Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SRobert
De, én malkavitával csináltam meg elõször...

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

Jagi
LOL! Minden út Rómába vezet, vagy A történelem ismétli önmagát vagy a gyilkos mindíg visszatér a tett színhelyére stb...

kedves nézõink a képen egy balerina. Soha nem látott figurát mutat be! #3862

SRobert
Tudod, a korlátolt. 😊

Voltan
Malkavitával meg lehet valahogy kapni a Thin-blood küldetést? Nem updateli a logom, és E. nem beszél az étteremrõl, nem kapom meg a küldit. Vagy Malkavitával nincs minden mission?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SRobert
Sztem ott az elsõ õrrõl van szó.
Az meg mindenkinek...

upsz elba! 😊

ezért:
"MÉG NAGYOBB SPOILER

Nálam (torreádorral voltam) a legelsõ õr összekevert valami álruhás újságíróval és végig segített, elterelte a másik õr figyelmét meg asszem valami ajtókat is kinyitott"

Jedi mester és fodrász

SRobert
Miért is?

SRobert
Egy igen érdekes jelenség:

SRobert
Viccen kívül: lényegtelen.
Ha követed a logban leírt helyszíneket és idönként visszamész santamonicába, akkor megoldódnak a dolgok...

Vazzeg! Na most ezért megcsinálom Torreádorral is! 😊)

Jedi mester és fodrász

SRobert
Hát... Napestig lehetne ezeket a bugokat sorolni.

Az áldozatt seggébe befúródott vámpírfejet vérszívás közben.
A downtowni diszkó padlójába bokáig belesüppedt táncosokat.
A levegõben álló õröket.
Az egymásba gabalyodott járókelõket.
stb...

Jagi
----------------------------------------------------------------------
Ki az a Reno, de fõleg melyik városrészben van????

Jagi
Valami hasonló. De a patkányokat mikor szívod, elõfordul. hogy derék magasság alatt már nem hat rájuk a grav.
Lehet azért, mert a kiszívott vér súlya hiányzik belõlük. 😄DD

Csak valami Abdul jött oda. Óóóó abdul😊)

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

SRobert
Akkor megvan a megoldás. Elõbb mindenki elment és "lerendezte" magát...

Akorr ez volt a gond, megsértõdtem mert elhúztak és nem vártam eleget,pedig még Axe sprét is használtam.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

SRobert
Szerintem az kimaradt. :S

VV privát számát (valamikor az elején fenyegetõzött vele) elõ lehet hozni valahogy?
Más. Mgé a megjelenés elõtt voltak videók és az egyiken Jeanette ott táncolt a mikrofon mögött az Asyliumban. Az is kimaradt teljesen?

SRobert
Repülõ matrac?

Vízmatrac után légmatrac. 😊
Gondolom héliummal töltve, vagy mi. 😊

SRobert
Nekem minden karakteremmel az történt, hogy elõször elszivárogtak a helyszínrõl, majd visszajöttek és körüláltak és elkzdtek táncolni.

Lehet, hogy nem vártál eleget?

Az én torre csajomat meg majdnem eltaposta a tömeg LOL

Pedig minden Travoltás tudományomat bevetettem😊)

Jagi
Észrevettem olyat is,hogy amatrac az ágy felett 30 centire van. na mondom, ez kényelmes lehet. 😄

Lehet valaki a parkett ördöge ?? Mert engem otthagytak egyedül a bunkók amikor ropni kezdtem a táncot a diszkóban. Hamar kiürült a táncparkett😊) Biztos ehez is jó adag karizma kell.

