Vampire - Bloodlines
  • Jagi
    hát nálunk Ny city volt az ostrom célponja mi Staten Island-en voltunk és betámadott a sabbath. Mivel nem akrtunk a Lasombra érsekkel rosszban lenni, pláne az után, hogy a gangrelem ribancnak nevezte és lekurvázta holott férfi volt bla bla (megvolt a böjtje torpor vagy 3x aztán már csak ütögetett addig míg a vérem majdnem teljesen elfogyott, utána elnéztem neki hogy kutyusnak szólított, de a voulderie (lehet rosszul írom) után inkább haver voltam neki^^)
    jobbnak láttuk őt erősíteni, mert a kamarillába mindenki minket akart irányítani, kezdve a város önjelölt ventrue "hercegével" akinek legszivesebben fogpiszkálóval szúrtam volna át a szivét :).

A legnagyobb patkánység a KM részéről meg az volt, hogy:
    egy szetita ribanc presence 5-tel :S na, figy ezt:
    megbeszéltünk egy találkát egy molónál. Felkészülünk, mint atom baj nem érhet.
    Főértékek az egekben amit lehetett izzítottunk. 2-en menzunk, egy lasombra bérgyilkos dragon meg a gangrel Mr.Ramirez (én:))
    berontunk a raktárba sehol senki... ott a picsa, roham! erre elnyomja azt a szart, és hirtelen: Baszameg itt a földanya. Térdre esünk mindketten és lessük a szavait... nem voltam ideges ááá! :)
    kurva presence :)

Azt tudtad-e hogy a toreador klán nem létezik? csak Tzimise meg Lasombra van Toreador álcában ;)

Thinblood= mi hígvérűnek mondjuk. Mivel minél magasabb genes vki annál messzebb van Káintól, nem annyira potens a vére...