Vampire - Bloodlines
-
akkor te elég csúnyán tápolsz
mondjuk szavam nem lehet, én is vittem ilyen karit... bár később ennél viccesebb voltam. el tudod képzelni ahogy egy kőkemény Brujah-t végigkerget kb 30-40 csöppet afrikából átpattant rapper bandázó kölyök fél Seattle-n? rosszat akart kicsiny Toreadoromnak, én meg jóban voltam pár bandataggal...
de a legszemetebb mesélői poén nekem akkor is az lesz, amikor valami közben feltartotta a kicsiny csapatot (itt én éppen 13. gen Caitiff) pár vékonyvérű (mi a magyar szó a thin bloodra?) akik közül kettő gyorsan az kétszeresen halott kategóriába került, de a harmadik meglépett, csöppet bosszúszomjasan. lényeg a lényeg, 15. generációs volt a lelkem és még aznap, *nappal*, jól felöltözve szépen rágyujtotta a csapat egy részére a házat, merthát őket sikeresen követte hazafelé. 5 emberből maradtam én meg egy hasonlóan gyenge Gangrel, a kaland maradványai azzal teltek hogy levadásztuk a kissrácot, aki közben vérszemet kapott és még pár vámpírból grillcsirkét csinált. a mesélő így lőtte ki a széttápolt karaktereket. érdekes módszer, de müködött az tuti.