Vampire - Bloodlines
  • Jagi
    A játék hangulatával kapcsolatban:
    ____________________________KISÉRTETHÁZSPOILER?gyanú____________________________
    A Kísértetház nagyon über volt. Lehet azért tetszik ennyire mert ez volt az első stresszes dolog
    bemegyek sehol semmi, csak némi moraj,+ "ikszaktákzene", de azonkívül semmi. Ugye én barom, még nem sejtem, hogy egy kopogó szellem szerű valami fog sziatni. Szóval elindulok. ÁÁÁÁ újság elolvasom megyek az asztalhoz, 5 m-en mi történik? A nyakamba esik egy csillár. Jó kis trükk. Flasheltem rajta, mekkora jó, rozoga volt. Még mindíg nem sejtem mi van. Aztán amikor már a 10. váza repül el előttem, kb. olyan vagyok mint 1 egér akit körberaktak sajttal,azzal a különbséggel, hogy ő nem lövi szarrá a bútorokat. Forgolódok mint hülye, szóval para 1000-rel. Aztán jön a lámpás dolog, a végére ideggyenge vámpírt kapsz, mert mindenhol azt nézed, mi az a dolog, ami esetleg még megtámadhat. A másik a HELP ME! Nem elég nekem a váza + a lámpa, még ez a hülye hang.
    Konyha: Na ott a frász jött rám. nem kis hangerőn szoktam játszani, hogy mindent halljak (2 mélynyomó) A repülő edények, nagy cucc láttam ár ilyet, felcsapó gázláng, hűűű tüzijáték! De ezek is ebeznek. Akkor dobtam hátast, mikor kirobbant mögülem az ajtó. Háááá bazzeg, nincs töltényem.
    Alagsor: elszalad előttem egy üvöltő skító nő, bazzze ez a hely kész... megyek utána lövök, mint hülye, sehol. Anyád szivatsd.
    aztán a lift. BÁZZZE. Eljutottam arra a szintre, hogy már mindenhol csapdát keresek.
    De a legjobb az emelet. Deszkákon fel stb., folyosó. Sehol egy Item se, de gyanús. Lyukak a padlón, ugrálós, érmegyűjtős, ügyeskedős játék. :))) Hmm, nagyon gyenge, de a biztonság kedvéért celerity.
    Ugrás oldalról agybavág egy gázcső, kiráy tudtam hogy nem megy simán.
    A másik malkávék:
    felmegyek egy ház tetejére, kinyírok mindenkit csk azért, hogy megtudjam, hogy akit keresek már halott, aztán egy félőrült rámgyujtja a házat, oszt meneküjjj.
    Bishopos zomizás...

Na ez a nem mindegy. A nyomozós játékok egynéhánya példát vehetne róla.