6370
Vampire - Bloodlines
-
#5570 OFF
btw Shadowrun könyveken belül amit ajánlani tudok a Nym Smith-től az Elsötétedés. kellően komor és laza is egyben, élvezetes olvasmány.
ON -
#5569 bár egy Vampire topicban vagyunk, valamint baszottul offtopic, de...
Shadowrun - cyberpunk trollokkal? verhetetlen.
de ha a felsoroltatok kívül is mondhatok egy szépen: Worluk Káosz, azon belül is Az élőhalott balladájával kezdődő 3 részes mókázás a favoritom. humor, vér, belek, erőszak, iszonyatosan elvont figurák... egyszerűen minden megvan benne, és isteni. ja, és hozzá magyar kreálmány. -
#5568 Nem malkávval megyek. még... Magus , Vampire, Shadowrun, Forgotten realms. szerintetek melyik regények jobbak? -
#5567 szerintem ha valamiért nem érted, az nem az angolod miatt lesz, hanem a malkáv miatt :D barátnőm is azzal tolja..hát vannak érdekes szövegei, amit még letud fordítani az ember, de gőze nincs, hogy mit akar vele mondani az őrültje :) -
#5566 Nincs hozzá teljes forditás csak egy negyed kész vagy még annyi sem ,ami ráadásul nem kompatibilis az unofficiál patch-ekel pedig azokal lett teljes a játék.
-
#5565 Aha. kössz.MOST Sajna egy darabig nem tudtam netezni. szal már felrobbantottam a izét. meg a vérre is rájötem.
A csajt még nem találtam meg. kössz! asszem tudom is mejik autóról van szó.Én még nem játszottam, csak olvastam könyvet. mármint a törvénykönyvet vagy mit.érdekes dolgokat írnak....főleg nod könyve. na mindegy. őőő. mikor válaszoltam a kérdésekre, akkor a Malkavitákat ajánlotta :). az elején kaptam egy meghívót los angeles Downtown részébe. meg egy rejtvényt, hogy ott lak, ahol TRALALA. valamilyen nap nyugszik vagy ilyesmi. Az agáz, hogy mivel angolos agyok, előkészítős, még nagyyából értem a sztoryt. naggyából. de nem ártana egy magyarosítás. van is nekem. egy azt hizsem pc guru-s, 8 gigás DVD-n van a játék, és a magyarosítás, megegy patch, amit a főmenüben még kiegészítésnek hív. a magyarosítás is feltudom rakni, meg minden, csak nem működik. nemtudod mi lehet a baja? Lehet, hogy (egy mappába txt ket vagy legalábbis hasonlóakat telepít. akkor) nem lehet hogy, azokat kéne kitörölni, amik alapban ott voltak? -
#5564 kariválasztásod nem feltétlen hátrányos, bár nem árt, ha a zárnyitásra és a hackelésre rágyúrsz kicsit a későbbiekben..
amúgy vannak rejtett utak, amerre 1 Gangrel is képes elmenni..pl szellőző
- vérhez hozzájutni úgy tudsz, hogy valami kódolt ajtón kell bemenni és bent a számítógéppel kinyitni a vért örző helyet.. a nyitó-kódok többnyire elvannak rejtve a közelben..pl noteszben, falon egy képen, ilyesmi..érdemes nyitott szemmel járni, és minden szót, amire rálelsz, kipróbálni..jah és sok kód például e-mailben lelhető fel.. megtudnám mondani, hogy mi kell, de nem akarom elrontani a játék hangulatát, elöbb próbálkozz és keresgélj kicsit
- a szökéses.. lehelyezed a bombát, majd a hátsó ajtó fele menj, ahol beront 1 vámpír..próbáld meg vagy nagyon gyorsan elintézni, vagy fuss tovább mint az őrült..elöbb-utóbb lemarad..a lényeg, hogy lopakodni nincs időd..
- ha sikerül kibékítened őket, akkor ügyi vagy, alapvetően eléggé macerás összehozni azt a kombót..a játék további részére amúgy nincs kihatással, hogy Jenette-et vagy Therese-t választod, ne adj isten sikerül kibékíteni őket..maximum pár xp-ben különbözik a dolog, de nem tudom, hogy melyik a legtöbbet adó..bár gyanítom a kibékítős..
- a csaj nyomára úgy bukkanhatsz, ha a parkolóban az egyik autó csomagtartóját átkutatod
- a szerepjátékot meg természetesen ismerem, szoktunk is játszani hébe-hóba..bár mostanában inkább dark ages-t
-
#5563 Akkor ismered a szerepjátékot? -
#5562 mit csináljak?
-ja és az elsővel kapcsolatban: tudsz tanácsolni valamit, pl, "lesz egy osonós küldetés nemsokára, arra rakjál, vagy ilyesmi.
