Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fehéreket meg "európai származásuak"-nak???
Engem spec egyik olasz származású barátom sem lincselt meg azért, ha le "digó"-ztam õket...
Na mind1, ez sztem ne legyen (és ne itt legyen) vitatéma, csak szerettem volna megjegyezni.
Egyébként senkinek sem ajánlom, hogy mostanság vonatozzon, elég szar a közlekedés! Reggel 6.30kor indultam 350km-re BP-tõl, és a "szokásos" 5-6 óra, ill 1 átszállás helyett 9 órát utaztam 3 átszállással, és félúton még fûtés sem volt... Bár ezt már megszokhattam ilyen a MÁV...
Végül a nap poénja (számomra): két MÁVos takarító motoros hófújó kisgéppel (olyan mint amit az utak tisztításra használnak befújja a havat az út mellé, csak kisebb változatban) megy a peronon, és nemhogy a sínek közé fújnák a peronról a havat, hanem a peron közepére... mennek így vagy 50 métert aztán észreveszik magukat, és végre megfordítják a csövet, hogy a sínek közés menjen a hó. és ezt még eljátszották 3*... kár hogy nem volt nállam videókamera, hogy felvegyem 😊
Ha annyi esélyem lenne a lottón is, mint ahogy megszülettem...
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
a klán diszciplinájuk egyébként a fantazma névre keresztelt csoda amivel különbözö iluziokattudnak kelteni
Arab:Assamite ugye ök arabok elég vadul
Brujah hagyományosan arab vagyis carthagoi az hogy most micsodák az más kérdés
Tul kép a setita is arab bizonyos értelemben.. õk ugye egyiptomiak
öhm ez a cigók ugye nem valamiféle újfasiszta eszmére vall? mert azt nagyon nem szeressük...mond,hogy romák,és megegyzetünk oké?
Oi!
jah meg kisteherautonyi vérvonal de ebbe me menjünk bele 😊
tzimisce,lasombra,giovanni,assamitha,setite és mi a 13.?
Oi!
én is így most csajjal akarom nyomni,de még nem tom,hogy toreador vagy malkáv legyen 😊
ventrue egy mocsok,azzsal ne játsz 😊)
Oi!
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ja meg a 6800GT sem szamit sokat neki.. nem kapkodja el magat.. szarez.. Ott a jo surci motor es a lamak ezt hozzak ki belole.. 😞(( pedig teccett a jatek.. Ja valami Crackes peccs nincs? meg mindig a hajos resznel vagyok😊))
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
azt meg úgy,hogy elmész a bótba,és veszel,majd berakod
Oi!
Egyetlen fejlövés akármibõl megöli õket, ha nincs fejlesztve a skilled az csak azt jelenti hogy lassabban húzódik össze a célkereszt (a zomik tök lassúak úgyhogy van idõd) illetve kisebb a sebzés (ez is mindegy mert egyetlen lövéstõl megfekszenek.
végigvitte már valaki csajjal,és sok különbség volt a pasihoz képest?
Oi!
én még nem jártam san franciscoban,ebben nem tudok segíteni...csak los angeles 4 negyedében,de biztos az is érdekes
Oi!
jah, meg amikor bemegyek a Last Round al majdnem szembe lévõ roncs házba és ott van egy koldus és visitozik, hogy kicsinálták a csávot ( fel van szurva egy vas oszlopra és le van szedve a feje) ott találok egy kulcsot (Star Room key) az hova megy?
Oi!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A last round barral szemben indulj el és kanyarogj a sikátorban amíg nem látsz bal oldalt egy öreg csöves bácsit.😄
Õ az aki a küldi folytatásához kell.