6370
Vampire - Bloodlines
-
#5610 nagyon szépen köszönöm
-
emixa #5609 az oldal közepe felé. -
#5608 egy kérdésem lenne melyik guruhoz adták a játékot -
#5607 egyik hotelben van vmi pestises csaj..nála találhatsz további nyomokat.. -
#5606 Ahol van Nines, Jack, meg egy Fekete csákó, a Last round nevű kocsmában van egy csaj, aki ad egy küldetést. Naggyából azthiszem(így kell írni? azt hiszem?) értem mit kell csinálni. Meg is öltem egy "plague bearert(még szerencse hogy van diablo 2, most értem mit jelent...nade van egy másik is.Vagy több, nem tudom. küldetéshez csak annyi van írva hogy beszéljek "bum"-okkal(ez a hajléktalanokat jelenti nem?)Ennyi.
most mit csináljak? -
#5605 Olyat hallottam hogy félkészen adták ki, meg hogy tele van bugokkal.
Tényleg?én nem vettem észre egyet sem.(és asszem pcguru-s vagy vlmi más, nem gamestaros dvd-ről van) -
ricsa008 #5604 üdv
ezt már javítgatják jó rég óta ha én a pcguru féle verziót most elővenném melyik javításokat kellene hozzá letöltenem ? mindet? -
#5603 Tölthető az 5.0-ás patch!
5.0 patch
v5.0
Made more basic/plus changes using variable and fixed text details.
Added netcafe entry update for Ash Rivers and delayed Tawni's one.
Made Bach and Shu drop both weapons and removed a basic carry-over.
Added museum and Bertram log states and Blood Buff in Elysium tip.
Added xp for Copper and poster quests and matched basic/plus order.
Moved Tawni poster to Tremere bathroom and restored a Regent line.
Made Hatter drop screenplay on death and corrected Blood Boil info.
Stopped Skelter from blocking you and adjusted Hannah's book dates.
Added breaking sound to warrens vent and Ocean House floor boards.
Restored Vandal's alternative for Nosferatu and warehouse bonus xp.
Fixed basic Ra blade description and it's invisible stats in plus.
Made sarcophagus key not giveable and fixed a basic Imalia exploit.
Improved Tommy's quest log and fixed Regent and Trip endgame bugs.
Removed inappropriate Buddha moving sound and included python code.
-
#5602 Kabbé. -
#5601 ja aha...még szerencse hogy tovább mentem, és nem adtam oda neki. hehehe -
#5600 A jó öreg Dan ismét kiadott egy javitást ez már a 4.9-es ,innen is tölthetö. -
#5599 ne add alá a lovat :) -
#5598 ha végigcsinálod a küldit, és nem adod Jeanettenek a medált vagy mit... -
#5597 Na,azóta hogyan alakult a kapcsolatotok, mert mindenki remegve várja már a fejleményeket itt, a Vampire- Bloodlines topikban, ugye srácok? -
#5596 Nem merem megnézni...DE mégegyszer télleg hülyeség volt a tudjátok mi jóvan na
-
#5595 a szellemes küldetésnél, amit Theresa ad, hjogy lehet kiszabadítani azt a nő-nek a szellemét? -
#5594 próbáld meg azt, hogy patchelés után újrakezded a játékot..a mentett állás bekavarhat neki..legalábbis nekem a magyarítás és angol verzió váltogatása bekavart, mikor meglévő állást töltöttem be... -
#5593 "utoljára a 4.1-es patchel próbáltam a játékot de mindegyiknél hébe-hóba késik az irányítás" na de mind1 újrarakom negyedjére, a másik vinyóra, hátha ez megoldja a problémát. (jó lenne mert most a Chinatown Theme-ot hallgatva ismét elkapott a feeling) -
#5592 Én multhéten próbáltam a 4.8-as és nem volt vele semmi gond és végre telepitö exés nem másolgatos.
Ha a 4.1-es egyszer már jó volt tedd fel azt újra. -
#5591 Sziasztok ! Nem tudjátok melyik most a legokésabb unofficial patch a játékhoz ? Tegnap 3szor újratelepítettem egyszer 4.8-as másodszor a 4.7-es utoljára a 4.1-es patchel próbáltam a játékot de mindegyiknél hébe-hóba késik az irányítás illetve a karakter megkergűl és elkezd magától elmenni egy írányba. Késöbb kipróbáltam úgy hogy csak és kizárólag az hivatalos 1.2-es patch volt fent, de ugyanez volt az eredmény. Legutóbb a 4.2-es patchel csinálta ezt (akkor az volt a legújabb) a 4.1-sel nem. Nem tdujátok mi lehet aprobléma ? Köszi előre is a segítséget -
#5590 Pontosan. -
#5589 hát én se nagyon vágtam le :) valami olyasmi, hogy engedély nélkül változtattak át minket vámpírrá, és a város hercege Lacroix ezért kivégzi atyánkat, ill minket is kiakar végeztetni, de Nines Rodriguez, a helyi anarchisták vezetője feláll és nem tetszését fejezi ki..mivel a herceg tart tőlük, így nem végeztet ki, hanem egy próba elé állít, miszerint felkell robbantanunk egy szabbatista raktárat -
#5588 ja. pl az intro az elején. annyit értek belőle hogy
Forgive me... meghogy Santa monica...
