6370
Vampire - Bloodlines
  • [HUN]Crassus
    felvilágosítana?? mivel kapcsolatban??
  • Sadun Tryst
    úr isten! milyen nevek vannak itt... én még csak kezdő vamiper fan vagyok, így csak az itten előforduló fajokat ismerem. valaki felvilágosítana valahogy? nem baj ha hosszú a szöveg. segítséget előre is köszi.
  • [HUN]Crassus

COMBAT ENDS! RULEZ!!Nesze aggrevált!
    by Torreador:)))
  • Kis Szabó
    Én úgy hallottam lesz Sabbat is. (HA lesz akkor egy jó ks Tzimisce leszek :)) HA meg nem akkor...brujah, ja az az igazi. Bár a paklikedvenc GAngrelek se lehetnek rosszak!! (Drawing, Carrion crows, azt aggrevált!
    Meg a képpel kapcs: érdekelne mi ez? Nictucku? Matuzselé?
  • Petyus_
    Én Nosfi leszek. =)
  • [HUN]Crassus
    a kártyajátékban mindent megüt a Torreador paklim,de a jatékban nem hiszem ,hogy esélyes lenne.........Ezért remélem a szférákat lehet majd kiválasztani ugyanúgy mint a szerepjátéknál.Az előző Vampire-ben el volt cseszve ,hogy ajáték 3/4-ére az összes szférát majdnem 5-ös szinten tudta a kari.......remélem ilyen most nem lesz.
  • [HUN]Crassus
    Celerity,Thaumaturgy,Fortitude

aztán jöhet akarki:)
  • Hmuda
    Brujah, amúgyis szeretm a kemény utcai harcokat. :-)
  • Sadun Tryst
    Ti melyik klánnal lesztek majd?
    s miért?
    (csak kiváncsi vagyok, hogy kinek milyen a beállítottsága...)
    én mint mondtam malkavista leszek...
  • Sadun Tryst
    normális vámpír? mér te hallottál már olyan vámpírról, aki csak állaton él és nem emberen? csak azér, hogy ne kelljen embert ölnie?
    egyébként a Venture és Tremere, no meg a Brujah nem elmebeteg, csak vámpír... :)
  • Sadun Tryst
    de ez szerepjáték/fps, nem pedig jediszerepjátékfps... :)
  • Shaman
    fagyvarak=fegyverek már én sem tudok írni:-))
  • Shaman
    ehe.....
    Akkor kik a "normális" vámpírok???
    Az itt felsoroltaknál egy csomónál: "A vámpír társadalom is fél tölük","senki sem tudja mit csinálnak",stb. hangzanak el. Ha mindegyik faj ilyen,akkor ki a "normális vámpírok"?:-)
  • Shaman
    Hát ezt már a jedi knightokban is feltalálták.......
    Laser sabre 3rd person,fagyvarak 1st person.
  • Sadun Tryst
    Vamiper = Vampire...
  • shaba23 #69
    És ott van még a Vörös Halál Karneválja trilógia is
  • Sadun Tryst
    van Vamiper könyv sorozat, lehet, hogy ezt már mindenki tudja, de én még csak most fedeztem fel...
    az aktuális szám a Gangrel klánról szól (3. kötet).

Gherbod Fleming - Gangrel

ja, meg bocsi a roszz klánmegnevezésért...
    a Gangrei = Gangrel
  • And5
    grat
  • Sadun Tryst
    bocsi a sok helyesírási hibáért, de siettem
    ja és azér nincs hosszú "ö"-m, meg "ü"-m, mert nekem az így láccik:
    hosszú ö = Q
    hosszú ü = q
  • Sadun Tryst
    a lehetö legpontosabb megfogalmazások:

Brujah:
    Brutális, lázadó, anarchisták. Rettethetetlen harcosok, akik hagyományok és törvények áthágásával sok fejfájást okoznak a vámpír társadalomnak.

Gangrei:
    Magányos, visszahúzodó, nomád vámpírok, akik a természetben sokkal jobban érzik magukat, mint a nagyvárosokban. Ragadozólelküek, gyülölik a társadalmi kötöttségeket, és élvezik a vadászatot, a préda rettegését. Szabadjára engedett állati ösztöneiknek hála az egyik legerösebb vámpír-harcosoknak tarják öket.

