Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"The trees move. Do you not see it?"
egyik fõszereplõ egy vámpírka, imho Toreador, összevissza Gyorsaságozik meg Jelenésezik, kegyetlen, hozzá másik 2 baromi jó karakter, chemistry megvan ezerrel, nézni kell, na. <#hehe>#hehe>
csak egy példa pont ahol be tudod szerezni (csak kényelmesebb kézben olvasni mint a monitort bújni<#hamm>#hamm>)
egy hely
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
álcázd magad torreadornak és vezesd meg a többieket 😊
a brujahnak meg a city gangrelnek talán nem ajánlott 😊
Na ebbõl jött egy hajnali játékalkalomnál egyhén pihent fejjel, hogy már nincs is toreador klán, mert mindenkit kiírtottak már és csak tzimisce meg lasombra van toreador álcában xD
(helyi poén)
Gyehenna - amirõl annyit pofáznak a Bloodlinesban is, gyakorlatilag amolyan mini-apokalipszis - beütött, és a klasszikus Vampire világ mint olyan elpusztult, a könyvek kiadása véget. ennek oka leginkább hogy a Maszkabál már "kicsit" bonyolult lett az évek során... na jó, legyünk õszinték, az egész egy kibaszott õrültek házára hasonlított, amit már csak malkáv lelkületû emberek tudtak átlátni. helyette van most a Vampire: The Requiem, ami már csak 5 klánból - meg millió vérvonalból, szóval Toreadorok is ugyanugy vannak - áll, azon túl nem szabbat-anarchok-kamarilla csak a játékosok, hanem jópár frakció van, mind más érdekekkel és elõnyökkel, generációk megszüntek, helyett vérpotencia van, eszetlenül ölelés megszünt, és az az egész sokkal inkább a vámpírkák lelki vívódására koncentrál... na meg van benne Mekhet klán, amibe én kapásból beleszerettem és nagyon kéne már játszani vkivel <#hehe>#hehe>
Jagi: "Azt tudtad-e hogy a toreador klán nem létezik? csak Tzimise meg Lasombra van Toreador álcában 😉"
ez mi akar lenni?
Mondjuk kár, hogy nem tudom kik nyomatják/tták itt a fórumon, lehet többen is vagyunk, bár nem nagyon hiszem.
reggeli (esti) testedzés brujah módra...
kaja után, egy faszit láttam rohanni a hóna alatt egy zsákban, feltehetõleg lóvét volt benne mert vagy 100 m rohant utána a kék.
kinyulok a sarokról a gyerek kabátja a után a faszi ver egy hátast.
Fiatal úgy 20 év körüli a "ne csináld már ember" könyörgésre felállítottam és rohanni kezdtem vele😊
a forgalomban õ el tudott tûnni engem eebaszott egy kocsi és majdnem még egy 😊
ez az állat áll az út másik oldalán lövi a zsarukat és ordít, hogy "gyere mááá'"
na mondom utána már nem megyek, mert nincs idõm gyerekre, elinulok az úton balra, erre fut õ is. a gyereket felkenem az egyik táblára, erre pisztolyt fog rám, hogy engedjem el... át akartam adni a zsaruknak, de ha rámvirrad az örsön akkor szarban vagyok + a lóvé sem lehet az enyém, úgyhogy picsába mindennel lepattanok + ezzel elértem azt, hogy a gyerek senkiben nem fog bízni^^
a zsaruk közben "álljon meg fel a kezeket NYPD" meg ilyenek. Nem álltam ellen, addig amíg meg akartak bilincselni. Akkor felpakoltam 3 zsarut és még fél órát fogocskáztunk 😊
jobbnak láttuk õt erõsíteni, mert a kamarillába mindenki minket akart irányítani, kezdve a város önjelölt ventrue "hercegével" akinek legszivesebben fogpiszkálóval szúrtam volna át a szivét 😊.
A legnagyobb patkánység a KM részérõl meg az volt, hogy:
egy szetita ribanc presence 5-tel :S na, figy ezt:
megbeszéltünk egy találkát egy molónál. Felkészülünk, mint atom baj nem érhet.
