Vampire - Bloodlines
  • haxoror
    Basszák meg ezek a lábfejű kis gecik, majd összeszartam magam amikor először találkoztam velük :D
    Az elsőt a lépcsőn reflexből kitáraztam az autoshottyval, nem is láttam hogy mi volt az csak hogy mozog, éppen a cafatjaiból próbáltam meg rájönni hogy mi a halál lehetett erre a másik a tököm tudja honnan a nyakamba ugrott, belőttem a Celerityt és pofával nekirohantam a falnak :D (a bulettime mozgást szűk terekben még gyakorolnom kell :) Az egész tárat rányomtam a téglákra közben artikulátlanul üvöltöztem is de a szikrázás teljesen elvakított az a szar meg ütötte a hátamat mint állat, amikor meg akartam lógni oldalra meg mindig beleakadtam valami rohadt bútorba végre láttam valami mozgást a sötétben, beleküldtem a harmadik tárat, így utólag valszeg egy odébbrugott szék lehetett :D
    Kezdtem bekattani és randomra lőni kezdtem összevissza, ez már sokszor kihúzott a szarból! Sikerült valahogy beindítanom az Auspectet és akkor megláttam!!! Végig ott volt a lábaimnál a törpegeci de én végig fejmagasságban kerestem!!! Na a negyedik sörétadagot már két centiről kapta a pofájába

Bazze hatalmas ez a game, végig baljós zene és semmi sem történik, minden nyomasztóan nyugis aztán egyre erősödő lábdobogás pont annyi ideig hogy az ember elkezdjen azon filózni hogy a füle csalja-e meg vagy mi a fasz van és kezdje sejteni hogy gáz van és ez az egész valahogy kurvára nem okés de felkészülni már kurvára ne legyen ideje aztán a fejére szakad az olajos pokol ezerrel VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

YESSS imáááádom :D