Vampire - Bloodlines
  • Calver
    sajnos Bloodlines - ahogy a rendes VtM-ben is - a klánok baromi kiegyensúlyozatlanok...
    most ugye Malkávval játszom, ami bár roppantul poénos de baromi gyenge sajnos...
    - van ugye Auspex diszciplínája, amit most bár kimaxoltam és felvettem hozzá a Doomseer hátteret is - így több mint egy percig tart -, ettől függetlenül egy eerie presences (olcsóbb mentál statok) Toreadornál pár xpvel többért ez konstans, szóval auspex finoman szólva majdhogynem lóf*szt se ér (jól néz ki, látsz tőle sötétben amit gammanöveléssel is meg lehet oldani, meg vicces falon át látni az ellenfeleket, de ennyi).
    - aztán van Dementation: remek, elkezd röhögni az ellenfél, esetleg csökkenek a statjai, húdejó - Celerityvel meg az ember ezalatt ötször darabokra lövi az illetőt... Celerity vs. Dementation - 10:0
    - utána ugye Obfocusate: láthatatlan vagyok, húúú. vissza se hozza a ráköltött xp mennyiséget - meg ugye megint, amíg valaki bújkál és bemászik az ellenfél mögé, Celerityvel már a széparcú szétszóródott nagy területen... bár néhány küldinél hasznos de egyszerűbb nem is költeni rá...

filózok h a többi klán is ennyire kiegyensúlyozatlan? mert eddig nekem erősen ugy néz ki Toreador és Brujah veri magasan az összes többit, gyakorlatilag 1 diszciplinára támaszkodva...