Vampire - Bloodlines
-
haxoror #2742 "Ejnye-ejyne, no és alacsony karizmámval és műveltséggel hoygan akrjuk átvenni az alvilág feletti hatalmat ??? A politika, intrika, már bakfitty ?!! Kit fogsz így meggyőzni ugyebár ?!! :DDD Charisma, Appearance, Intelligence az egekbe, hozzá sok scholar, subterfuge, persuasion, meg intimidation ÉS lábad előtt hever LA !"
Hah!
Ha összetöröm a térdkalácsát, na AKKOR hever előttem LA igazán!
A kedvenc jelenetem az ókori Rómás filmekben amikor eltörik a nyílvesszőt, majd a tucat nyílvesszővel próbálják de az már nem megy és ezzel igazolják a közösség erejét. Pffff. Adtam volna a kezükbe egy titánötvözet nyílvesszőt, na azt törjék el! MINDIG a minőség számít és soha a mennyiség!
Szopta a társadalmilag decens Torreádorom a csatornákat rendesen, lőszer elfogy én meg Celerityzek miközben kétpofára tömöm magamba a Ratburgert! Egy Tremerével ez nem történhetett volna meg! Megtanulják ezek a rohadék lowlife weaklingek hogy mi az igazi hatalom! Olyan vérengzést vágok le amilyet a mongolok óta nem látott a világ!
Szemetek!
Nem kispályázok! Először LA aztán a VILÁG! Értéktelen senkik milliárdjainak összeroncsolt csontjaiból építek templomvárost magamnak! Gargoyle légióim és démon hordáim elsöprik ezt a dekadens világot! Az Új Korszak hajnalán olyan messzire gázolok a Vér Tengerébe hogy elveszítsem a partot és az Üresség Szája megsúgja NEKEM a Tiltott Szavakat! Elhagyott édenek őrült szeráfjai üvöltik majd nevem a kihúnyt csillagok felé és az Ősi Istenek térdreborulnak haragom előtt! Újraformálom a téridő szövetét! Magamba olvasztom az univerzumot!
MUHHAHAHHAAAHHAAHAHAAAAAA!!!
[eszellős sátáni kacaj, a háttérben egyre erősödő gregorián kórus]