Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azert amiert a tobbi fuggetlen klan sincs, csak a kamarillas klanok vannak benen, mint jatszhato faj.

disconnect
(offtopic)
A fehéreket meg "európai származásuak"-nak???
Engem spec egyik olasz származású barátom sem lincselt meg azért, ha le "digó"-ztam õket...
Na mind1, ez sztem ne legyen (és ne itt legyen) vitatéma, csak szerettem volna megjegyezni.

Egyébként senkinek sem ajánlom, hogy mostanság vonatozzon, elég szar a közlekedés! Reggel 6.30kor indultam 350km-re BP-tõl, és a "szokásos" 5-6 óra, ill 1 átszállás helyett 9 órát utaztam 3 átszállással, és félúton még fûtés sem volt... Bár ezt már megszokhattam ilyen a MÁV...

Végül a nap poénja (számomra): két MÁVos takarító motoros hófújó kisgéppel (olyan mint amit az utak tisztításra használnak befújja a havat az út mellé, csak kisebb változatban) megy a peronon, és nemhogy a sínek közé fújnák a peronról a havat, hanem a peron közepére... mennek így vagy 50 métert aztán észreveszik magukat, és végre megfordítják a csövet, hogy a sínek közés menjen a hó. és ezt még eljátszották 3*... kár hogy nem volt nállam videókamera, hogy felvegyem 😊

Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...

Mivan az orrommal?! Elég ebbõl a burkolt zsidózásból! 😄

Roly
jónak hangzik,miért nincs bent a játékban? 😞

Oi!

Roly
jó és ha véress orrot akart,szeretettel várlak

Oi!

Jó, és a finneket majd suomalainen-nek hívjuk (mintha ezen múlna...)

nem, nem ujfasiszta eszme, hanem tapasztalodas😊 es csak ezekben az "ujidokben" serto szo a cigany, es nem is tudom miert valt ez mara mar "serto" szova. nah de nem ez a topic ennek a helye😄 szal a lenyeg hogy ravnos = azok a romak(a kedvedert) akik midnenfele trukkot es szelhamossagot bevetve probalnak mas tisztesseges emberrol penzt lenyulni. csak eppen ravnosnak mas a celjaik...tobbe-kevesbe😊

izé a ravnos tul kép klán... bocs nem akartam bezavarni szal a ravnos az egy klán

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

inkább indiai vérvonalnak mondanám s Cig.. izé roma 😄 szármozásu a klán nagy része monjuk ugy hogy szinte mind
a klán diszciplinájuk egyébként a fantazma névre keresztelt csoda amivel különbözö iluziokattudnak kelteni
Arab:Assamite ugye ök arabok elég vadul
Brujah hagyományosan arab vagyis carthagoi az hogy most micsodák az más kérdés
Tul kép a setita is arab bizonyos értelemben.. õk ugye egyiptomiak

Roly
ezis? mér melyik az még?

öhm ez a cigók ugye nem valamiféle újfasiszta eszmére vall? mert azt nagyon nem szeressük...mond,hogy romák,és megegyzetünk oké?

Oi!

cigok😊 illuzionistak, szelhamosok. arabvervonal ezis😊

Roly
ravnos? az milyen klán? az az egyben se volt benne,ugye?

Oi!

ravnos
jah meg kisteherautonyi vérvonal de ebbe me menjünk bele 😊

Roly
télleg,ugye 13 klán van,ezeken kívül mi van még?
tzimisce,lasombra,giovanni,assamitha,setite és mi a 13.?

Oi!

Köszi vendaga!Amúgy szerintem szar,h. csak 7 klán van,az egész klánszükités csak pénzt hoz nekik,mint a rengeteg klánregény,ami minõségi romláshoz vezetett..ugyanazt csinálják,mint a M.Á.G.U.S-az új alapkönyvvel..
Roly
nem az utca végén,hanem a boltnál

én is így most csajjal akarom nyomni,de még nem tom,hogy toreador vagy malkáv legyen 😊
ventrue egy mocsok,azzsal ne játsz 😊)

Oi!

erx13
amikor a csávo mondja hogy az utca végén a telefonoknál várjam a hivást, oda mentem vártam, de nem hivott senki... kell még elõtte csinálnom valamit?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

erx13
😄 teccik... asszem legközelebb ha viszem akkor nõ lesz és a legalso klán, nem tom fejbõl mi az, amugy szereztem neki csat, tényleg sokkal 1xûbb igy

Roly
pontosabban õ fog megnyomni téged...

Oi!

Roly
sõt,ha csaj karit indítasz,te is lenyomhatod. mind3 változatért ugyanannyi xp jár asszem

Oi!

erx13
és azért is kapok exp-et?

Dehogynem, szerezz egy kurvát a srácnak és hagyd a zombivadászatot a francba 😄

erx13
😄 bíztazó, nincs rá valami jo taktika?

Ron Ragm
Aha, sok sikert, az egyik legnehezebb (ha nem a legnezehebb) mellékküldetés😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

erx13
hát ez már mekkora szarság oda vissza kell futkároznom a kapuk közt a zombis résznél hogy egyiknél se menyjenek ki?

