Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is koszönöm!<#worship>#worship>
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Az #5499-es linken egy kép jön be és semmi!
Tudtok segíteni? <#conf>#conf><#wave>#wave>
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Hehe vajon meddig fognak még elmenni :D
Én a magyarítást várom már de nagyon-nagyon!
Next PC upgrade: 2022
mellesleg be kell kapcsolni a boilert/generátort, azt keresgéld.
"The trees move. Do you not see it?"
Mellesleg ez a pince ahova lezúgtam, nagyon komoly :D Miután leestem és ott vok a zárt ajtónál, onnan merre kell menni, hogy megtaláljam a mosógépeket? És lehet követni azt a szellemcsajt aki elhúzott elõttem? :P
Magyaritás nincs és szerintem elöbb tanulsz meg angolul minthogy elkészülne.
Az ami van nem teljes és nem is kompatibilis a patch-ekel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Jah és van mûködõ magyarosítás hozzá??
Giovanni Museum ??? Vagy mi ez ?? Merre találom ?
[email protected]
1. a küldetés végig bemásolod az original komputer fájlokat (én ezt tettem)
2. megvárod amíg az egyik honosító haveromtól megkérdem megvan me még neki a korrekt, javított fájl (mert tuti megvolt, csak nem biztos hogy még megvan)
Shivo: emlékszem a leveledre, csak a portálos cirkusz óta nem volt sok hangulatom a témával foglalkozni.
A problémákról dióhéjban:
1. a magyarítás béta, tehát valóban lehetnek vele gubancok, pont ezért béta
2. a hivatalos patch egy csomó dolgot kijavított, de közel se mindent, így azzal is lehetnek MÉG gondok
3. namost a nemhivatalos patch-ek meg pont attól nemhivatalosak, mert nincsenek és nem is lesznek 100%-ban letesztelve a készítõ által, ergo ABBAN is lehetnek gondok
Ami most történik:
Lajti halad a magyarítás és a nemhivatalos patch összefésülésével, ami hatalmas feladat - ez úton is köszönet érte. Ezzel:
1. legalább egyet kiiktatunk a fenti 3 problémás pont közül
2. ha befejezõdik, elkezdjük fordítani a párbeszédeket...
... ami azért kötõdik az egybefésüléshez, mert a nemhivatalos patch-ben gyakran változtatják.
Bocs, hogy ismételten késtem a válasszal, de mostanában ritkán járok az sg-n, a portál meg ugye...
Szólav nagyjából ennyi.
ott lent katt a letöltésre...
de amúgy bugos, szval ha valamennyire tudsz is angolul, akkor inkább ne tedd fel, ugyis csak a küldik leírása meg pár dolog lesz magyar és a párbeszédek angolok...
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Az említett számítógép parancshibára emlékszem én is,asszem a hajós küldetésnél volt talán,de lehet hogy máshol is.
Ha jól emlékszem úgy javítottam,hogy megekerestem a játék fõkönyvtárában a fájlt amiben jelszavak voltak és megnyitottam notepadban,majd átírtam õket,hogy egyformák legyenek.Asszem valahogy így sikerült megoldani.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
szal most ott tartok, hogy maradok a bétafordításnál, mert még azzal müxik a legtöbb dolog (újrakezdeni meg nem akarom..)
csak most szívtam, mert az 1ik küldiben nem fogadja el a menüparancsot az 1ik számítógép..ez ügyben írtam Mike-nak, hátha tud megoldást rá, de még nem válaszolt..
Mikor levettem a magyarítást és visszatöltöttem a játékot akkor már tudtam páncélt venni,save,kilép,install magyarítás,load game,hurrá!
A transzal pedig mi a probléma pontosan?
Abszolút nem mûködik?
Ha valakire rányomod akkor elbódul,viszont ha hozzáérsz vagy nagyon közel mész hozzá elõröl,akkor könnyen kiesik belõle.
Ajánlatos megkerülni és hátulról támadni.
Ha több ellen észrevett akkor nem mükszik a transz.
Gondolj bele,a csávóra rányomod a transzt,a haverja meg a füle mellet ordítozik,meg puffogtat rád egy mordállyal<#guluszem1>#guluszem1><#gun>#gun><#nemtudom>#nemtudom>.
Talán segít valamit amit ideköhögtem.
Strangers!Don\'t trust cute little girls!
ilyet én még nem b@sztam...
annó fentvolt a bloodlines 1.2-es patchel..annyi gondom volt vele, hogy barátnõm a malkáv csajának nem tudott venni páncélt..
windóz újratelepítés miatt lelett gyalulva (savegamek azért ellettek mentve biztos helyre..) úrja feltettem, úrja 1.2-es patch..most lehet venni páncélt.. DE NEM MÜXIK A TRANS DISZCIPLINA !!! és a lopakodás se stimmel teljesen...ezt magyarázza meg nekem valaki...feltettem a nem-hivatalos 3.7es patchet, de úgy is sz@r... újratelepítettem a gémet..továbbra is [email protected] bármilyen ötlete, hogy most mi a f@sz van ?
nem soká birták
az államvizsga pedig múlt hét elõtti héten volt.
Mérhetetlen szomorúsággal vettem tudomásul a minap, hogy az általam létrehozott és fejlesztett vampiregames.atw.hu portált feltörték. Hogy miért nem háborodtam fel? Aki mások több hónapos (éves) munkáját ellopja, ráadásul saját nevére veszi, az véleményem szerint sajnálaton kívül mást nem érdemel, így nekem maximum szomorúságot okoz a világunk által kitermelt ilyen emberek felbukkanása.
Való igaz, hogy az elmúlt idõszakban napi 10 óra munka és államvizsgára való készülés mellett nem sok idõm volt az oldallal és a fordítással foglalkozni, ígéretet tettem azonban arra, hogy a nyáron a honosítást befejezzük és ehhez tartani is szerettem volna magam… mindeddig.
Szeretem magam ahhoz az elvhez tartani, miszerint egy adott közösséget nem szabad annak legértéktelenebb tagjai alapján kezelni, most sem fogom ezt tenni. Mindemellett sem idõm, sem kedvem ilyen (szenny)ár ellen evezni, tehát én itt és most magára hagyom a projektet.
Ezúton kérek ezért elnézést és kérem megértését mindazoknak, akik a magyarításban közvetve vagy közvetlenül segítségemre voltak és akik a honlapot érdeklõdéssel látogatták.
A továbbiakban elhatárolom magam minden, a vampiregames.atw.hu honlapon esetlegesen a nevem alatt vagy rám hivatkozva megjelenõ hírtõl, cikktõl, információtól, hozzászólástól.
Üdvözlettel:
Mike (alias mike369)
Pc guru teljes játékkal lenne próblémám!
Telepítés után feltettem a3.5 pathet és inditom a gamet, azt írja ki a gép hogy a vampire.exe hibát észlel ezért leáll.
Segítsen vki!
Elõre is kösz
Ticsy
[email protected]