6370
Vampire - Bloodlines
-
#5330 wow, nem is tudtam ilyen is összejöhet
amúgy ha Brujah, akkor gyúrd ki Celerityt, meg vegyél fel quickling hátteret (+25% a celerity időtartamához) aztán lőfegyverekkel alázni fogsz mindenkit.
btw, ezt a kis leírást ajánlom mindenki figyelmébe, a semmiből össze lehet rakni a segítségével egy durván tápos karaktert, bár vannak benne apróbb hibák... (dodge 4-es szint nem kell, megadja weekapaug thistle és ilyesmi apróságok)
majd sztem én is nekiülök és összerakok egy végigjátszást arról h hogy lehet a leggyorsabban végigmenni egyes részeken amíg még emlékszem rá -
#5329 de komoly most elkezdtem a Játékot Brujah lánnyal (bár nem tudom miért amikor még ott áll elöttem a finálé)belekötöttem Mercurio-ba aztán miután az Astrolite-ot viszem vissza már teljesen épen ott állt az ajtóba és nekem jött késsel :D lecsaptam neki 3 pofontot aztán ki is terült XD -
#5328 jaja ott Katanával elég szép lyukakat szúrtam az ellenek hátába :D -
#5327 huhh hát én azt nem tom, én kibontom egy karakter fájlait átnevezem mondjuk a malkáv fájlaira és simán bemásolom őket.. -
#5326 igaz, mókás, csak az a baj h minden fegyverhez csak 1-1 fajta van, bár azok látványosak, én is gyakorlatilag csak sneak killekkel nyomtam végig mindig Grout Mansiont - mert ugye ott 2-es Sneakkel is lehet mókázni -
haxoror #5325 Én pl imádom a sneak-killes animációkat szal ha van rá lehetőség akkor mindig azt használom -
#5324 kössz, de ez még nekem is megy - clandoc000.txt-t kell piszkálgatni ha jól tévedek, most helyhiány miatt nincs fent Bloodlines -, inkább az a kérdéses h új modelt h lehet összerakni egy karinak... -
ricsa008 #5323 és az én bajomra tudja valaki a megoldást 5313 -as hsz. Segítsetek -
#5322 öööö nos én abban segíthetek hogy pl. hogyan tehetsz be mondjuk egy Brujah helyére bármilyen a játékban szereplő karaktert.. csak mivel ezt kicsit bonyolult leírni, szólj és neki állok -
#5321 ismerem a diszciplínákat csak a hasznosságukban kételkedtem... ki használ Obfuscate-et ha le is lehet lőni az illetőket és még az sokkal egyszerűbb is?
de amúgy nálam a legmókásabb diszciplína az lazán az Animalism: ok, első 2 szint semmiség, de utána... kisfarkas nagyjából bármit kinyír, a denevérek még vámpírból is kapnak ki vért - filozok h Thaumaturgyval lehet-e ezt, vagy azzal csak emberből? -, a kedves sáskaraj meg nálam egy láncszóróval kiegészítve úgy csapta le Ming Xiao-t h nyikkanni se bírt - meg nagyjából bármilyen nagyobb ellenfelet is... iszonyat mókás sztem egy idő után ha emberek kerültek elém már nem szenvedtem proteannal meg fortitudeddal, simán rácsaptam az egyikre egy kisfarkast, a másikra pár denevért, és továbbálltam - mind a ketten meghaltak össz 3 klikkből (mert ugye váltani is kellett a két diszciplína között), nekem meg visszahozták a denevérek a elköltött vért...
más téma: hogy lehet belepiszkálni a modellekbe? ugye nekem is volt egy jó Toreador skinem - raktam is be linket asszem -, namost van valakinek fogalma azt az illető h csinálta? mert sajnos Gangrelékkel egyetlen gond van - szerintem *nem túl dekoratív* a külseje. arra már rájöttem hogy lehet átpiszkálni h mit jelenítsen meg modelként - Hollywoodtól a karim egypetéjű ikertesója volt a Society of Leopoldban lévő női vadászoknak - de az még mindig kérdés h lehet teljesen egyedi modelleket összerakni... illetve annyira nem is egyedieket, más karakterek innen-onnan leszedett darabkáiból ahogy nézegettem VampEddel fájlokat az ki is írja mikből áll össze - de módosítani ezt h lehet?
