Vampire - Bloodlines
-
Miért itt közületek még ticcsen meg senkinek sem a játék?
Nekem semmi történelmi hátterem erről a játékról.
Azt hittem azért van ez a topic, mert Ti már játszatok vele.
Én is csak kíváncsiságból hoztam el a haveromtól, mert Ő nem szereti a horrorisztikus game-eket.
Én inkább FPS beállítottságú vagyok, de gondoltam elhozom, hátha megtetszik :)
Megtetszett!!!
Akkor pár szóban a játékról:
(bár még nem sokat játszottam vele, nem volt időm)
- 2 db CD
- Most ott tartok, hogy nagy nehezen sikerült elindítanom úgy, hogy semmi probléma vele.
Gépem nem túl erős az 1x biztos:
* Celeron 1.4Ghz
* 512MB SDRAM
* GeForce 4 MX440 128MB SDRAM
(ami kb. számít ezen tekintetben)
Hát ezzel a konfiggal full-on nem lehet elindítani, mert grafikai problémák merülnek fel.
Vagyis 1024*768*32bit az OK, de a többit (textúra, dinamikus fények, árnyékok mind alacsonyra kell állítani, vagy ki kell kapcsolnom.
Egyenlőre az oktató módba néztem csak bele. Egy másik csajszi tanítgat hogyan kell mozogni, ugrálni, mászni, kaszabolni. A második oktató pályán már lehet szépen kaszabolni a zambi-kat, hasonló lényeket. Lehet felvenni persze fegyvereket is, ami nagymértékben segít a pusztításban.
A grafika, zene, hangulat BRUTÁL!
Keggyetlen jó mozgásokat, ugrásokat tud majd a csajszi és közben ugyebár a pengével nyeszetelni.
Ebben a részben elég sok a párbeszéd, de hát ez így szokott lenni az oktató üzemmódokban.
Jó kis game-nek ígérkezik esti időtöltésnek
De mint fentebb is írtam aki erősebb konfiggal rendelkezik az gondolom még pazarabb megjelenésre számíthat.
Haveromnak AMD konfigja volt:
* Athlon XP 2600+
* 256 DDR (ha jól emléxem, vagy 512)
* Ati Radeon 9600 (de ebben sem lennék biztos)
A lényeg, hogy jóval nagyobb az erőműve.
Asszem nála full beállítással néztük.
Asszem nem fogtok nagyot csalódni benne!
De közben elkezdem nézegetni a Silent Hill 2-őt is, ui. az is ögencsak megtetszett.
Ezt csak úgy írtam