Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A LÉNYEG:az elég furcsa hogy nagyon lassan tölt meg hogy szaggat az egész játék.. (néha 10 percig tölti a menüt meg a pályákat)
a gépem rövid konfigja:AMD 2800+,ATI 9600 128 MB,512 ram,110GB HDD...directX9.0c szóval még bírnia kéne a game-t szaggatás nélkül is nem??? valaki tudna segíteni???
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Az öregasszonnyal beszéltem és adott 50 dolcsit. Azt annyi. Azóta csak egy kérdést tesz fel és egy választ adhatok.
-a kórházas csajszi majd késõbb downtownban újra feltûnik, no para.
-valszeg a peccshez kell új krekk, de ha berakod az EREDETI cd-t akkor biztos elindul<#awink>#awink>
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
Elõre is nagyon szépen köszönöm.
elõre is thx...
A másik : megitattam egy lányt a kórházban a vérembõl és eltünt a csajszi. Ez mi ? Kámfor testvériség?
Apropó, biztonsági másolatra felmegy úgy a patch, hogy nem kell hozzá nocd file?
Erre oda kell figyelni.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
\"...lámák kíméljenek.\"
Mike! Mikorra várható a fordítás? Érdemes várnom 1-2 napot a magyarításra vagy inkább szerezzek be egy szótárat? :P
(tudok angolul de magyarul azért mégiscsak MÁS) :)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Valaki nem tudja mi lehet a baj felraktam a patchet!! utána le kellet szednem az egész játékot! újra fölraktam de viszont most már a patch nem akart fölmenn, mert azt írja hogy már fönn van!!!
valakinek valami ötlete??
Na jó még kapsz pár nap haladékot de még ebben az évben legyen meg!!!<#taps>#taps>
ui: sz... le a vizsgákat ez az elsõ...
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
\"...lámák kíméljenek.\"
Amúgy most is csak addig jutottam, hogy elmenjek a faluba, aztán ráuntam. Már várom a JTL-t. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Csak simán felül kell írni a file-okat azt kész, nem? A hl2-nél a Steam miatt volt a szopás, itt meg nincs steam ugyebár.
És rögtön az 1.2-es verzió!!!<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
Komolyra forditva telleg kapd össze magad :D
boldog karit !
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
valószínûleg a half-life 2 magyarítás-berakó mechanizmusát fogom hozzá használni, de azzal még nincsenek kész a hl2 magyarítói, így addig várok a publikálással...
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
De tényleg rohadt sok bug van benne. És akkor még arról nem is beszélek, hogy 2004 év végén nem illik beszorulni a terepbe és a mindenki bele tud lógni mindenbe stílus sem éppen elegáns. (A grafikai megoldásokról és az árnyékokról már ne is...)
De ha csak 2 bug lenne benne, (de nem) akkor is nagyon amatõr a Leopoldos résznél a desktopra dobás.
De egy felsorolás, hogy miért sikitoztak annyian:
- be lehet szorulni egyes helyekre, amire a megoldás csak a reload
- befejezetlen párbeszédek, hiányzó hangfájlok
- felvehetetlen küldetés tárgyak
- megnyomhatatlan liftgomb (ami pl az Assylium emeletén több mint kínos)
- befagyó videók
- rossz helyre lerakás egy mission után (hogy még viccesebb legyen, csak forogni lehet egyhelyben)
Tehát mondhatjuk, hogy szerencsés vagy. :D
Amúgy imádtam a gammát, mielõtt valaki félreértené.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...