Vampire - Bloodlines
  • Calver
    ismerem a diszciplínákat csak a hasznosságukban kételkedtem... ki használ Obfuscate-et ha le is lehet lőni az illetőket és még az sokkal egyszerűbb is?
    de amúgy nálam a legmókásabb diszciplína az lazán az Animalism: ok, első 2 szint semmiség, de utána... kisfarkas nagyjából bármit kinyír, a denevérek még vámpírból is kapnak ki vért - filozok h Thaumaturgyval lehet-e ezt, vagy azzal csak emberből? -, a kedves sáskaraj meg nálam egy láncszóróval kiegészítve úgy csapta le Ming Xiao-t h nyikkanni se bírt - meg nagyjából bármilyen nagyobb ellenfelet is... iszonyat mókás sztem egy idő után ha emberek kerültek elém már nem szenvedtem proteannal meg fortitudeddal, simán rácsaptam az egyikre egy kisfarkast, a másikra pár denevért, és továbbálltam - mind a ketten meghaltak össz 3 klikkből (mert ugye váltani is kellett a két diszciplína között), nekem meg visszahozták a denevérek a elköltött vért...

más téma: hogy lehet belepiszkálni a modellekbe? ugye nekem is volt egy jó Toreador skinem - raktam is be linket asszem -, namost van valakinek fogalma azt az illető h csinálta? mert sajnos Gangrelékkel egyetlen gond van - szerintem *nem túl dekoratív* a külseje. arra már rájöttem hogy lehet átpiszkálni h mit jelenítsen meg modelként - Hollywoodtól a karim egypetéjű ikertesója volt a Society of Leopoldban lévő női vadászoknak - de az még mindig kérdés h lehet teljesen egyedi modelleket összerakni... illetve annyira nem is egyedieket, más karakterek innen-onnan leszedett darabkáiból ahogy nézegettem VampEddel fájlokat az ki is írja mikből áll össze - de módosítani ezt h lehet?
    valaki tud nekem ebben segíteni vmi bölcs tanáccsal?