Malkáv:
    Kiszámíthatatlan, veszélyes lények. A legenda szerint a klánt az örület átkával súlytották az ösidöket, így minden malkavita vámpír nyomában káosz és pusztulás jár. Senki nem bízik bennük, általában még a többi vámpír is fél tölük. Örületükkel képesek másokat is megfertözni, és szemükkel mász is látnak, amit más vámpír nem...

Nosferatu:
    Eltorzult lények, igazi szörnyek, akiket hideg, érzelemmentes intelligenciájuk tesz még inkább veszélyessé. Tökélyre fejlesztették a rejtözködés müvészetét, és a nagyvárosok csatornáinak mélyén itokkal, információkkal kereskednek.

Toreador:
    A müvészetek és a szépség rabszolgái, szenvedélyesek és dekadensek - persze a soraikban leaglább annyi pozór is akad, mint müvész. Az élvezeteknek és a gyönyörnek szentelik örök életük. Sokszor átesnek a zsenik és az örültek közti határvonalon...

Tremere:
    Szrönyü vérmágiát alkalmazó varázslók rendje a Temere klán, ök a legtitokzatosabbak minden vámpír közül. Zárt, szoros szövetséget alkotnak, amiböl kilépni gyakorlatilag lehetetlen, igy tulajdonképpen senki nem tudja, hogy kire képesek.

Venture:
    Az elit, a vámpírok arisztrokráciája, a legerösebb, és legjobban szervezett klán mind közül, akikkel senki nem mer nyíltan ujjat húzni. A vámpírok világának intrikáit általában ök irányítják a háttérböl, befolyásuk alatt áll a haladó világnak politikai-gazdasági élete is. Mind fizikai, mind szellemi vámpír-képességeik kiemelkedök.

Nekem innen a Malkáv a kedvenc klánom... :) Minden játékban (kiv. fantasy) RAGe szoktam lenni, szal ha látok 1 ilyen nicket, bármilyen játékban, én vok...

Ja, meg az a szöveget értékeljétek, mer én gépeltem be!
    Forrás: Pc Guru
  • [HUN]Crassus
    Oh ROGER!ZAki!:)
  • zaki
    majd jövőre
  • [HUN]Crassus
    Kijött a játék??
  • Sadun Tryst
    ahhoz külön fizikai motort írtak a Torikás srácok! ök "riszálós-motor"-nak nevezték! :)
    + külön haj és ruhaanimációt is csináltak a készítök! de a legnagyobb cucc az egész játékban a vámpír vs vámpír harcok lesznek!
  • shaba23 #59
    és ahogy a videóban már láthattuk, lesznek benne hatalmas ringó csöcsök
  • Sadun Tryst
    hát vannak rpg elemek! gondoljon mindenki a Deus Ex-re!
    meg nem is mondtam még, hogy 2 nézet van a játékban: 1st és 3rd person! királyság! ha közelharc vagy ugrabugra van, akkor 3rd, ha pedig hentelés valami mordályal, akkor pedig 1st!

ja, és a történethez anyit, hogy mi 1 "illegális" vámpír vagyunk, mert a mesterünknek nem engedélyezték 1 új vámpír nemzését, és ezér kinyíják... minket is kiakartak, csak a fömuftinak más tervei vannak velünk, így beajánl minket 1 klánba (lásd #55 komment)... eztán 7 új játékmenet nyílik + elöttünk, de 14 féle véggel! :)

leszenk a játékban ellenséges vámíprok, vérfarkasok, zombik, és a legkülönlegesebb kreatúrák!
    s a legnagyobb poén az egészben, hogy a játék HL2 mocit használ (ha vki még nem tudná!)! tehát a grafika és fizika nagyon adva vagyon! csak jönne már ki!
  • shaba23 #57
    bazzze...császármetszés.....
  • Augustus Gigo
    rpg-s elemek is vannak benne? sikergyanút érzek itt:) nem mindha az elődje nem lett volna az, de ez már grafik
  • Sadun Tryst
    itt vannak a választható fajok a játékban:

Brujah (harcos)
    Gangrei (vadász)
    Malkáv (örült fenevadak)
    Nosferatu (lopakodó)
    Toreador (müvészi gyilkosok)
    Tremere (varázsló)
    Venture (elit...)
  • Sadun Tryst
    itt 1 jó kis kép:
  • KranaZoli #53
    HIHHETETLEN!