Fõértékek az egekben amit lehetett izzítottunk. 2-en menzunk, egy lasombra bérgyilkos dragon meg a gangrel Mr.Ramirez (én😊)
berontunk a raktárba sehol senki... ott a picsa, roham! erre elnyomja azt a szart, és hirtelen: Baszameg itt a földanya. Térdre esünk mindketten és lessük a szavait... nem voltam ideges ááá! 😊
kurva presence 😊
Azt tudtad-e hogy a toreador klán nem létezik? csak Tzimise meg Lasombra van Toreador álcában 😉
Thinblood= mi hígvérûnek mondjuk. Mivel minél magasabb genes vki annál messzebb van Káintól, nem annyira potens a vére...
de a legszemetebb mesélõi poén nekem akkor is az lesz, amikor valami közben feltartotta a kicsiny csapatot (itt én éppen 13. gen Caitiff) pár vékonyvérû (mi a magyar szó a thin bloodra?) akik közül kettõ gyorsan az kétszeresen halott kategóriába került, de a harmadik meglépett, csöppet bosszúszomjasan. lényeg a lényeg, 15. generációs volt a lelkem és még aznap, *nappal*, jól felöltözve szépen rágyujtotta a csapat egy részére a házat, merthát õket sikeresen követte hazafelé. 5 emberbõl maradtam én meg egy hasonlóan gyenge Gangrel, a kaland maradványai azzal teltek hogy levadásztuk a kissrácot, aki közben vérszemet kapott és még pár vámpírból grillcsirkét csinált. a mesélõ így lõtte ki a széttápolt karaktereket. érdekes módszer, de müködött az tuti. <#hehe>#hehe>
Mi anno kiírtottuk az egész malkáv klánt (gangrel voltam) Polonia lasombra érsek segítségével. Övé volt a "midendiszciplinásfõkisasszony", Rebeka, akit a Tzimise nagyúr átalakította egy 8 éves kislánnyá, hogy ne üldözze a szerelmével. Durva volt a kiccsaj a tébolyt ötvözte a fantazmával O.o
asszem 6 gen volt, és összekurvulta a diszciplináit rendesen...
Most kezdünk egy márik modult másik arikkal (mert az elõzõk behaltak ^^)
egy vámpírnak 4 diszciplina kell a túléléshez:
ezerarc (2) (protean)
gyorsaság (celerity)
szívósság (fortitude)
ez úgy a city gangrel klán adottágai sztem 😊
ja és a
jelenés (auspex) de ez nem minden esetben fontos 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Amúgy rájöttem mért csesztem el a vérvadászatos pályát: mindentaktikát mellõzve futottam elõre mint egy psychopata 😄 ujrakezdtem a pályát és Desert/Tal'Mahe'Ra Blade+Suicide skillel stílusosan átharcoltam magam a pályán 😊 A Taxis úton független utat választottam, A karakterem mostmár senkiben nem bízik meg csak magában 😊
lehet napi 4 óránál többet kéne aludnom...
vámpírok kinyírása: turbósárgakard... ööö... Tal'Mahe'Ra Blade, aggrevated sebzése van, bár én karmokat vagy egy jó gépfegyvert jobban szeretek... patch nélkül Hallowbrook Hotelben van, 3.5ös patchel Fu Syndicate-ben, ez lezárt szobában (melee 5ös könyv mellett talán?), 10-es security kell hozzá h bejuss.
még egy okosság jobb fps-hez, innen: (csak kicsiben)
4.GO to :
file. Open it using notepad and change the following commands to:
particles_enable_precipitation "0"
dsp_dist_max "440"
muzzleflash_light "0"
cl_showfps 1
5.Your next step is to create an autoexec file in the same folder as the
config.cfg to add some more useful commands.All you have to do is open
notepad , type the commands and save it as autoexec.cfg (beware not
autoexec.cfg.txt !). The game will automatically find the autoexec.cfg file
and run it.So the commands are the following:
autosave_on "0"
cl_smooth "0"
mat_drawwater "0"
r_3dsky "0"
cl_obfuscate_daylight "0"
Más:
Van valami ötletetek a vámpírok kinyírásához..? Ennyi szenvedés után valszeg tuti nem LaCroix mögé fogok állni, kavarjon másnak, ne nekem 😄
btw, turbozz kicsit a gémen...
