Vampire - Bloodlines
  • SKAfaládé
    Na hali.
    Akkor én is beszállok a játékról alkotott vélemények megosztásába.
    Egyszer már végig vittem, egy Brujah-val, most éppen Vntrue-val próbálkozom, mindkettőnek megvan a maga kis pikantériája, de már előre félek a Ventrue-val a játék végétől, kínai templom jelenet, csatornázás. (bár itt a 3fejűeket magnummal könnyen le lehet szedni)

Valaki írta, hogy nektek is csak a magnum használható fegyver? Brujahval akinek 3-as lőfegyvere volt, igen, de a Ventruemat igyekszem ventruenak összerakni, aki fegyverrel megy. Majd ha lesz 7es firearmsom akkor kipróbálok egy uzi-t is, mennyire hord félre, ha nagyon akkor cumi.

Bugok. Írta talán SG, hogy csak a csónakos buggal találkozott. Hát én jópárral, legalábbis én ezeket bőven bugoknak nevezem. Szóval egyik: egy ember úgy értékelődik ki (nem értek a gépekhez túlzottan így nem tudom normálisan megfogalmazni) mint két ember. Értem ezalatt, hogy bementem sikátorban, egyik oldalamon hobós, másikon is és ott állnak, mint katiban a fasz, így nem tudtam sehová sem mozdulni, pedig volt 2 ember hely még a tagok mellett. Ami még pojén volt itt, hogy szerencsére nem kellett visszatöltenem, mert megynomtam "i" betűt, így kimentem inventoryba (ezalatt elméletileg a játék pause-ol), és mikor visszatértem azaz megint megnyomtam az "i" betűt, hipp-hipp barbatrükk, a két hobós eltűnt (lehet nosferátuk voltak és leléptek fasz se tuggya:P). Másik: ugye van az eszméletlen nehéz 3webkamera elhelyezős téma... na nekem ez könnyű volt, eleinte bemegyek legugolva hogy na ne vegyenek már észre, aztán elbaszom és elmegy mellettem a csaj nézek is nagyokat, ez bamba... de nem... hanem csak bug, fogtam magam fel álltam és ott rohangáltam a csaj és a csávó előtt és gyorsan leraktam a kamerákat, kb. 1 perc alatt megvolt a mission. És utolsó: a legyőzhetetlen farkasember... 3x lenyír mondom anyád! Aztán negyeggyére rájöttem hogy lehet kb. túlélni. Fogom magam rohangálok körbe a fák között, aztán egyszer csak észreveszem, hogy mögülem jön a hang, de nincs suhintás, csak üvöltözés. Megfordulok és látom hogy a balfasz vérfarkas beszorult a két fa közé... na mondom lol, odamegyek közel, hátha kiszabadul vagy valami, de nem ő túl lusta volt és nem lépett odébb 2 lépéssel hogy tovább üldözhessen. Félreértés ne essék részemről a bugoknak 1-t leszmítva csak jó oldalai mutatkoztak meg:)

Na most egyelőre ennyi. Összességébnen tetszik a gém a sok hibájával együtt, elvégre sok idő után ez az első gém amit végig is játszok, ráadásul már tolom ventrue-val 2.jára. Szóval valamilyen szinten le a kalappal, más szmmel nézve, meg egyszerűen röhejes, hogy hogy voltak képesek a fejlesztők egy ilyen roncshalmazt kiadni. Ezalatt azt értem, hogy ÍGY ki merték adni. Mellesleg azért ha azt nézzük a half-life 2-nek (szerintem) lényegesen jobb a grafikája és a fizikai motor is sokkal jobb abban.... szóval azt sem értem, miért nem tudták olyan jóra megcsinálni. Hát igen a karakter mozgás meg tényleg vices amikor pucsít a Brujám, aki egy vérbeli romlott vámpír :P

Na jólvan emberek ezt úgyse olvassátok végig, szal egy új írásban pedig segítséget kérek :)
    Na csáó!