DnP
😊) 1 giga is keves.. tokom kivan a sok toltessel.. utoljara a c64es kazis lastninjanal vartam ennyit... 😊)

Ja meg a 6800GT sem szamit sokat neki.. nem kapkodja el magat.. szarez.. Ott a jo surci motor es a lamak ezt hozzak ki belole.. 😞(( pedig teccett a jatek.. Ja valami Crackes peccs nincs? meg mindig a hajos resznel vagyok😊))

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

Roly
nem a virtuális memória kell,hanem a fizikai
azt meg úgy,hogy elmész a bótba,és veszel,majd berakod

Oi!

A játék elején lehet választani, hogy kérdõív alapján vagy csak simán választasz-e klánt. Külsõt nem választhatsz, csak férfi/nõi karaktert. A szakállas faszival csak beszélni kell.

Szisztok! Valahol olvastam, hogy gyorsabban tölt a játék, ha feljebb nyomom a virtuális memóriát. Hogy kell azt csinálni? A többi programra/hardware-re nem lesz kártékony hatással? Köszi!

hol lehet beállitani a klánt és a külsõt??nem kérdések alapján...az elején mit kell csinálni ajtónállóval?/azzal a szakállas 50es pasival,aki amig eszel odaáll/
erx13
ok thx

Nem.
Egyetlen fejlövés akármibõl megöli õket, ha nincs fejlesztve a skilled az csak azt jelenti hogy lassabban húzódik össze a célkereszt (a zomik tök lassúak úgyhogy van idõd) illetve kisebb a sebzés (ez is mindegy mert egyetlen lövéstõl megfekszenek.

erx13
de nekem nincs semmi fejlesztve firearms ra nem gond?

Roly
kivételesen kérdeznék is valamit 😊
végigvitte már valaki csajjal,és sok különbség volt a pasihoz képest?

Oi!

Roly
colt anaconda fejbe

Oi!

erx13
zombik ellen fejsze vagy kalapács?

A TV-n van a tetoválószalon kulcsa.

Roly
abban a szobában nyomd meg a kandallón a gombokat

Oi!

erx13
és Grouts mansionbe hogy kell tovább jutni? kapcsolgattam a lámpákat akkor kinyilt egy ajto, ott kipusztitottam mindenkit, utána meghuztam megint egy lámpát, az egy csapoajtot kinyitott fenn a lépcsõn, ott tovább mentem felmentem a csigalépcsõn, aztán lementem, ott is pusztitottam, utána innen meg már csak vissza tudok menni, meg egy mellékszobába, ahol 2olyan fejfájdito ribi van azokat is megöltem, de most vége nemtom merre menjek, mert kis e tudok menni

Roly
az a 2 küldetés eggyé válik,ha elérsz hollywoodba

én még nem jártam san franciscoban,ebben nem tudok segíteni...csak los angeles 4 negyedében,de biztos az is érdekes

Oi!

erx13
elirtam nem, NEM frissült a quest log

erx13
jah meg még san fransiscoba kpatam egy küldetést hogy járjak utána egy embernek aki anemtom mejik hotelba szált meg, elmentem a hotelba körbejártam a szobát, lehallgatam az üzenetrögzítõt, de frissült aquesst log, még mindig az van ott hogy a csávo egy telefonhivást vár egy csávotol

erx13
hal! amikor a downtownban lemegyek a hospitalba, ahol van a vámpir aki megeszi az embereket az aztmondja, hogy küldjem le hozzá a riport, felemgyek de az meg eltünt... ez normálsi vagy játékhiba?
jah, meg amikor bemegyek a Last Round al majdnem szembe lévõ roncs házba és ott van egy koldus és visitozik, hogy kicsinálták a csávot ( fel van szurva egy vas oszlopra és le van szedve a feje) ott találok egy kulcsot (Star Room key) az hova megy?

Roly
most nyomom a 4. karival,abból 2 beszélgetõs kari volt,úgyhogy végig lehet vinni simán az angolt is (ráadásul az egyik a malkáv,amihez néha még logika is kellett,hogy a gondolatmenetét követni tudjam 😛)

Oi!

Tombi
mike..hogy áll a forditás ? az ilyen riddick meg hasonlo hülyeségek helyett ennek többen örülnének sztem...na ez egy totál szubjektív hozzászolás volt, de csak magyarul kezdeném el..és már nagyon szomjazom a vérre 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

erx13
ok kösz a segitséget

Voltan
Igen, de csak akkor tud odamenni, ha elõtte az egyik csöves megadja a tippet. A Last Round körül kell lófrálni, az egyik közeli csöves mondja meg, hogy ol van Tin Can akárki.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tin Bell Cuinnal kell beszélned.(ha jól emlékszem így hívják)
A last round barral szemben indulj el és kanyarogj a sikátorban amíg nem látsz bal oldalt egy öreg csöves bácsit.😄
Õ az aki a küldi folytatásához kell.

erx13
hali! downtown-ban miután megöltem a pestit terjesztõ prostit és visszamentem beszéltem Damsel-el és ad még egy küldetést... a quets logban azt mondja hogy kezdjem azzal, hogy beszélgetek a bum-okkal (a bum ugyebár hajléktalan) na velem egyik se áll szoba, vagyi még az elején hogy idejöttem beszélt velem kettõ, de már nem emléxek mit mondtak..... tehát tudtok segiteni, hogy merre menjek, vagy hogy mit csináljak?

nem t'om, én csak simán megpeccseltem és kész... nem volt vele semmi gond; nem kért semmit...