- Nyerek valamit azzal ha a malkavite "gollam szindrómában" szenvedő jenett és theresaát rábeszélem hogy ne nyírják ki egymást?
- kaptam egy mellék küldetést. egy embert vámpírrá, és amikor elakarta neki magyarázni hogy mi van, akkor a csávó beszólt neki és "elment" ( vagy a csaj?) és most már a csávó megbánta és megint akar baszélgetni a vámpír csajjal, és megkéne keresnem. A surf side dinnerben találtam egy "bail bondot, meg mi egy smást" a csajról. volt egy bail bond bolt, vagy hely vagy mi, de ott csak egy küldetést adtak, a csajról infót nem mondtak. mit csináljak? -
#5561 ok.
-nemrég kezdtem, és asszem elbizonytalanodtam a karakter választásommal. egy kifeejezzeten csak harcra tervezett gangrel-t csináltam. és pl. rá is basztam mer nem vagy ügyes, és pénem csincs, ezért nem tudok venni vért, és a "lopd el a vérfarkas vért a bloodbankól nemtom kinyitni a ajtókat, csak varázslattal, ami minden vampire-nek van, és ügyes leszek tőle.pl. mit kell csinálnom? hol a vér?
- de most már feladtam, és az astrolitével akarom felrobbantani egy helyet. meg van a bomba, eltudok osonni az asztalig, ahova le kel tennem a bombát, viszafelé vannak problémák.ehhez a helyhez fém lépcső vezet fel. a fém lépcső közelében(lent) van egy ajtó amit kilehet nyitni. és ott vonatok, meg hosszú kezű nyomi "nosferatu" "féleségek" vannak.megpróbáltam arra elszökni, de nem találtam az utat tovább 1 perc után, és kinyírt egy hosszúkezü -
#5560 hajrá.. szerintem még 1-2 ember (mint én) nézegeti a topikot, ha új üzi van.. ha valami gond van, szólj, megpróbálunk segíteni..és a klánokról is kérdezz nyugodtan -
#5559 de ha pl. megaskadtam vagy clanokról akarok beszélgetni? na mindegy
-
#5558 nem valószínű, lévén a gárda tagjai több játékkészítő cégnél helyezkedtek el, nem kebelezte be őket 1az1ben valami mamutcég -
#5557 troika ujraélesztésről sincs szó ? -
#5556 a többség már végigvitte, folytatás nincs kilátásban, szal nincs nagyon miről írni -
#5555 Ejj hajj de jó, csak ide nem ír senki.
-
deicide #5554 1.Ki jöttem a házbol és ott hagytam Santa Monicai házambol és ott hagytam a bejáratnál a posta ládába a vért de nem történt semmi:(
2. Az újságiróst megcsináltam de utánna nem ad újabb küldetést
Na én most úgy variálom a dolgokat hogy ha bugos akkor mindig vissza másolom az angol nyelvi filest igy akkor minden rendben ha jásztom akkor azt a magyar nyelvi files alatt teszem!
köszönöm a segítségedet
-
#5553 1. kikell menned elvileg a házadból, utána fog eltünni asszem
2. kettő küldit ad elvileg, először vmi újságírót kell meggyőzni, utána küldihez meg 2 tárgyat kell megszerezni (abból az 1ik lényegesen késöbb szerezhető csak be)
3. Holywoodban van a Red Spottal szemben, a Sin Bin és a Lucky Star Motel között -
deicide #5552 úgy tettem ahogy leirtad..és igy müxik a dolog.
viszont pár dolog akkor sem világos
1. meg van vérfarkas vér elvittem ada ahol lakom a bejáratnál bele tettem a posta ládába de nem történt semmi:(
2. nem értem a lepukkant korházban miért nem ad több küldetést az alagsorban lévő vámpir nő pedig van ott mellék küldetés is
3.A Grund Zero internet kávézó hol van nem látom a táblán sem a térképen:((? -
#5551 ez a magyarítás bugja.. én 1 megoldást találtam az ilyeneknél.. újratelepítettem (mivel az angol nyelvi fileokat nem mentettem le), angolul aktíváltam, mentés, majd újra magyarítás (azért nem hagytam angolon, mert ha magyarítással készült savegame-et töltöttem be angol verzióval, akkor érdekes bugokat hozott ki..például még patkányból se sikerült vért szívnom) -
deicide #5550 Sziasztok..
Valamit nem értek..
A Vérfarkas vért akarom megszerezni a vérbankbol.
