6370
Vampire - Bloodlines
  • grebber
    Vampires The Masquerade v2.8 patch (110mb) + leriás miket javít.
  • wedge31
    Másodjára teted fel jól a pecset és hid el rengeteget javit a gémen.Jaenett lefektetése meg tényleg csak toreádor karival érdekes mert csak öket érdeklik igazán az ilyen emberi gyönyörök de a video akkor is ugyanaz marad és ez késöbb se lesz más.
  • Mr_no_NaMe
    Hát most úgy vagyok, hogy egy nagyon pici a beszéden aztán már a többi harcra fog menni esetleg nagyon kevés a tudományokra (könyvekből kell azt tanulnikérem :D)
    És Downtownig nem raktam az ég világon semmire. Volt kb 30 vagy kicsit több xp-m :D
    lwb: Hát jó csak találtam 1-2 leírásban olyan dolgokat amik a játékban teljesen máshol voltak. Pl elvileg a Santa Monicai pawnshopban meg lehetne venni a Computer skillt fejlesztő könyvet (vmi Grandma a neve) ehelyett viszont megtaláltam a korház egyik szobájában. Nem tudom, hogy ez a pecs műve-e, vagy még csak nem tudom megvenni...majd kiderül.
    Sokat gondolkodtam ezen a Jeanette megfegtetős dolgon is, de aztán mégsem. Mivel mondtam, hogy semmi xp-t nem költöttem Downtownig ezért mikor beszélek Jeanettel ott ahol a képeket kéne kihasogatni már elég sok xp-m volt. Mentettem egyet, egy csomó pontot adtam a rábeszélés/csábításra és ott helyben vízszintesbe vágtam Jeanettet :)
    De most ez elég gyér. Képernyő elsötétül és csak 1-2 nyögés hallatszik aztán szevasz. Ezér feláldozni 2-3 XP-t..full felesleges.
    Vagy lehet, hogy a Downtonwi első küldije után már rendesen lehet látni, de ez így akkor se fer :o)
    Na mind1...sztem most megyek mert pont most fejezném be az első Downtowni küldit aztán lesz Ghoulom :D
    Ja és egy elég hülye kérdés :D
    A pecset úgy telepítettem, hogy a Vampire mappán belüli cuccot áthúztam a gyökérkönyvtárba...de mivel csak 1-2 dolgot írt felül ezér kicsit kinyitottam a szemem és a gyökérkönyvtáron belül is találtam egy Vampire nevezetű mappát :)
    Na azt felülírtam a pecsessel és elvileg ez így jó. De tényleg jó ez így? :)
    Azér hülye kérdés mert eddig alig láttam bugokat...Régen sem volt sokkal több csak a vidokban volt rettenetesen sok bug + szaggatott mint a qrvaélet. De most egy x800 GTO-val és 1,5 giga rammal már nem nagyon mer akadni :)
  • lwb
    néhány dolgot megváltoztat (főleg elnevezéseket, új küldiket nem nagyon ad), de SZVSZ (!!!) csak az előnyére. egy csomó bugot kijavít, szóval szerintem a nemhivatalos peccseket érdemes felrakni. én csak ajánlani tudom mindenkinek.

azt azért tartsd szem előtt, hogy sok benne a harc, amit nem mindig lehet elkerülni. ezért ne felejts el harcban használatos dolgokat is fejleszteni!
  • Ersiman
    Figyelj, próbáld meg szerepjátszani. Ne egy überbrutál Árész-Adonisz karaktert akarj alkotni, hanem a klánodnak megfelelőt. Ha nekivágsz Toreádorral nyilván pont ezeket kell majd fejlesztened, viszont egy Nosferatu természetéhez lehet hogy nem ezek illenek legjobban.
  • Mr_no_NaMe
    Sziaztok!
    A Redemption mellett most ezt is letöltöttem. Feltettem a hivatalos pecset és hát rohattul teccik a gém :)
    Pecs óta 1 videobugot sem látok és még elvileg csak jobb lesz a nemhivatlos pecsekel CSAKHOGY.
    Elméletileg ezek a 2.6 meg 2.7-es pecsek már 80-90 megásak. Ezekbe azért ugye már nem ilyen apró modok vannak? Szóval nem változtatja meg a tárgyak helyét meg új küldiket ad meg helyszíneket meg ilyenek? Mert ezért félek feltenni.
    Amúgy a magyarítással mi van? Feltettem, de az égegyatta világon SEMMIT nem látok lefordítva. Menüből semmit párbeszédekből se semmit.
    Amúgy ebbe a gémbe viszonylag könyebb a fejlődés mint a Redemptionba hálisten. Arról mi a véleményetek, hogy az ilyen csábítás és meggyőzés skilleket fejleszteni kell NAGYON? Mert elvileg vannak a küldetésekben olyanok, hogy ha rábeszélek valakit valamire akkor extra XP-t ad. Csakhát ez nemtom mennyire gyakran fordul elő. Szal mennyire érdemes ezeket tápolgatni?
