Vampire - Bloodlines
  • Pontius #4343
    Lehetséges, hogy találtam egy hatalmas BUG-ot?

Namármost Hollywood-ban vagyok. A herceg oda küldött, hogy keressek meg valami Gery-t ehhez beszélnem kell az ékszeres csávóval. Ez meg is volt. Az ékszeres csávónak elintéztem valami Makit a szemben lévő kinai szinházban. A színházban találtam egy vhs-kazit. És itt jön a probléma:
    Visszamegyek az ékszerész csávóhoz... Mondom neki el van intézve a csita, erre elküld a herceghez, hogy beszéljem meg vele. Megyek Downtow-ba de a herceg sehol. Chunky fiu nem akar felengedni... Biztonság kedvéért még 1x elolvasom L-el, hogy mi a feladat, ott még mindig azt írja, hogy beszéljek az ékszeres csávóval de ő nem mond semmit. (ördögi kör) :)

A másik:
    A herceg elküldött szintén Hollywood-ba, hogy beszéljek valami Tommy mittomén kivel (étel kritikus). Meg is találtam csórikámat az olasz étteremnél. De nemtok vele semmit csinálni. Elmond egy monológot azt annyi.
    Valakinek ötlet?

És a harmadik:
    Downtow-ban a taxitól balra van egy kidölt kerítés (az a korház)
    Lemegyek, beszélek a húsevő bigével, aszongya hozzam le neki a tv-s csávót. De a Tv-s csávó felszívódott (sztem arra gondol akivel az ajtóban összefutottam)

És a negyedik:
    SM-ban a vérbenkban valami vérfarkas vért kell lekezelnem de lövésem nincs hol és hogyan...

És az ötödik:
    Arthur második feladata. Meg kell találnom valami csávót. Eljutottam Downtow-ba->Skyline Apartman 2-ik emelet. Üzirögzítőt meghalgattam, vissza Arthurhoz az infóval. Erre az L-azt írja, hogy + pénz reményében talán mégis keressem meg. De lövésem nincs hol keressem.

Röviden ennyi :))))))
    Ez mind egyszerre jött és az eredmény: TOTÁLIS elakadás. Már szinte mindenkinél próbálkoztam, mindent 3x átnéztem de nem birok továbbjutni. bennetek van az uccsó reményem :) Ha nem sikerül akkor kezdem előröl... :(