valaki tud nekem ebben segíteni vmi bölcs tanáccsal? -
#5320 Ott is...csak persze olyankor már vmi varázslatot is érdemes használni. -
#5319 6-8 géppisztolyos ellen már nem nagyon :S na de mind1 remélem még útközben találkozok még egykét kilyukkasztott szemü humannal.. -
#5318 A kard a barátod... -
haxoror #5317 Az obfuscate-el végig sneak-killezheted a pályát aztán az utolsó áldozatból újratöltöd magad az auspex meg emeli valamelyik szkillt ami a lövöldözéshez kell (már nem emlékszem melyiket)
A celerity remek szkill de anélkül is lehet boldogulni. -
#5316 Damn..ez a Hallowbrook Hotel elég kemény már Vérzacskók nélkül... -
#5315 kipróbáltam Gangreller, nos... Toreador/Brujahval egy súlycsoportban. ők a legkegyetlenebb mesterlövészek, Gangrel a legdurvább közelharcos... Anda Gangrel history-val túlképp minden diszciplínám majdnem maxon - proteant kivéve, warform ronda szóval az marad 4-es szinten - iszonyat gyilkolóerő - és mindehhez mókás is! még az extra klánok közül próbálnám ki városi Gangrelt, olyannal IRL is játszottam - Szabbatból átált tag -, és az alapján h Bloodlinesban kettőt a legdurvább diszciplínák közül visznek nem lehet rossz!
de ez még a jövő zenéje, megnézem még a különböző befejezéseket... -
#5314 Dementation alatt nem csak 1 varázslat van...van egy olyan ami direkt sebzést (nem is gyengét) visz be és elég gyors a recharge-a is.
Szerintem a legerősebb karakter a Ventrue illetve a Tremere... -
ricsa008 #5313 szasztok mi lehet a gond mer amikor először belépek China Town -ba a karakter belassul mintha lassított felvétel lenne addig gyönyörű megy -
#5312 sajnos Bloodlines - ahogy a rendes VtM-ben is - a klánok baromi kiegyensúlyozatlanok...
most ugye Malkávval játszom, ami bár roppantul poénos de baromi gyenge sajnos...
- van ugye Auspex diszciplínája, amit most bár kimaxoltam és felvettem hozzá a Doomseer hátteret is - így több mint egy percig tart -, ettől függetlenül egy eerie presences (olcsóbb mentál statok) Toreadornál pár xpvel többért ez konstans, szóval auspex finoman szólva majdhogynem lóf*szt se ér (jól néz ki, látsz tőle sötétben amit gammanöveléssel is meg lehet oldani, meg vicces falon át látni az ellenfeleket, de ennyi).
- aztán van Dementation: remek, elkezd röhögni az ellenfél, esetleg csökkenek a statjai, húdejó - Celerityvel meg az ember ezalatt ötször darabokra lövi az illetőt... Celerity vs. Dementation - 10:0
- utána ugye Obfocusate: láthatatlan vagyok, húúú. vissza se hozza a ráköltött xp mennyiséget - meg ugye megint, amíg valaki bújkál és bemászik az ellenfél mögé, Celerityvel már a széparcú szétszóródott nagy területen... bár néhány küldinél hasznos de egyszerűbb nem is költeni rá...
filózok h a többi klán is ennyire kiegyensúlyozatlan? mert eddig nekem erősen ugy néz ki Toreador és Brujah veri magasan az összes többit, gyakorlatilag 1 diszciplinára támaszkodva... -
#5311 Én is újra kezdtem, bár én ugyanazzal a Venture-rel amivel még tvaly vittem el a Society Of Lepold pályáig <--- ottt sajnos anno abbahagytam.. De most a teljes végigvitel szerepel a terveim között, szal reméljük túlvéleszelek minden kellemetlen pályát, uninstall nélkül :) -
#5310 meg azért néha annyira nem vicces mint amilyennek a Bloodlines tünik, főleg amikor a csapat drog-díler, heroinista Toreadorának - nem a rohadt kis Malkávnak, pont nekem - kell kikérdezni valamiről egy kattant 15 éves Malkávot, aki azt hiszi magáról, hogy az Enterpriseon van. szegény karakterem akármennyire nyugodt ember volt a végén már az géppisztolya végét rágcsálta... mondjuk ez így még poénosan is hangozhat, de próbálja meg valaki kitalálni hogy kell megtudakolni startrekül hogy miért ült fel és szólalt meg a multkor egy ismerős hullája a boncasztalon, ami a jelenlévő 2 beszari vámpírt arra késztette hogy spontán elhagyják a termet - egy üvegajtón *keresztül* - és hogy ki szórakozik épp velünk.