Meg van minden megtaláltam mindent viszont a gondom az hogy a számitógépbe hiába irom be hogy iö széf vagy iö ajtó nem azt irja ki hogy érvénytelen a parancs viszont a sz.gépben a páciensek menüjét engedi a kamerával is variáltam már ki kapcsolgattam azokat.
mi a megoldás hogy ki nyiljon a széf?? -
#5549 Az elsö hivatalos patch az 1.2-es volt és több officiál patch nincs.
Az unofficiál patchek közül a 4.2-est ajánlom mert azt probáltam és jól müxik. -
#5548 Ez jó kérdés. -
#5547 Jelenleg akkor melyik a legjobb patch? Én eddig mindig az officialokat raktam fel. -
oregon1987 #5546 deicide:
segítenél mert nekem is ez a problémám! Hogy oldottad meg? -
#5545 Ezek után döntsük el melyik patch használhatóbb:)
Tessmage ("true fix") készítője
We've already won that war. You can't take part in a "patch war" if you don't make actual patches. We make patches. Wesp makes mods. Patches fix games. Wesp's mods break games. To date, we have counted 37 new bugs added to Bloodlines by Wesp's various mods. That's not a "patch," it's a hastily produced and untested conversion mod. Case closed.
Wesp (unoffical patch-ek készítője):
"Also, LOL @ Wesp. True, his mod changes a lot more. But as for "fixes"? Please. The only thing he's fixing is HIS OWN MISTAKES. Why do you think he's constantly creating more patches? To make himself look good."
I admit that I sometimes have to fix an issue I created myself but so had the creators of the "true" patch, only they never even mentioned their hotfixes in their readme. As for new fixes, just look into my readme and you'll see that new things are found and fixed all the time because Bloodlines is a very complex game. You'll find the latest change log here in the announcement of the 4.4 patch and everything "moddy" is marked with a + and only optional. But while we are talking about changes, please go ahead and compare the readme of the 4.04 and 5.04 "true" patches and post all the new fixed things here. You are up for a surprise and may wonder who really created patches for making himself looking good... -
deicide #5544 már megoldottam....! -
deicide #5543 Üdv.
Tudna nekem segíteni valaki...??
Nem boldogulog a játékkal!:(
3 modon porbáltam de nem jön össze:((
1. a hoodlum változat van azt raktam föl törés és seemi sötét képernyő:(
2. telepités 1.2 pach majd 1.2 törés ha mountolva van disk 1 akkor memoria hibára hivatkozva kilép ha nincs moutolva a disk 1 sötét képernyő
3.telepités 1.2 pach 1.2 crack 4.4 Update pach és szintén úgyan ez!!!
mit tegyek...?? -
mike369 #5542 True VTMB Mod ver.5.04AT -
#5541 Vampire: The Masquerade - Bloodlines - 4.4 Update Patch (218MB) -
#5540 fileshack.com
egyébként meg google: bloodlines 4.3 - és tele vele az oldal. -
#5539 azt honnan lehetne szedni? oldalon csak 4.2 látok.. -
#5538 jött egy 4.3 javítás -
SAFIII #5537 Hi!!!
én már hollywoodban vagyok,arthur mégse adja nekem azt a kuldit ahol meg kell keresnem azt a srácot,bemegyek,hozzám szol hogy héj mi van veled de nekem csak az a válaszlehetosegem van hogy bocs arthur majd legkozelebbszal nem tudom felvenni,ez miért lehet???
ja meg állitolag azért nem kaptam downtownban lakást mert feldobtam mercuriot,valahogy nem tudnám mégis megszerzni azt a kérot?? -
#5536 Az elsö hivatalos patch az 1.2-es volt és innen is leszedheted.
A legujabb nem hivatalost meg innen ajánlott felteni rengeteg bugot javit. -
AtkariZsolt #5535 Segítsetek. Hogyan lehet letőlteni a játékhoz a 1.1 patch-kot?. A letőltési hely megvan de nemintul el a letőltés. Az oldalon előbb regisztrálni kell? -
#5534 sztem ha nemrég kezted el, szedd le a gémet, tedd fel újra, csak hivatalos patchet használj, magyarítás nélkül.. jah és nem árt ,ha újra kezded, mert nekem a magyarítással lementett bekavart, mikor visszaváltottam angolra.. -
SAFIII #5533 Fido nem tudom miért de letiltottál és nem tudok neked üzit írni,örülnék ha felvennél msnre és kisegitenél egy két kérdésben..
[email protected] -
#5532 legutolsó nemhivatalos patchel valami nagyon nem okés, nálam is problémákat okozott, nomeg a magyaritás se a tökéletességről híres -
SAFIII #5531 1.2 es hivatalos +legutolsó 4. nem tudom hanyas,magyarositás is lett feltéve,ka meg van az a hoteles kuldi,lmegyek a csatornába és és nem tudok bebujni,nem megy előre lemászik de egyenesen nem tud menni:S
erre esetleg még valami??