Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Hát tényleg könnyebb az élet meele karakterrel de végülis ez egy szerepjáték én meg kijátszom a karimat :) Egy Torreádor nem keveredik mocskos közelharcba, mi van ha vér fröccsen a ruhámra? VAGY EL IS SZAKAD!?? Ez nem történhet meg! A lőporfüst így is árt a bőrömnek :P :D
    A sorozatlövő fegyverek kimaxolt rangeddal is hatalmas szórásúak afegyver hátrarugása miatt, (a szkill "csak" a sebzést és a célkereszt összeugrásának a gyorsaságát növeli) csak közvetlen közelről jók valamira de arra meg ott az autoshotgun :(
    A Braddok (az ingram szerű) teljesen használhatatlan max végső elkeseredésben használtam de az uzi egyes lövésre állítva kb. akkorát sebez mint a glock plusz 33-as tára van és az egyik legpontosabb fegyver a gameban. A magnummal most 9.-es rangeddal 54-et sebzek a járókelőkön, a desert kb. 10 ponttal kisebbet sebez de dupla akkora a tára és pontosabb mint a magnum. Sniperriflevel, auggal és lángszóróval még nem találkoztam, ez még a jövő zenéje :D
    Nekem bejönnek a ranged fegyverek és az auspex még további bonuszokat ad rájuk.
    Ja, és a shotgunok csak pár centiről sebeznek igazán de akkor hatalmasat :)