Jagi
A vizuálisan "emberibb" vámpírokra gondoltam, a zsabálykönyben nemtom, hogy le van.e írva, de ahány emberrel találkoztam, egyiknek se jutott még csak eszébe se, hogy vámpír lennék. Minden az álcán meg a viselkedésen múlik.<#nyes>

<#nyes>például

SRobert
Ja, hogy a Nines, fekacsávó, kis csegevara lány triumvirátus éppen fellépést gyakorolt, amikor kivonult a színházból. 😄

Mér nem láttál még orosz néptánc csoportot? a jányok pont ugyanígy lebegnek a szinpadon😊)))

SRobert
Nem, mert egyes helyeken egyes emberek megijednek a nosferatutol és utcán, õrzött épületben kapásból meg is támadnak....

SRobert
Szerintem ami kellett volna a játékba:

- külön ruhaboltok
- egyéb pénzszerzési lehetõségek
- nagyobb városrészek
- hitman stílusú megoldás a lopakodós ölésnél. (hullát el kell rejteni, stb)
- toreadornak alap seduction

Jagi
Alapból mindenki embernek néz csak a bõröd színén csodálkoznak.

SRobert
SPOILER

Aki a korlátnál áll?
Az mindenkinek segít.

SRobert
Azért a "keréken kitolt" szereplõket és a fél másodpercre be-be villanó alakokat nem magyarázzák meg ezzel. 😊

MÉG NAGYOBB SPOILER

Nálam (torreádorral voltam) a legelsõ õr összekevert valami álruhás újságíróval és végig segített, elterelte a másik õr figyelmét meg asszem valami ajtókat is kinyitott

Jagi
És tetrisezni is lehet velük. vagy a vérükkel írni a falra. De csak belerúgni, meg pontatlanúl lökdösni lehet.

SRobert
Logikus lenne.
A szabálykönyvet régen olvastam, így nem tudom, hogy papírosos változatban van-e ilyen. De erõs a gyanúm, hogy ha az introban van ilyen, akkor ott is.

SRobert
EnDeR!

SPOILER

Ha az elején a jobboldali folyosón osonsz el, akkor senkivel nem fogsz találkozni, abban az esetben, ha picklockkal nyitod ki a lépcsõ alatti ajtót.

Ja, amúgy valahol remélnykedtem hogy a sorce motornak hála komplett hullákat is haza lehet vinni és ki lehet velük dekorálni a lakást sabbat stílusban 😄

Azért ez elég nevetséges logika, egy csupasz picsákkal meg hentes és mészáros részekkel telerakott játékban. Ráadásul "mature" kategoriás a cucc.

Na errõl beszélek! Ha az a mezei bohóc embernek tudta álcázni magát akkor a player miért nem kapja meg ugyanezt!? Az offline szerepjátékban sincs ilyen?

Jagi
Ha a frigó tele az íróasztal fiókjában is van hely meg, ha még nem vetted ki 100 pénz!<#vigyor>

A trance spellt használd amikor még nem láttak meg de csak lopódzással is meg lehet csinálni

Bansheen azt írták hogy az euro verzsön direkt lett megbuzizva hogy ne legyen erõszak az intróba de sztem tényleg az van hogy elbaxták...

<#nyes>

Na javasoljatok vmit! Ventrue-val hogy csináljam meg a hajós küldit?? Se lopakodni nem tok, se Fortitude-om nincs jelentös pont mennyiségben. A dominat-el tudok vmit kezdeni?

Jedi mester és fodrász

SRobert
Aztatat egyiknél sem mutatja jól...
Ez szerintem minden idõk egyik legsz*rabbul animált introja. 😞

A leszakadt végtagokat szigorúan frigóban kell tartani hogy ne romoljanak meg, hátha Pisha beugrik vacsizni 😄

SRobert
A nosferatunak biztos! 😊

Egy pillanatra megállt bennem az ütõ, mikor elindítottam a nosferatu karaktert és ugyanazzal a meghitt hancúrozással kezdõdött az intro! 😄

De késõbb kiderült - ami klánfüggõ az introban - hogy egy toreadornak álcázott nosferatü hölgy volt a tettes...

És a lefejezést mutatta legalább uncut+uncensored verzióban??

Csak ADSL de az legalább mûködik :/