Vampire - Bloodlines
  • htr93
    Aha. kössz.MOST Sajna egy darabig nem tudtam netezni. szal már felrobbantottam a izét. meg a vérre is rájötem.
    A csajt még nem találtam meg. kössz! asszem tudom is mejik autóról van szó.Én még nem játszottam, csak olvastam könyvet. mármint a törvénykönyvet vagy mit.érdekes dolgokat írnak....főleg nod könyve. na mindegy. őőő. mikor válaszoltam a kérdésekre, akkor a Malkavitákat ajánlotta :). az elején kaptam egy meghívót los angeles Downtown részébe. meg egy rejtvényt, hogy ott lak, ahol TRALALA. valamilyen nap nyugszik vagy ilyesmi. Az agáz, hogy mivel angolos agyok, előkészítős, még nagyyából értem a sztoryt. naggyából. de nem ártana egy magyarosítás. van is nekem. egy azt hizsem pc guru-s, 8 gigás DVD-n van a játék, és a magyarosítás, megegy patch, amit a főmenüben még kiegészítésnek hív. a magyarosítás is feltudom rakni, meg minden, csak nem működik. nemtudod mi lehet a baja? Lehet, hogy (egy mappába txt ket vagy legalábbis hasonlóakat telepít. akkor) nem lehet hogy, azokat kéne kitörölni, amik alapban ott voltak?