Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senkinek nincs ötlete? ...

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Atisz
Ezen mennie kéne.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

OFF
egyéként ti milyen fejlesztést javasolnátok a kompjúteremre? ami a legfontosabb/legjobban felhúzná és persze olcsó.

Mennie kellene! A gépem vinné. Persze nem max. grafon tolnám, de minimum fölött élvezhetõnek kell lennie. C&C 3 megy szépen rajta.
Calver: ezt nem nagyon értem.. Elmagyaráznád egy 14 éves emberke számra? :)
Fido4life: mi hogy lehet?
a megoldás talán reinstall windows... bár nem szívesen, de a kurva ideiglenes meg internetfájlokat törölni kéne. meg a programmaradványokat. Vaze.

Fido4life
az meg hogy lehet ?

Calver
azért nem... egyszer parancsikonba: -dxlevel 70
meg hesszeld meg amit #5334-ben írtam. lehet szépen gyorsítani a gémen...

"The trees move. Do you not see it?"

persil
Nem nagyon akarok beleszólni, de ha el is indul a gépeden, akkor nem fûznék hozzá nagy reményeket, mert amilyen jó játék olyan szarul van optimalizálva. (bár inkább egyáltalán nincs is) Jobb gépen is elég szarul megy:S De azért sok sikert!

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Amiga
Vírusos a vampiregames.uw.hu.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

ja apám gépén belenézve: jónak tûnik, bár a source motor HL-nél 3szor ilyen jó volt... vagy az a HL fejlesztõinek érdeme? és 5.1-es hang.. huh odabasz

na apám gépén tökéletesen mûködik. igaz pár fokkal jobb kompjútere, de azér mennie kéne. hardvereim:
alaplap: ASUS P4S533E
processzor: Intell Pentium 4 2400 Mhz
GPU: Geforce FX 5200
DDR: 256-os Geil és egy másik 256-os Samsung.
de leginkább a dvd-rom a gyanús...

Fido4life
küld vissza a dvd-t egy másikért cserébe ^^

újrainstall után is ugyanaz a hiba... pedig most telepítésnél nem volt gond... igaz iszonyú lassan csinálta.

a lassúság oka a dvd meghajtóm? 16x-os LG.

dupla dvd berak. megnyitás, 10 perc mlva megnyílik. telepítés. újabb 10 perc. belefagy a prepairing to installba. újra. most továbbmegy. telepítés kezdõdik. elfogadom-e a leírtaka? ahol a szövegnek lennie kellene, ott semmi nincs, üres az egész. telepítést megnyomo, pár perc múlva megjelenik egy ablak, hogy öö.. huhh mit is írt.. valami olyat, hogy ez nem megfelelõ wiondows install-áláshoz, vagy hassonló. újra az egész. most elkezdi rakni.kb a felénél megakad, és én nyomom hogy ismét. továbbmegy, befejezi. rakom a patchet, magyarítást. indítás, hang van, kép nincs. alt+tab. vissza. már van kép. de csak a troika games-ig. menüben már nincs kép megint. alt+tab, alt+tab de semmi. most mit javasoltok?
egyébként érdekes, hogy pénteken, egy régebbi pc guru mellékletrõl raktam egy játékot, mûködött rendesen a dvd. gondoltam megnézem, hátha a rom rossz. az se jó (vagyis az is rohadt lassú). zene CD - jó. hmm.
asszem újrarakom.

Na itt van mellettem a guru. nézzük..

Calver
én igen, hozzáad pár hasznos új cuccot, de nem vettem észre túl nagy változást.

Calver
Redemption inkább egy hack'n'slash, megtoldva karakterfejlõdéssel. Bloodlines azért kevésbé, bár azért itt is nagyon fontos elem a gyilkolás.

Shiwo
én hivatalossal, de bele is futottam 1 durva bugba... a nem-hivatalost még sose teszteltem...

amúgy inkább rpg-akció vagy nem tom...tán a Deus Ex volt hasonló, bár ebbe sokkal több az rpg-elem..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

és ti nem hivatalos patch-el játsszátok? azt olvastam, anélkül nem valami jó, a rajongók viszont csináltak pár király patchet....

na akkor jó, mert nem nagyon szerettem a sok karit.. olyan bonyolult volt... szóval ez olyan mint egy kaland-akció?

Shiwo
nem, ebben egyetlen 1 karit irányítasz..viszont választhatsz 7 klán közül...

asszem játdzottam a redemptionnal... abban lehetett/kellett egyszerre 4 karaktert irányítani?ebben is úgy van?

Shiwo
jó, alapvetõen nekem is tetszik, de nem fogom azt mondani, hogy "qrva jó, vedd meg!" , mert ha nem tetszik neki, akkor ne engem fikázzon...

Fido4life
egyetértek ^^

Calver
nézõpont kérdése? a fenéket...
ezért kibaszottul érdemes megvenni a PC Gurut <#hehe>
életemben nem nyomtam valamit végig 3-szor (meg egyszer félig) csak a Bloodlines-t, szal nagyjából kötelezõ vétel. <#eljen>

Shiwo
nézõpont kérdése...van akinek nagyon bejön a gém, van akinek meg nem..