Szét röhögtem magam ezen az egészen és döbbentem amikor jópár üzenet váltás után kiderül, hogy tottál másról beszélünk

Jöttem elköszönni

Bízok benne megtalálom a BloodRayne topic-ot.

További jó chat-elést és játszást, ha megjelenik amire vártok.
  • Shaman
    hagyjátok rá.Majd rádöbben.....vagy nem.
  • Mayday
    Bloodrayne...
  • Forrest Tomee
    Ne fárasszzz az nem ez a játék. Az a Bloodr...tudja a nevét a tököm. Te nem olvasod el a játék címét mikor játszol vele? Ahhoz nem kell angol.
  • Mayday
    Vannak erdekes emberek...
  • KranaZoli #48
    Miért itt közületek még ticcsen meg senkinek sem a játék?
    Nekem semmi történelmi hátterem erről a játékról.
    Azt hittem azért van ez a topic, mert Ti már játszatok vele.

Én is csak kíváncsiságból hoztam el a haveromtól, mert Ő nem szereti a horrorisztikus game-eket.

Én inkább FPS beállítottságú vagyok, de gondoltam elhozom, hátha megtetszik :)
    Megtetszett!!!

Akkor pár szóban a játékról:
    (bár még nem sokat játszottam vele, nem volt időm)

- 2 db CD
    - Most ott tartok, hogy nagy nehezen sikerült elindítanom úgy, hogy semmi probléma vele.

Gépem nem túl erős az 1x biztos:

* Celeron 1.4Ghz
    * 512MB SDRAM
    * GeForce 4 MX440 128MB SDRAM
    (ami kb. számít ezen tekintetben)

Hát ezzel a konfiggal full-on nem lehet elindítani, mert grafikai problémák merülnek fel.
    Vagyis 1024*768*32bit az OK, de a többit (textúra, dinamikus fények, árnyékok mind alacsonyra kell állítani, vagy ki kell kapcsolnom.

Egyenlőre az oktató módba néztem csak bele. Egy másik csajszi tanítgat hogyan kell mozogni, ugrálni, mászni, kaszabolni. A második oktató pályán már lehet szépen kaszabolni a zambi-kat, hasonló lényeket. Lehet felvenni persze fegyvereket is, ami nagymértékben segít a pusztításban.

A grafika, zene, hangulat BRUTÁL!

Keggyetlen jó mozgásokat, ugrásokat tud majd a csajszi és közben ugyebár a pengével nyeszetelni.

Ebben a részben elég sok a párbeszéd, de hát ez így szokott lenni az oktató üzemmódokban.

Jó kis game-nek ígérkezik esti időtöltésnek

De mint fentebb is írtam aki erősebb konfiggal rendelkezik az gondolom még pazarabb megjelenésre számíthat.

Haveromnak AMD konfigja volt:

* Athlon XP 2600+
    * 256 DDR (ha jól emléxem, vagy 512)
    * Ati Radeon 9600 (de ebben sem lennék biztos)

A lényeg, hogy jóval nagyobb az erőműve.
    Asszem nála full beállítással néztük.

Asszem nem fogtok nagyot csalódni benne!

De közben elkezdem nézegetni a Silent Hill 2-őt is, ui. az is ögencsak megtetszett.
    Ezt csak úgy írtam
  • KranaZoli #46
    Hi!

Jólvan!Jólvan!
    Én csak megkaptam a game-t fingom sem volt róla, hogy ez ennyire friss játék.
    Akkor a patch-t már nem is keresem hozzá
  • Forrest Tomee

1. Tanulj meg angolul, hidd el az EU-ba jól jön ám majd.
    2. Meg sem jelent a játék :o)
  • KranaZoli #44
    Hi!

1.) Létezik a játékhoz magyarosítás?
    2.) Végigjátszás?

• Braveheart
    pedig az admirálisok sem érték el volna a rangjukat ha nem b@szogatták volna őket...