Vampire - Bloodlines
  • disconnect
    Nos megpróbálok emlékezni hogy kb. hogy volt de lehet, hogy 1-2 részlet kimarad.

Elmész először Isaac-hoz, azt mondja, hogy nézd meg az emailjét a netcaféba. Ezután az egyik épület mögött kell találkozni egy fószerrel (emailban benne lesz, hogy meilyknél), aki odaadná neked elvileg a kazettát, amit Isaac akar, de nem fogja. Aztán vissza Isaac-hoz. Innen azthiszem a Peep-showba mentem, ott megtudtam, hogy Ginger Swan halott, menjek a temetőbe. A temetőben az egyik kriptában lesz a film. Amikor mész lefele, lesz egy kis ház, ebbe ne menj bele(egy hülye zombihentelős quest, amit nem tudtam megcsinálni, de úgy olvastam nem is érdemes)! Vissza Isaachoz, azt mondja, hogy ez nem a teljes kazi, és neki a teljes kell. Azthiszem ekkor kaptam meg talán a netcafe kulcsát a felső szintre, ott lesz a teljes kazi. Visszaviszed Isaac-nak. Volt még valami keverés a Kinai szinházzal is, ami Isaac-al szemben van, de már nemtudom, hogy ehhez kapcsolódott-e. Aztán Isaac azt mondja, hogy menj el abba a házba, ahol forgatták a filmet. Lejutsz az alagsorba, elzúzod a Tzimiscét, aztán irány a csatorna. A csatornában lesz egy ajtó NE arra menj (ezzel visszajusz a városba), én emiatt szoptam rendesen (azthittem hogy nem arra lesz Gary). Innen már nem volt túl nehéz megtalálni Gary-t, viszont valamire még felhívnám a figyelmedet! Amikor már majdnem ott vagy Garynél nézz be minden kis ajtón, mert egyikben találtam egy követ, ami +25% varázslati időt ad.

Kb. ennyi, remélem jól írtam le :)