Érdemes eztért megvenni a PC Gurut? xD

Shiwo
ha nem malkávval játszol, akkor érthetõ sztem...malkáv még magyarul se lenne az :D
lehet nem mindent értesz majd a párbeszédekbõl, de a küldik leirása relative érthetõen levan írva..

Alapfokú angol nyelvtudással élvezhetõ azért a játék a jelenlegi magyarosítással is? Olyan információkhoz jutottam, hogy a magyarosítás úgy néz ki nem is fog tovább haladni. Szal ha nem szórakoztató ilyen angol tudás mellett a játék(esztelen kattintgatás csupán), akkor inkább nem is koltok rá pénzt. koszi az infót!
[HUN]Crassus
köszi:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Shiwo

[HUN]Crassus
nem játszottam 2 éve:P kiment a fejebõl,hogy tudom-e gyógyítani magam a vérbõl instant is vagy csak a regen van?

[HUN]Crassus
Ú a fél karomat odaadnám egy VAMPIRE MMORPG-ért.....
Van esetleg infó ilyen szándékról?

Shiwo
legutolsó infóm vmi olyasmi, hogy a magyarítás ugyan kész volt, csak nem volt progi, amivel 1be tudták volna pakolni a sok cuccost (merthát nem 1 ember csinálta..)

csakhogy akik csinálták, azoknak az oldala 1 ideje nem jön be..

Fido4life
jelenlegi tudomásom szerint a magyarítás szépen áll magában, magyarul NEM KÉSZÜl

Hello! A magyarosítás állásáról nem tud valaki valamit? Most megveszem én is a PC Gurut csak a játékért. :) A magyaritasokportalon a legrégebbi utalás rá már tobb mint egy éves. A fordító oldala sem él már. Remélem továbbra is folyamatban van a játék fordítása. Nagyon jó lenne magyarul nekivágni a kalandnak.
ma jelent meg.

Fido4life
ÉS ma vagy holnap fog megjelenni a PCGuruval teljes játékként !

mindegy, azért nem rosz játék.

Shiwo
lényegében jah

aha, és csak pont a párbeszédek nincsnek lefordítva?
Kár.

Shiwo
de...idõvel..csak még nincs teljes magyarítás..

Üdv, tudna valaki segíteni?
Most tettem fel a game-t (eredeti, patch-elve) aztán a honosítást.
Mégsem lett magyar a párbeszéd benne! Vagy nem is lesz?

Calver
azért egy könyv nem játék/felirat h valaki fogja és csak úgy lefordítja, ez "profi" emberek végzik jó pénzért <#hehe>
btw sztem Gyehenna - Az Ítélet Ideje címen fog kijönni, ha...
de vicces kieg., fõleg Alia tetszett belõle <#nyes> (isten "hírvivõje")

Shiwo
tom :) pdf-ben megvan :P

icewolf
A Masquerade-et már semennyire. Bedopták a befejezést a Gyehenna címû kiegészítõvel... (magyar cím-valójában még itthon nem jelent meg)

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Shiwo
mondjuk a Masquerade-ot nem tom mennyire fogja még tolni a fehér farkas..most ráálltak a Requiem/Forsaken/Awekening/Promethean irányvonalra..apropó..nem tudjátok véletlen, hogy van-e a neten az új WoD könyvekhez valami magyarítás ?

icewolf
Ajnálanék linket ha tudnék... Az igazság az hogy ez hangulatjáték, a rendszer csak mellékes dolog (mindamellett szerintem kiválló)... Ha nem tudod beleélni abba magad hogy egy vámpír szerepét játszd, akkor eléggé felejtõs a dolog.

Mindamelett: ehhez a játékhoz kell egy bizonyos érettség is, meg nem árt a szégyenérzetet is hanyagolni játék közben...

Gyakran elõfordul hogy olyan helyzetbe kerülsz másokkal amikor esélyed sincs a való életbeli etikád betartására, és ilyenkor valahogy kezelni kell a helyzetet.

Meg ha mind kezõdként álltok össze akkor is érdemes lesz pár dolgot elõrre letisztázni, nézeteltéréseket félretenni a játék elõtt, majd a játékban történt nézeteltéréseket is félre kell tenni a játék végén.

Így visszaolvasva egy kicsit talán elbátortalanító lett a szöveg, de azért csak hajrá.

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

Calver
mégviccesebb: ha elküldöd még az Elizabeth Dane elõtt a "jester prince"-t (Malkáv azért ilyen szinten üt <#hehe>) a picsába, Uralmat használ rajtad...

Fido4life
Az azért komoly volt hogy miután a Lacroix elküldött a Múzeumba a Szarkofágért, kapásból azt válaszoltam neki hogy "dúgd fel a seggedbe az egészet lépek innen" XD Csoda hogy nem szúratott le a Sheriffével, hanem csak nyugisan "Kisérd ki õt" :)