parancsikonba: -heapsize XXXXXX
a sok X helyére írd be a szabad fizikai memóriát, KB-ban... éés, most jön a trükk.
szabadíts fel rengeteg fizikai memóriát, lõjj ki minden háttérben futó szemetet - még az explorer.exe-t is, sõt, miután elindítottad a gémet az egyik svchost.exe-t is kilõheted (azt amelyik kb 20 mega fizikai memóriát eszik, a hanghoz van vmi köze, igaz utána mégha winampban zenét is akarsz hallgatni új kell indítani - de Vampireben semmi gázt nem okoz)
én mindehhez eXPerience féle Win2003at használtam - mondjuk ugye ide trükközni kell a gémmel - de pl nézz be ide és szeddj le egy tinyxp-t, alig eszik fizikai memóriát...
na, és miután minden ilyen szépen ki van lõve, kísérletezz... én asszem 380000-nél áltam meg 512 MB rammal, és ez igencsak jelentõs gyorsulást okoz...
ja, meg másik: powerstrippel v. vmivel huzz egy kicsit a kártyádon, amíg nem kezdenek szétesni a texturák...
más: most tartok a játék vége felé így a következõ sorokat spoilerben írnám mivel nem hiszem hogy túl emberien fogalmaznék
amúgy ha Brujah, akkor gyúrd ki Celerityt, meg vegyél fel quickling hátteret (+25% a celerity idõtartamához) aztán lõfegyverekkel alázni fogsz mindenkit.
btw, ezt a kis leírást ajánlom mindenki figyelmébe, a semmibõl össze lehet rakni a segítségével egy durván tápos karaktert, bár vannak benne apróbb hibák... (dodge 4-es szint nem kell, megadja weekapaug thistle és ilyesmi apróságok)
majd sztem én is nekiülök és összerakok egy végigjátszást arról h hogy lehet a leggyorsabban végigmenni egyes részeken amíg még emlékszem rá <#nyes>#nyes>
de amúgy nálam a legmókásabb diszciplína az lazán az Animalism: ok, elsõ 2 szint semmiség, de utána... kisfarkas nagyjából bármit kinyír, a denevérek még vámpírból is kapnak ki vért - filozok h Thaumaturgyval lehet-e ezt, vagy azzal csak emberbõl? -, a kedves sáskaraj meg nálam egy láncszóróval kiegészítve úgy csapta le Ming Xiao-t h nyikkanni se bírt - meg nagyjából bármilyen nagyobb ellenfelet is... iszonyat mókás sztem <#nyes>#nyes> egy idõ után ha emberek kerültek elém már nem szenvedtem proteannal meg fortitudeddal, simán rácsaptam az egyikre egy kisfarkast, a másikra pár denevért, és továbbálltam - mind a ketten meghaltak össz 3 klikkbõl (mert ugye váltani is kellett a két diszciplína között), nekem meg visszahozták a denevérek a elköltött vért...
más téma: hogy lehet belepiszkálni a modellekbe? ugye nekem is volt egy jó Toreador skinem - raktam is be linket asszem -, namost van valakinek fogalma azt az illetõ h csinálta? mert sajnos Gangrelékkel egyetlen gond van - szerintem *nem túl dekoratív* a külseje. arra már rájöttem hogy lehet átpiszkálni h mit jelenítsen meg modelként - Hollywoodtól a karim egypetéjû ikertesója volt a Society of Leopoldban lévõ nõi vadászoknak - de az még mindig kérdés h lehet teljesen egyedi modelleket összerakni... illetve annyira nem is egyedieket, más karakterek innen-onnan leszedett darabkáiból <#nyes>#nyes> ahogy nézegettem VampEddel fájlokat az ki is írja mikbõl áll össze - de módosítani ezt h lehet?
valaki tud nekem ebben segíteni vmi bölcs tanáccsal?