Vampire - Bloodlines
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cacheman program segítségével gyorsíthatjuk a Windows mûködését, amit a memória optimalizálásával és felszabadításával érhetünk el. A programban találhatunk egy varázsló - wizard - menüt, melynek használatával nagyon egyszerû az optimalizálás.
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy kis segítség a progi katasztrofális memória-kezelésére: tegyétek fel a Cacheman nevezetû programot. Nekem 512MB ramom van, és egész tûrhetõen fut, külsõ tereknél is csak 4-5 mp-et tekeri a winyót, belsõ tereknél alig 1-2 mp.
Mondjuk nem árt egy Serial ATA-s winyó sem, mióta ilyenem van, az összes játékbeli töltési idõ az ötödére csökkent 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Ja mellesleg pl nosferatu karakterrel mar akkor is uldoznek, ha kimesz az utcara 😉
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
<asszem nemolvasom vegig a topikot mer csak felbaszom magam>:/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Fenn van a játék,de amikor betolteni akar az exe hibát észlel és leáll.
Mountoljam be a cd1-et és úgy próbáljam meg? A Sims 2-nél is ilyen probléma volt de egy crack megoldotta a problémát. Van már?
(most igen lefoglal a hl2)
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Annyira sztem nem gagyi a gém, habár már az elején elakadtam. -ha kicsi a security skilled, azt megoldhatod (a gxyakorlásnál írja is), azzal, hogy az egyik képesség minden vámpírnál van, ami +5-tel megnöveli az összes fizikai képességed, így már azért 1-2 ajtót fel lehet törni.
Az én problémám, már 4 küldetésem van, de nem tudom megcsinálni, ami most érdekelne: 1. Megszerezni merkuriónak a painkillert (bementem a korházba fent ahol az õr van ott kiszedtem a szekrénybõl mindent, de painkiller nem volt)
2. Beszéltem a parton a 13. generációsokkal, ott mondta a faszi, hogy valami lilit kell megtalálni
3. Mercuriót megverték, neki egíteni kell, de hol vannak azok a fazonok?
Mellesleg még az elején bementem egy shopba, vagy mibe, a 24 óráig nyitva van és benne van egy dagadt fazon, akivel lehet beszélni, akartam is, csaképpen véletlen a balklikket nyomtam és megvertem... utána meg nem lehet beszélni vele, mert szaladgál mint egy fasz. Vele mit lehet kezdeni?
Valamint ha zsernyákok rádszállnak, akkor elbújsz a sikátorba valahol és kb. 2-5 perc alatt elmúlik a körözés.
A Helpért elõre is köszi.
Csáó!
Meg a game elejen vagyok. Van par kuldi(pl marietta szobajaba betorni, korhazban megszerezni a farkasvert stb), amihez hozza sem szagolhatok, mert nem magas a lockpick skillem... Ez most komoly, hogy mindenhova csak egy ut vezet, es enelkul nem lehet semmi sem kezdeni??
Ha meg a rendorok uldoznek, mi az hogy doors are unusable? Ez valami felelmetesen gagyisag. Es nem lehet csinalni semmit, beszelgetni, ajtot hasznalni akkor sem 2 percig, ha a varos masik vegen vmi felnotas abc biztonsagi or meg akar talalni??
Vki vilagositson mar fel ezekrol. Ez igy jatszhatatlan.
Kék halál
A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer elsõ "láncszeméhez"??
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
öhöm, a Duck & Cover-on olvastam, hogy van valami Fallout-os, meg Arcanumos easter egg a játékban... megleltétek?
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
m1,úgyis újrakezdem,majd rányomulok hacking/lockpickre(játék elején nem nagyon hittem el,hogy ez inkabb rpg mint fps :})
psnid HaTeBeKa
Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépbõl az egyik itteni szobában...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
szépen el is mentem oda,majd kinyitattam valami ajtót az üveg mögötti pasival
csakhogy fogalmam sincs,hogy milyen ajtót nyitott ki,meg azt se tudom,hogy ez ehhez a questhez tartozik-e egyátalán
:>
psnid HaTeBeKa
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
d én kérdeztem h 768ddr el menyi idejoig tart betölteni???
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
SPOILER
Ha odaadod Jenette-nek a láncot akkor nem szabadul ki a szellemcsaj és xp-t sem kapsz.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Qrvajó ez a game 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)