Vampire - Bloodlines
-
Elmondjam miér?
Van egy csaj, aki már tavaly is kibbasszottul teccett. zenesuliban szoktam látni, ahogy gitározik. Én mindig egy üres teremben gyakorlok zenesuliban. és egyszer, valszeg az első koncertje előtt, átjött megkérdezni, hogy szerintem milyen lesz( halloottam ahogy eljátsza)és próbaáltam valami értelmeset motyogni, és a vége egy Naggyyon szépen becsomagolt negatív lett. jólvan. kiment. lefényképezték ahoigy játszott, kibaszzott szép a csaj,.!!!:)
Később megint bejött, (egy hét múlva) De most csak úgy+mer "jó hallgatni ahogy Gyakorolsz" - (első ránézésre nehéz megmondani hány éves, ébn olyan 15-17 ig tippeltem volna.)szóval, kiderült, hogy Érdekli az, hogy gyakorlok -e(zenei pályás lestek. napi 3 óra gyak. elég gáz NÉha.) és hát úgy próbált Ösztönözni, mondta hogy játszak neki egy szépet. elnyikorogtam neki valamit, utána mondta hogy mégegyszer, csak lasabban(hoppá! ez rá akar venni a gyakorlásra!)meg ilyenek. utána beszélgettünk csellóról, guitárról, meg apocalypitcáról.
köv órárára egész normálisan készültem, meg nem voltam olyan vigyori+hülye mint általában. és hát műr elsőre leesett a tanárnak is hogy a csilla, ( a csaj) kibaszottul tetszik. meg a csillának is , na mindegy. A beszélgetésből elhangzott egy ilyen is:
- nemtod hány éves vagyok, mi?
- nem
- adddig jó.
nem faggatttam tovább.ja ezt azér mondta mer kérdeztem milyen suliba jár.Megkérdeztem hány éves
Tanár mondja:22.
ja és jogi Fősulira vagy egyetemre jár. csak péntekenként jön haza. szóval azta kibaszott. bár ebből amúgy is csak távolsági kapcsolat lehetett volna.Mikor tanár látta hogy KICSSIITTT "meglepett a hír", és kicsit gondolataimban elmerülve báűmulok ki a fejemből, hozzátette hogy ő is kedvel engem, és érdekli hogy mi lesz velem. egy nagyon fontos barát lehet az életemben, akihez majd fordulhatok tanácsért, mert nem hülye(meghogy ja, én is mpndtam neki hogy kibaszott "fiatalos".) Na, ez volt két hete. azóta ugyanúgy minden pénteken 3/4-ed kibaszzzzzottt tjó órát töltök veleaz a gáz hogyegész héten őt várom(168 órából 3/4-d XD). Kértem tőle apocalypticát (4 cxsellista) megkértem a tanárt, hogy játszunk ketten. azt mondta , hogy ha hallás után lekottázom, akkor játszunk, de meggondolta, magát, és aztmondta hogy játszunk, csak hozzak kottát. de 4-en, és koncerten(én+tanár+csilla+még egy diák.)