mellékszál..csináld a többi küldit, és késöbb visszamehetsz, ha már fejlődtél valamennyit -
#5668 Őtször játszotam végig és csak a magánvéleményemet mondhatom hogy nem értek egyet veled de természetesen elfogadom ha te igy látod.
Egy végigjátszásomnál se voltak ilyen problémáim mint neked a temetös küldit meg csak brujah karival csináltam azzal nem volt nehéz.
Alapvetöen csak akkor harcolok ha más lehetöség nincs de ez játékstilus függö.
Ha ennyire idegesit a játék hagyd a fenébe és keress mást. -
#5667 Kész, utálom ezt a gamet, a készítőkkel együtt, 10 másodperc, csak 10 és megcsinálomm a zombisat, de mi történik?? A lenti kapunál vagyok, az előbb jöttem le(fönt már mindekit vissaz küldtem a föltbe) lent persze 1000rel törik a kaput, jó leapírtom az összeset (40sec) erre háturól elkap az egyik, nem tom mikor jött elő, de hiper gyors volt, és kész, egy másik meg egyedül betöri a kaput...abszurdum. Azt a kaput ahol állok és tehetetlen vagyok mert az buzi zombi vagy 1 percig ott szív.... 10 másodperc alatt betöri egyedül szép, máskor meg az idő felénél ott állnak vagy 5en, de semmi baja a kapunak.
Ez ta küldetést egy nagyon szemét progrmaozó rakta belle, látszik az időzítésen, mindig akkor jönnek elő a zombik amikor nincs ott a játékos.
Állandóan. Ezt nem tesztelték? Lángszóró semmit nem ér, fölgyújtom őket, de semmi, ugyan úgy, változatlan lelkesedéssel, (égve) törik a kaput.
Jó játék amikor elkezdi az ember, grafika hát..elmegy, vanan kszép dolgok. Történet sem rossz, de telepakolták nagyon szemét dolgokkal. Nem csak ez a zombizás. Tesztelés 0 Nme értem mit gondoltak, h ezzel e nehézséget növelik? Hát nem símán játszhatatlanná tették. Pl valameik "főellenség" piszok gyenge, semmit nem ér, elsem talál, másik meg szinte hallhatatlan. Mondjátok h nincs igazam -
#5666 rövid sorozatokat adj le vele -
#5665 én Tremere -rel nyomtam végig -
SAFIII #5664 a lőfegyverek simán nem jók!!!!!!!direkt kipróbáltam cheattel hogy mit tud egy uzi mondjuk full skilles és még mindig a plafont szántottam vele:S -
#5663 A skinezés már megvolt, nem is nehéz, olyan könnyű mint az Obliviont.
Visszatéreve a hajós küldihez, ott nem kell lopakodni, mert néztem egy végigjátszás vidit és ott baromi egyszerű volt, azon számítógépen lehetett megnézni a szarkofágot, volt kamera menü pont is. A fő pestisesnél meg nem nagyon lehet lebújni, ha kempelek mindig befut mögém + még a többi haverjai is ot vannak, és akkor ugye leteszteltem "notarget" cheatel, ami szerint nem látnak, ez HAZUGSÁG még a fő ellen is látott csak nem lőtt, de a többiek ugyan úgy tudtak támadni, :D
A zombishoz, a glock kp a legjobb, 1 fejlövés és annyi a zombinek, kard úgyan, shotgun hahah :D
Ez a játék őrületesn patch függő, már 2x újra raktam kiptóbáltam párjavítást de végül csak az 5.3as van, 1.2es nekem egy nagyon buta hibát okoz, oda az automata nézet váltás közelharc esetén, de lehet hogy a két patch nem komopatibilis -
#5662 na, #5324 környékén van leírva mindkét módszer, bár nem mondanám h túl részletesen, van pár program amivel a Bloodlines fájljait lehet szerkeszteni/nézegetni, azok nem ártanak modellváltoztatós mókákhoz.
