Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morphin
Hello!!Lenne egy kérdésem én nem játszom a játékkal mert a bátyámnak töltöttem le de engem nem is érdekel annyira!!
A LÉNYEG:az elég furcsa hogy nagyon lassan tölt meg hogy szaggat az egész játék.. (néha 10 percig tölti a menüt meg a pályákat)

a gépem rövid konfigja:AMD 2800+,ATI 9600 128 MB,512 ram,110GB HDD...directX9.0c szóval még bírnia kéne a game-t szaggatás nélkül is nem??? valaki tudna segíteni???

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

köszi,és as nosferatut hogl lehet megtalálni,vki járt már arra,kinyitottam már egy alsó csapóajtót és leusztam,de ott el isakadtam,fogalmam nincs merre tovább!HELP!!!!!<#szomoru1>
A kocsi a parkolóházban található sánta mónikában, és a csomagtartójából kell kiszedni a cuccot.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

A lillys küldetés nekem is gáz(az is hol van a kocsi).Másik hogy lehet vkit megitatni az én vérembõl.Köszi!
vki segítsen lécci!A Tremerevel vagyok Hollywoodban,amikor a Nosferatut kell megkeresni Tzimitze lehentelése után a katakombákban,merre keressem,hol van.Ha e-mail-t küldene vki mert sok leeírni azt is nagyon +köszönném [email protected]öszti
Köszi.
Az öregasszonnyal beszéltem és adott 50 dolcsit. Azt annyi. Azóta csak egy kérdést tesz fel és egy választ adhatok.
-miután megkaptad a Lilis küldetést, menj és beszélj a dinner-ben az aszottvénöregasszonnyal kapsz majd tõle egy kocsikulcsot, meg egy fényképet...a többit meg kombináld ki.
-a kórházas csajszi majd késõbb downtownban újra feltûnik, no para.
-valszeg a peccshez kell új krekk, de ha berakod az EREDETI cd-t akkor biztos elindul<#awink>
Senki?
Alcohol.

VRSDM
most találtam a forumban egy megoldást ki is próbálom... :)))))

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
megszereztem a gém-et, (image filok voltak a cd-ken ((3db cd))) endesen fetette nem volt semmi gond. aztán jött a hiba mint égbõl a menykõcsapás(vagy mint csövesre a vérszívás, csak hogy stílusos legyek). na mindegy... bejön a képe a játéknak aztán kiírja hogy ne fusson semmilyen cd képfálj program .. majd kilép.!! ok. kikacsoltam a daemont, de igy is ugyanez... bezzeg a geci szomszédnál megy... nem tudtok vmi megoldást???

u dont have to listen anybody else but me

Nyomj utána egy Esc-et.

Hello mindenkinek nem tudna nekem valaki mondani egy honalp címet ahonnan lelehetne tölteni a játékot vagy crackot hozzá.
Elõre is nagyon szépen köszönöm.
hi all. mér van az ha játék közben benyomom a console-t akkor onnantól kezdve ha becsukom, akkor semmi sem történik (de a zene megy tovább) és semmi hibát nem észlel a gépem. ha van valami titka akkor írjátok már fel.
elõre is thx...
MrDevil
Sikerült megoldanom a registry volt a ludas!!! De azért neketek is köszi a segítséget!!!

Kellenne egy kis segítség, nem feltétlenül a pontos leírás, hanem inkább útmutatás. Az egyik problémám Lyli. A foszer a parton beszél róla, de azóta senkitõl nem tudok semmi infót kiszedni errõl a témáról. Mi a bánatot csináljak? Vagy elrontottam valimit?
A másik : megitattam egy lányt a kórházban a vérembõl és eltünt a csajszi. Ez mi ? Kámfor testvériség?

Apropó, biztonsági másolatra felmegy úgy a patch, hogy nem kell hozzá nocd file?
Ja szedd ki a registrybõl. Szerintem ott toltad el, hogy pl az Angol UK verzióhoz az Angol US patchet választottad ki.
Erre oda kell figyelni.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szedd ki a registrybõl is (pl. regcleaner-rel).

\"...lámák kíméljenek.\"

<#nevetes1><#bee1><#beka3><#idiota>

Magyarítást PLZZZ :))
Mike! Mikorra várható a fordítás? Érdemes várnom 1-2 napot a magyarításra vagy inkább szerezzek be egy szótárat? :P
(tudok angolul de magyarul azért mégiscsak MÁS) :)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

MrDevil
Hali !
Valaki nem tudja mi lehet a baj felraktam a patchet!! utána le kellet szednem az egész játékot! újra fölraktam de viszont most már a patch nem akart fölmenn, mert azt írja hogy már fönn van!!!
valakinek valami ötlete??

Csipkedd magad báttya mert kifutunk az idõbõl. Már rég készen kellene lenned, szerintem vegyél ki még egy pár nap szabit, vagy a karifa díszítés helyett ezzel foglalatoskodjál. Kápis????
Na jó még kapsz pár nap haladékot de még ebben az évben legyen meg!!!<#taps>
ui: sz... le a vizsgákat ez az elsõ...