mi a lényege? -
#5587 én is örülnék neki..ugyan értek angolul, de a vampire-re jellenző, hogy olyan szavakat használ, amivel más helyen nem nagyon találkozik az ember...szóval nem mindig értettem, hogy miről is van szó..a malkavita beszédéről nem is beszélve, az totál káosz.. -
ricsa008 #5586 én már nagyon régóta várom
de én már le tettem róla
ha még is lenne annak nagyon örülnék -
#5585 Grebberen kívül még hányan várhatnak a magyaritásra ? -
#5584 Régebben írtam de fene se gondolta volna hogy igazam lesz ,de elöbb tanul meg valaki angolul minthogy ez a forditás elkészüljön. -
#5583 csend és hullaszag -
#5582 Magyarítással kapcsolatban valami friss információ? -
#5581 Najó, ez télleg rossz ötlet volt... -
#5580 Ráadásul a Vampire topityban... -
#5579 mert az nem gyerekes dolog h egy országnak elmondod a magánéletedet akiket nem érdekel... xD -
#5578 jól vanna. télleg. -
#5577 "Elmondjam miér?"
mért nem várod meg hogy válaszoljanak ? -
#5576 ezt nem vagyok hajlandó elolvasni...
az ilyeneket IDE! -
#5575 Hűű ez sok lett. de még nem fejeztem be!
az a akurvajó, hogy sokkal érettebb, mint máésok a környezetemben, és hatással van rám. pl. például már a 15 éves hülyepicsák már nem (eddig se)naggyon leszarm őket, mega fiu oszt. társakról is tudom hogy gyerekesek. Ez a csaj Értelmes gondolatok képzésére készteti az agyamat.!Eggyébként, azót a még a Pc-s játékokról is faszán leszoktam, 15 éves létemre, mert cak a 15 évesek játszanak.És aAARRRRGHHH kurrva kó az egész!!! -
#5574 Elmondjam miér?
Van egy csaj, aki már tavaly is kibbasszottul teccett. zenesuliban szoktam látni, ahogy gitározik. Én mindig egy üres teremben gyakorlok zenesuliban. és egyszer, valszeg az első koncertje előtt, átjött megkérdezni, hogy szerintem milyen lesz( halloottam ahogy eljátsza)és próbaáltam valami értelmeset motyogni, és a vége egy Naggyyon szépen becsomagolt negatív lett. jólvan. kiment. lefényképezték ahoigy játszott, kibaszzott szép a csaj,.!!!:)
Később megint bejött, (egy hét múlva) De most csak úgy+mer "jó hallgatni ahogy Gyakorolsz" - (első ránézésre nehéz megmondani hány éves, ébn olyan 15-17 ig tippeltem volna.)szóval, kiderült, hogy Érdekli az, hogy gyakorlok -e(zenei pályás lestek. napi 3 óra gyak. elég gáz NÉha.) és hát úgy próbált Ösztönözni, mondta hogy játszak neki egy szépet. elnyikorogtam neki valamit, utána mondta hogy mégegyszer, csak lasabban(hoppá! ez rá akar venni a gyakorlásra!)meg ilyenek. utána beszélgettünk csellóról, guitárról, meg apocalypitcáról.
köv órárára egész normálisan készültem, meg nem voltam olyan vigyori+hülye mint általában. és hát műr elsőre leesett a tanárnak is hogy a csilla, ( a csaj) kibaszottul tetszik. meg a csillának is , na mindegy. A beszélgetésből elhangzott egy ilyen is:
- nemtod hány éves vagyok, mi?
- nem
- adddig jó.
nem faggatttam tovább.ja ezt azér mondta mer kérdeztem milyen suliba jár.Megkérdeztem hány éves
Tanár mondja:22.
ja és jogi Fősulira vagy egyetemre jár. csak péntekenként jön haza. szóval azta kibaszott. bár ebből amúgy is csak távolsági kapcsolat lehetett volna.Mikor tanár látta hogy KICSSIITTT "meglepett a hír", és kicsit gondolataimban elmerülve báűmulok ki a fejemből, hozzátette hogy ő is kedvel engem, és érdekli hogy mi lesz velem. egy nagyon fontos barát lehet az életemben, akihez majd fordulhatok tanácsért, mert nem hülye(meghogy ja, én is mpndtam neki hogy kibaszott "fiatalos".) Na, ez volt két hete. azóta ugyanúgy minden pénteken 3/4-ed kibaszzzzzottt tjó órát töltök veleaz a gáz hogyegész héten őt várom(168 órából 3/4-d XD). Kértem tőle apocalypticát (4 cxsellista) megkértem a tanárt, hogy játszunk ketten. azt mondta , hogy ha hallás után lekottázom, akkor játszunk, de meggondolta, magát, és aztmondta hogy játszunk, csak hozzak kottát. de 4-en, és koncerten(én+tanár+csilla+még egy diák.) -
#5573 Asszem majd vampirét fogok venni
BAZZEGGG de KURRRVA jó az élet! -
#5572 Calver név után meg sem lepődök az ajánlatodon :)
haveron Bredan néven nyomul a fórumon (is) :D -
#5571 mindegyikben vannak jól és rosszul sikerült példányok