Vampire - Bloodlines
  • Calver
    és ha még ezen után elmondom h a vérfarkast ki is lehet nyírni 5 (v. csak 3?) extra xpért, ráadásul sokkal könnyebb mint kivárni a 3 percet...

btw, turbozz kicsit a gémen...
    parancsikonba: -heapsize XXXXXX
    a sok X helyére írd be a szabad fizikai memóriát, KB-ban... éés, most jön a trükk.
    szabadíts fel rengeteg fizikai memóriát, lőjj ki minden háttérben futó szemetet - még az explorer.exe-t is, sőt, miután elindítottad a gémet az egyik svchost.exe-t is kilőheted (azt amelyik kb 20 mega fizikai memóriát eszik, a hanghoz van vmi köze, igaz utána mégha winampban zenét is akarsz hallgatni új kell indítani - de Vampireben semmi gázt nem okoz)
    én mindehhez eXPerience féle Win2003at használtam - mondjuk ugye ide trükközni kell a gémmel - de pl nézz be ide és szeddj le egy tinyxp-t, alig eszik fizikai memóriát...
    na, és miután minden ilyen szépen ki van lőve, kísérletezz... én asszem 380000-nél áltam meg 512 MB rammal, és ez igencsak jelentős gyorsulást okoz...
    ja, meg másik: powerstrippel v. vmivel huzz egy kicsit a kártyádon, amíg nem kezdenek szétesni a texturák...