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Áhh, ugyanugy nem jön át a ribi a temetõbe, mint eddig<#szomoru1>

\"...lámák kíméljenek.\"

Lacc
Hõ nem offolunk :)
Hmuda
Ah, majdnem. :-)

Amúgy most is csak addig jutottam, hogy elmenjek a faluba, aztán ráuntam. Már várom a JTL-t. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gabor Septor... :D
Hmuda
Hm, csak nem Smug vagy? :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Na ne....
Csak simán felül kell írni a file-okat azt kész, nem? A hl2-nél a Steam miatt volt a szopás, itt meg nincs steam ugyebár.

KIJÖTT A HIVATALOS PATCH!!!!

És rögtön az 1.2-es verzió!!!<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

HMUDA:DDDDDDDD Te itt vagy??? Lol:DDD most olvasom mennem kell kraytot ölni:D Hát együtt nem fogtunk sajna kraytot:D Majd legközelebb:D
köszi! idén nem lesz kari...meg szilvi se...vizsgák lesznek...heten, mint a gonoszok...mert gonoszok...

Sziasztok! Hallottam valami olyasmit, hogy valahogy valamiféle elõsztorit lehet választani a karaktereknek... Ez igaz? Ha igen hogyan lehet elõhozni? Valaki írja le pl részletesen! Kösziönöm elõre is!!!:)
Tombi
magyaritást mike vagy rádboritom a fát :)))))

Komolyra forditva telleg kapd össze magad :D

boldog karit !

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

tulajdonképpen a fordítás már teljesen kész, csak várok egy megfelelõ fordítás-berakó motorra hozzá.
valószínûleg a half-life 2 magyarítás-berakó mechanizmusát fogom hozzá használni, de azzal még nincsenek kész a hl2 magyarítói, így addig várok a publikálással...
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Jogos.

mike369 hozzád intézem a következõ kérdésem, igazából az érdekelne, hogy elkészültél-e már a magyarosítással ugyanis azt írtad de., hogy munka utén másfél óra alatt összedobod. <#vigyor3><#vigyor5><#wink><#vigyor4><#smile><#vigyor0><#kacsint>

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Hmuda
Hehe, sry, de mennem kell SWG-be kraytot ölni. :-)

Viszket a tenyerem, nem kell valami családi ügyet megtárgyalni?:)))

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Bezony Skandar Graun személyesen:)))

Na leesett???

Hmuda
Jah, akkor már értem az SG monogrammot. :D

Odaadtátok a csaló testvéretek kermonját:))

Én is drén vagyok ám, ecsém:))

Hmuda
Na jó, ez szakállas vicc. :-)))

De hol van Zmed és Lenk ??

Én vagyok a másik szerencse fia, mert a csónakoson kívûl nekem sem volt semmi bugom, pályaelemekben pedig egyszer sem akadtam el. De ez nem számít, mert én fanatikz+szemellenzõs vagyok:)))

Hmuda
Én még a mostani pecselt verziót se tartom kész játéknak csak egy kései alfának, de ha a készítõk ezt fullnak kiáltják ki, akkor egészségükre. De már durván fél évvel a HL2 megjelenése elõtt hangoztatták, hogy készen van, már csak HL2 megjelenésre várnak. Pont.

Valami lehet azért ebben a játékban, mert pár ember abbahagyta a HL2-õt és inkább ezt játszotta végig, nekem pedig ingerenciám sem volt abba belekezdeni, amíg ezt végig nem nyomtam. Nem beszélve azokról, akik már a harmadik végijátszást csinálják a sok bug és egyébb elkeserítõ dolog ellenére.

SRobert
A harcot tényleg lehet minimálisra venni, még Shariff esetében is.
De tényleg rohadt sok bug van benne. És akkor még arról nem is beszélek, hogy 2004 év végén nem illik beszorulni a terepbe és a mindenki bele tud lógni mindenbe stílus sem éppen elegáns. (A grafikai megoldásokról és az árnyékokról már ne is...)

De ha csak 2 bug lenne benne, (de nem) akkor is nagyon amatõr a Leopoldos résznél a desktopra dobás.

De egy felsorolás, hogy miért sikitoztak annyian:
- be lehet szorulni egyes helyekre, amire a megoldás csak a reload
- befejezetlen párbeszédek, hiányzó hangfájlok
- felvehetetlen küldetés tárgyak
- megnyomhatatlan liftgomb (ami pl az Assylium emeletén több mint kínos)
- befagyó videók
- rossz helyre lerakás egy mission után (hogy még viccesebb legyen, csak forogni lehet egyhelyben)

Tehát mondhatjuk, hogy szerencsés vagy. :D

Amúgy imádtam a gammát, mielõtt valaki félreértené.

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

pluhi
Vagy a fejlesztõktõl kapott infokat mondták, vagy náluk mást jelent a kész játék, mint nálam.