    Jáccik még valaki egyáltalán vele? :o)
  • Fido4life
    Én egy elvileg gyenge gépen nyomatta, 512 rammal, és mégis élveztem..
  • wedge31
    Pont,hogy nem kicsik ráadásul nemcsak az utcák hanem a csatornák is betöltödnek de látom ugyse tudlak meggyözni,hogy több ram mindent megold /ha vissza olvasol láthatod,hogy az általában orvosolja az akadási problémát/
  • roli1990
    Ez hülyeság itt valami framerate hiba van nehogy már egy ilyen játék ne fusson, elég kicsi a pálya és nem valami nagy a grafika. Ez egyszerüen rossz.
  • wedge31
    Nem kell hozzá crack csak másold át és mehet.
  • gamerboy91
    Az Unofficial patch-ekhez is kell crack?
    Vagy mehetnek az 1.2-es crackelt EXE-re?
  • Ersiman
    De nincs is már aki patch-et írjon hozzá, hisz szétzavarták a társaságot, valószínűleg nem is volt idejük optimalizálni a játékot mert már rugdosta a kiadó a hátsójukat, hogy kiadhassa a játékot, a 2.7 pedig nem hivatalos (unofficial) patch.
  • wedge31
    Fogd már fel,hogy a patch nem javitja a szaggatást,sok ram és jó proci kell,hogy ne akadozon.
  • roli1990
    DE hogy rohadnának meg ezek a Troika-sok kiadnak egy fasza játékot de hibásan és még patch sincs hozzá ami javitja a szaggatást. Szánalmasak.
  • wedge31
    1GB ram a minimum,hogy jól fusson,de ha több van az még jobb és nem árt egy izmos proci se.
  • roli1990
    Aki tud segiteni a szaggatás problémában feltétlen szoljon. tök ugyanez volt a gond a Hitman 4-el. feltettem hozzá a patch-et és nem szaggatott, de hiába teszem a Vampire-höz fel a legujjabb 2.7-es patch-et ugyanugy szaggatt. Ja és azok a töltések az szörnyű, a várost majdnem 1 percig tölti. Teli van hibával a játék pedig nagyon jó játék. Léci segitsetek köszi.
  • roli1990
    Akkor biztos nincs semmi patch arra hogy ne szaggasson a játék, mert nekem elméletileg faszán kéne mennie de szagatt. Azt mondjátok optimalizálatlan. Ez ellen biztos nincs valami patch én az 1.2 patch-en nyomom magyarítással. De pl a Hitman 4 az faszán elfutott a gépemen a patch-el.
  • wedge31
    Nagy ember ez a Dan Upright folyamatosan gyártja a javitásokat az egyik kedvencemhez,asszem nekiugrok negyedszer is a játéknak ezutal egy toreádoral.
  • grebber
    Unofficial retail v2.7 patch
  • Fido4life
  • MerlinW
    No, hát a végén nem játék lesz belőle?
  • grebber
    Unofficial retail v2.6 patch
  • MerlinW
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2.5 (unofficial)
    Fileshack.com
  • Fido4life
    Ha a képpel van még baj, abban tudok segíteni..
  • Dragooon #5186
    hahó
  • Dragooon #5185
    hát megcsináltam, de nem sikerült.. amúgy most meg azt írja ki, hogy tegyem be az 1. cd-t -.-
  • GrimReaper78
    A megoldás, mint mindig: driver frissítés.
  • grebber
    Huh az elég gáz mert az a leghoszabb no nem baj morrowindre is mennyit kell várni majdcsak elkészül egyzser a game nemmegy sehova!
  • Dragooon #5182
    help kérem!!
    miért van az, hogy elindítom a gamét és egy nagy szürkeség látszik? a menüt nem lehet látni, így nem is tudok játszaniu! vmi megoldás?
  • Ersiman
    Úgy tudom most értek el oda, hogy a párbeszédek lefordítása van hátra.
  • Fido4life
    Utóbbi..
  • grebber
    Magyarítás hogy áll? Vagy szószerint csak áll?
  • haxoror
  • MerlinW
    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 1.2 to 2.4 (unofficial) 13-Jun-06 78 Mb

letöltés: http://dlh.net (pc patches)
  • Atisz #5176
    Miért nem nyomjátok angolul? Nincs is benne olyan sok párbeszéd (a Baldur's GAte-hez képest... )
  • Police88
    nekem is ez volt a problémám ezért hagytam abba a gamet...
  • SeLeNe
    hi
    tudna vki segíteni hogy melyik patch vagy milyen konzolparanccsal lehet átugrani ezt a bugot?
  • Fido4life
    Hát van benne valami.. Bár végigjátszással nyomtam anno :P A gond az, hogy a haverom aki benne van a fordításba, azzal panaszkodik hogy a főfordító, Mike szarik az egészre..
  • grebber
    Én kukkot nem értek vagyis lehet értenek de nem akarok a game előt tölteni 5 évet hogy leforditsak 2 párbeszédet :D
  • Fido4life
    csak nálam nem látszik a banner ?