Vampire - Bloodlines
-
Hát most úgy vagyok, hogy egy nagyon pici a beszéden aztán már a többi harcra fog menni esetleg nagyon kevés a tudományokra (könyvekből kell azt tanulnikérem :D)
És Downtownig nem raktam az ég világon semmire. Volt kb 30 vagy kicsit több xp-m :D
lwb: Hát jó csak találtam 1-2 leírásban olyan dolgokat amik a játékban teljesen máshol voltak. Pl elvileg a Santa Monicai pawnshopban meg lehetne venni a Computer skillt fejlesztő könyvet (vmi Grandma a neve) ehelyett viszont megtaláltam a korház egyik szobájában. Nem tudom, hogy ez a pecs műve-e, vagy még csak nem tudom megvenni...majd kiderül.
Sokat gondolkodtam ezen a Jeanette megfegtetős dolgon is, de aztán mégsem. Mivel mondtam, hogy semmi xp-t nem költöttem Downtownig ezért mikor beszélek Jeanettel ott ahol a képeket kéne kihasogatni már elég sok xp-m volt. Mentettem egyet, egy csomó pontot adtam a rábeszélés/csábításra és ott helyben vízszintesbe vágtam Jeanettet :)
De most ez elég gyér. Képernyő elsötétül és csak 1-2 nyögés hallatszik aztán szevasz. Ezér feláldozni 2-3 XP-t..full felesleges.
Vagy lehet, hogy a Downtonwi első küldije után már rendesen lehet látni, de ez így akkor se fer :o)
Na mind1...sztem most megyek mert pont most fejezném be az első Downtowni küldit aztán lesz Ghoulom :D
Ja és egy elég hülye kérdés :D
A pecset úgy telepítettem, hogy a Vampire mappán belüli cuccot áthúztam a gyökérkönyvtárba...de mivel csak 1-2 dolgot írt felül ezér kicsit kinyitottam a szemem és a gyökérkönyvtáron belül is találtam egy Vampire nevezetű mappát :)
Na azt felülírtam a pecsessel és elvileg ez így jó. De tényleg jó ez így? :)
Azér hülye kérdés mert eddig alig láttam bugokat...Régen sem volt sokkal több csak a vidokban volt rettenetesen sok bug + szaggatott mint a qrvaélet. De most egy x800 GTO-val és 1,5 giga rammal már nem nagyon mer akadni :)