bónuszként meg itt egy elég jó Toreador modell -
#5661 fogalmam sincs már, rég volt, valahol még ejjderégen ketten is leírtunk két különböző módszert errefelé. olvass vissza párszáz hozzászólást, valahol meglesz -
#5660 az elején felejtsd el lőfegyvereket, semmire sem jók. vagy csapkodj ököllel, vagy használj közelharci fegyvereket, lőfegyverek valahol Hollywood után kezdenek jók lenni, a vége felé pedig elképesztően brutális néhány (lángszóró pl egyszerűen gusztustalan). Hollywoodban zombiírtás nem a legegyszerűbb, az tipikusan Brujah/Toreador móka, felgyorsítva elég szépen lehet fel-le rohangálni, bár nekem Gangrellel sem volt sok gondom vele. a szekta vezére meg megint olyan h harcos klánok könnyen kilövik - Brujah/Toreador felgyorsul, Gangrel gyakorlatilag leszarja a sebzését - de pl amikor Malkávval nyomtam nekem is mocskosul nehéz volt. -
#5659 Szerintem te rossz gépet néztél. -
#5658 érdekes, nekem sikerült csalás nélkül végigvinnem..igaz az MI gyenge iq-ját kihasználtam.. pl s shotgun-osnál elbújtam az asztal mögé és felállok/lövök/lebukok módszerrel simány kinyírtam..a zombis küldi tényleg baromi nehéz tud lenni, azzal én is szívtam 1 sort..a hajón meg tán lopakodni kell -
#5657 Sok szar, ocsmány grafikájú játék van, de legalább végig lehet vinni. Nem úgy mint ez a förtelmes baromságot!!! Már 3x találok lehetlen küldetést.
I. Elizabeth Hajón, II. Az utolsó pestises, downtownban zombie-vámír-tetkós koma shotgunnal. Nem elég az h 5 lövéssel megöl és még a falat is ál küldi, super gyorsan fut össze-vissza :S Notarget cheatel sikerült, csak 58 shotgun kellett fejbe közelről... semmiség,
III. Hollywoodban a temetőben a zombi aprítás, hát az baromság, mióta tud egy zombi vért szívni???? az húst eszik... egy elkap, nem tudom h csinálja amikor ketté vágom kardal, és vagy fél percig ott szív, erre körbe álnak vagy 20an és vége..át ennyit érnek készítők, +védjük meg a kapukat amik 30 másodpercre vannak egymástól, nem lenne
gond, jöhetnek százan is, de mi a francért kell közvetlen a kapu mellől előjönniük???? egymás után 4-5en :S -
#5656 Van egy nagy problémám az egyik küldetéssel, az hogy hibás, lehetetlen megcsinálni!!! A Elizabethan Rendezvous ról van szó, amikor LaCroix elküld a hajóra vmi komorsót megsasolni. Amikor felmeygek a hajór, otta az a rendőr aki szépen el is mond mindet és elkült a biztonsági géphez, csakhogy abba a számítóképbe semmi nincs, a reports on kívül, sehol semmilyen olyan opciót amit videoban avgy végijátszásban olvastam :S -
#5655 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A taxisofőr modelljének a neve cain.akármi, valamint malkávval is van egy - igaz nagyon enyhe - utalás rá. -
#5654 Igen??? És azt hogyan? Ha nem nehéz én is kipróbálnám :D -
#5653 én spec amikor Gangrel csajjal nyomtam, belepiszkáltam a modellekbe és átváltoztattam a vörös hajú vámpírvadász skinjére tényleg nem a legjobbak a karakterek külsejei, bár van pár mókás -
#5652 Opss megint elírtam vmi... Éppen a BF2142 topikba írtam a vadiúj 1.5 patchről és véletlenül ide is ezt írtam :S Nekem is meg van a 5.3
Csak elég igénytelen játék. Jó gépen is akad. Meg a textúrák, valamit nagyon szépen megcsináltak pl ott van a Asylum beli Jeanette-Therese vagy megint a bárban a pultnál álló vörös, a játék korához képes igenis jól animáltak és jól kidologzottak. De a mi karakterünk, akármelyiket is választjuk hát ocsmány, ronda
+a helyszínek valameiken télleg dolgoztak, máshol meg "paint"
PL a fegyvereknél, a kis revolver nem csúnya, de a shotgun...
Meg a hibák, bugok, rengeteg javítás kell. Ha már valamit megtudnak csinálni normálisan az akkor fejlettséggel nem értem h máshol mért csapják össze. -
#5651 Elöször a 1.2-est aztán valamelyik ujabbat van már 5.3-as is.