btw újra nekieste Bloodlinesnak - harmadszorra is - most egy Malkávval, érdekes és kifejezetten új játék így TV bemondó meg kegyetlen, ugyanis a Malkáv azt hiszi mindig h hozzá beszél konkrétan...
"Police don't have any suspects at this time, but they're pretty sure that it was you." -
#5309 jah én is arra gondoltam, elég jó lehet, csakhát kell hozzá társaság is :) -
#5308 Az Egri Camelotban láttam, biztos van másik Camelotban is.
...de mi nem azt toljuk, hanem azt asztali szerepjátékot kockával ceruzával meg karilappal :) -
#5307 legegyszerűbb mód :) Kártyákat hol lehet venni ? -
#5306 végül is mindegy, tanuljon angolul :P
xDDDDDDDDDDDD -
#5305 neki meg pont az nem kell :)
játszottunk/játszunk asztalit is a diszciplinák lejönnének neki :) -
#5304 abban csak a menü meg a képességek lefordítása található, a szövegeket szerintem 10 év múlva se fogjuk honoisítva látni... -
#5303 az 1.3 beta használható? A cimborám csak magyarul akarja tolni,
mondtam neki, hogy én sem vagyok nyelvészprofesszor és végignyomtam + a dolgokat is össze tudtam rakni, de hajthatatlan :) -
#5302 Sajnos magyarításról semmi hír már nagyon régóta :( -
#5301 Oh, igen és a leguccsó verzsön érdekelne...
köszi -
#5300 Halihó, jó régen voltam itt, most kéne egy kis technikai help:
--------<:Akinek megvan a Bloodlines Magyarítása az Privizzrn rám lécci:>-------
-
#5299 kössz a segítséget, remekül müködik végülis kiüt az h a gém nvidiára van optimizálva, így se kapok sokkal magasabb fps-t, de legalább miközben írom ezt nem rohad ki a szemem az olvashatatlanül homályos betűktől -
#5298 oks kösz a segítséget majd megprószálom.. -
#5297 dobj fel egy Powerstripet (3.61 mondjuk) és húzz egy kicsit a kártyán. amúgy utcán nekem is nevetséges, ellenben Radeonnal módszeresen "beakadt", szóval még mindig sokkal játszhatóbb. -
#5296 no látod ilyenről még sehol nem is olvastam kössz, majd kipróbálom, most inkább hunyok barkácsolás helyett. amúgy ezért lehetett h Radeon 9600-nál pl a meglehetősen sajátos - és btw baromi szép - skint használó karim nadrágja "csillogott", vmint szintugy az autók? -
FLeK0 #5295 hardveres támogatás is kell hozzá :) -
#5294 nálam ha ezt beleírom else indul -
FLeK0 #5293 Úgy lehet, hogy gf2-n dx7 módban fut, 9600-on meg dx9-ben, próbáld dx8-as módban azzal a kártyával, biztos gyorsabb lesz.
parancsikonba: -dxlevel 81 -
#5292 Nekem GeForce 4 MX 440-en jobb esetben fut 10 fpssel a játék.. Szal odavág :D -
#5291 passz, ennyire már nem emlékszem. azelőtt is lőfegyvereket favorizáltam, és ez a jó szokásom maradt is, semmi nem üti egy Colt Anaconda feelingjét, főleg "fan" üzemmódban
amúgy azt elhiszem h nvidiára van optimizálva... de *ennyire*? mind1, végignyomom aztán repül vissza Radeon 9600, sajnos addig kénytelen vagyok elviselni azt az elmosodott ócska képminőséget amit Gef 2 biztosít...