6370
Vampire - Bloodlines
  • Jagi
    A Last Round-ból, asszem Damsel-nek hívják a forradalmár kiscsajt.
  • Jagi
    Lehet kezdek egyet...
  • Jagi
    THX!!!
  • haxoror
    Asszem a Ventrue klánnosoknak van így kinéző páncélja...
  • haxoror
    SPOILER

A Jevellry vagy mi az utca legvégén van, de nem az utcafronton van a bejárata hanem a bal oldalon a sikátorban.
  • Jagi
    Ezt muszáj tudnom, a katanához ez áll jól! :)))
  • Joint
    lol vazze...ilyeneken vagy leragadva? :)
  • Jagi
    Kvescsön:
    Lessz valahol hosszú fekete kabátom?(lehet majd venni?)
    1. igen
    2. nem
  • Jagi

Sejtettem... márcsak azért is, mert semmien Johanson(v. Johansen)-nel nem találkoztam.
    #2231 ???? PÍLZ csak strip barokat látok az egész városból, csinálgattam kveszteket, a qva anyjáját a katanás kiccsajnak a bicskáját b*szott eldobni!!! Azok alapján ahogy bántott engem elég jó kis "kés".
  • Bat
    Cserébe csak egy amerikai ismerőst kérek /off céljából :p
  • Bat
    SPOILER
    Van az a hely, ahol a komcsi ribi adta a küldit.
    Ha kijössz a főajtón ése elindulsz szembe a sikátorban egy jobbkanyar majd egy bal, majd egy kuka mellett áll egy csöves, őt kell zaklatni, ő majd az utca végén lévő csatornába irányít...
  • Gear
    Egyik sem.Az elsők közt voltam akik "lefikázták" a grafikát és ebből indult itt egy kisseb dulakodás.Nem bírtam elnézni fanatikus hozzászólásaid szó nélkül de már megbántam hogy strapáltam magamat a gépeléssel mert semmi értelme a te esetedben.Nem akarok én provokálni senkit sem de engedd már meg hogy egy nyilvános fórum nyilvános topicjában kieresszem a véleményemet.

Ezzel részemről lezártam a témát.
  • SG
    Még mindíg keresem a második plague bearer-es célpontot elintézés céljából. Cserébe felajálanék egy alig használt Gargoyle talizmánt:))
    Kíváló minőség rusnya szörnyek ellen nélkülözhetetlen. Átvehető a kínai színház bejárata előtt, csak most csak neked, call now !!
  • SG
    Te most provokálsz, vagy csak üzengetős hangulatban vagy?
  • SG
    Nem a csónakos bug később lesz, amikor maj időre kell kifutni egy barlangból, és tuti kifog dobni a játék az asztalra, miután beugrottál a csónakba.
  • Tomi13
    Ez a játék egyszerűen fantasztikus.Bár még csak most kezdtem,de nem emlékszem mikor borzongtam utoljára így egy játéknál mint tegnap éjszaka az Ocean Hotelban,hihetetlen milyen hangulata van.
  • Gear
    Jó rendben s ez maradjon is így .
  • Jagi
    A csónakos bug ott van ahol először találkozol a szarkofággal? de ott nincs robbanás és nekem simán betöltött. vagy ha nem, (ami valószínűbb) akkor még egyszer evezhetek.
  • Jagi
    Igen, a második plaugebearer az kisoda és hol van (kb)
    + hollywood: van egy összekötőm akit meg kéne találnom (ivan, steve, vagy ki) valami jewerly shopban van, de én csák vetkőzősboltok tömkelegét látom, szal hol keressem ÉS hol van Gary?
  • Zsoldos
    thx
  • Zsoldos
    :D
    mivel felkuldott a masodik emeletre siman, nem titkolozott semmit, gondoltam publikus az emelet, vagy ha nem az, akkor felvezet. De gaz :)
  • SG
    Ki lesz a második "plague bearer" ?? Az elsőt már kicsináltam de a másodikról nincs infóm. Szánjon meg valaki hogy beírja, köszi !
  • SG
    Én rád nem is emlékszem, azt sem tudom ki a túró vagy, én a Zsoldos nevű kollégával keveredtem nézeteltérésbe, de már elmúlt:))
  • SG
    Rejtett ajtót kell kinyitni hogy felmehess az elsőre a liftel. A gomb pedig ami nyitja, ott található a bejáratnál a pirosruhás csaj asztalkáján.
  • Zsoldos
    A red dragon etterem emeletere hogy lehet felmenni? Ott kene talalkoznom wonggal a nosferatu ugyeben. De csak a bar van ott bent, meg a budi, az epulet tobbi resze le van zarva egy kordonnal, amit sem atvagni nem lehet, sem atbujni alatta, sem atugrani (loller). Ha wallhackezek (torreador auspex skill), latom a fickot az emeleten..
  • Gombocka
    A farkasembert meg lehet ölni
  • Zsoldos

ez lol volt :)
  • Zsoldos
    meg kicsit off:

Az a gumiabroncs azert olyan low poli, mert a jatek stencil arnyekokat hasznal, a la' doom3. Csak itt nem raktak mindenhova sotetet, mint ott, hogy elkendozzek ;) Viszont az arnyekok baromi jok, mindenen ott a bump, meghozza' nagyon ugyesen hasznalva, menet kozben dinamikusan valtoznak, elegge megdobja a latvanyt. A kornyezetrol kepeket amugy olyan szemmel nezd, mennyi reszlet van.. A bloodlinesban a kocka alaku szobak, benne van 3-4 targy (a fo butorok) es itt kb kifujt..(Kavecsesze csak egy textura az asztalon meg ilyenek, az azert durva..) Itt kukaznod kellett, atfesulni a szobakat, benezni a fotel ala', tv moge stb, hatha talalsz vmit, stb. Es erdemes lenne megnezned ezt a jatekot, hogy tudd, milyen a valodi szabadsag egy jatekban, a mai napig ennek sikerult a legjobban. Ezen a teren felulmulja a dx1-t is, mig a blood, nos hat.. ;)
  • Jumpy
    SEGÉLYKÉRÉS!
    Na szevasztok, én most a kinai templomban akadtam el a hülye szobrokkal.Emlékszik még valaki milyen sorrendben kellett a szobrokat a talapzatokra helyezni, ha mögötted van az ajtó amin lejöttél a szintre+ beléptél a terembe?
    Mert ahonnan elvettem a szobroka tugyan van egy jelölés, milyen alakzatba kell(?) őket rendezni,de nem jöttem rá, honnan kell kiindulnom...
    Köszi !!!
  • Gear
    kedves SG! Senki sem szidta a játék rpg mivoltát pusztán rávilágítottunk itt páran hogy 2004-ben nem így kell kinéznie egy nagyon jó 3D-s motorral rendelkező játéknak.Sajnálom hogy hatalmas szemellenzők ragadtak a fejedre.
    Elnézést mindenkitől az off ért.
    u.i.: többet nembántom SG drágaságát ígérem.
  • ScaN
    Ize, hulyulok, hiszem mar ott vagy. Nem olyan nagy hodaly pedig, az egyik ajtoval elzart reszben talalod, kozvetlen a fal mellett.
  • ScaN
    Mauzoleum maybe :) az ut vegen van a bejarat
  • deep
    Valaki legyen olyan kedves és árulja már el nekem, hogy hol találom Ginger Swan urnáját a temető kriptájában, mert az utóbbi egy órámat azzl töltöttem, hogy az összes urnát egyenként megvizsgáltam, de egyik sem nyitható.Az őrület határán állok, a saját vérem szívom már.Segítsééég...aargh
  • SKAfaládé
    thx, holnap megcisnálom SM-t és akkor átmegyek az lesz az első amit megcsinálok, mert az első végigjátszásból kimaradt:)
  • ScaN
    SPOLIER

Downtown, torony alaku haz, felso ablakban lilas feny gomolyog

• SKAfaládé
    HELP SPOILER:

hol találom a Tremere régens-t?
  • SKAfaládé
    Na hali.
    Akkor én is beszállok a játékról alkotott vélemények megosztásába.
    Egyszer már végig vittem, egy Brujah-val, most éppen Vntrue-val próbálkozom, mindkettőnek megvan a maga kis pikantériája, de már előre félek a Ventrue-val a játék végétől, kínai templom jelenet, csatornázás. (bár itt a 3fejűeket magnummal könnyen le lehet szedni)

Valaki írta, hogy nektek is csak a magnum használható fegyver? Brujahval akinek 3-as lőfegyvere volt, igen, de a Ventruemat igyekszem ventruenak összerakni, aki fegyverrel megy. Majd ha lesz 7es firearmsom akkor kipróbálok egy uzi-t is, mennyire hord félre, ha nagyon akkor cumi.

Bugok. Írta talán SG, hogy csak a csónakos buggal találkozott. Hát én jópárral, legalábbis én ezeket bőven bugoknak nevezem. Szóval egyik: egy ember úgy értékelődik ki (nem értek a gépekhez túlzottan így nem tudom normálisan megfogalmazni) mint két ember. Értem ezalatt, hogy bementem sikátorban, egyik oldalamon hobós, másikon is és ott állnak, mint katiban a fasz, így nem tudtam sehová sem mozdulni, pedig volt 2 ember hely még a tagok mellett. Ami még pojén volt itt, hogy szerencsére nem kellett visszatöltenem, mert megynomtam "i" betűt, így kimentem inventoryba (ezalatt elméletileg a játék pause-ol), és mikor visszatértem azaz megint megnyomtam az "i" betűt, hipp-hipp barbatrükk, a két hobós eltűnt (lehet nosferátuk voltak és leléptek fasz se tuggya:P). Másik: ugye van az eszméletlen nehéz 3webkamera elhelyezős téma... na nekem ez könnyű volt, eleinte bemegyek legugolva hogy na ne vegyenek már észre, aztán elbaszom és elmegy mellettem a csaj nézek is nagyokat, ez bamba... de nem... hanem csak bug, fogtam magam fel álltam és ott rohangáltam a csaj és a csávó előtt és gyorsan leraktam a kamerákat, kb. 1 perc alatt megvolt a mission. És utolsó: a legyőzhetetlen farkasember... 3x lenyír mondom anyád! Aztán negyeggyére rájöttem hogy lehet kb. túlélni. Fogom magam rohangálok körbe a fák között, aztán egyszer csak észreveszem, hogy mögülem jön a hang, de nincs suhintás, csak üvöltözés. Megfordulok és látom hogy a balfasz vérfarkas beszorult a két fa közé... na mondom lol, odamegyek közel, hátha kiszabadul vagy valami, de nem ő túl lusta volt és nem lépett odébb 2 lépéssel hogy tovább üldözhessen. Félreértés ne essék részemről a bugoknak 1-t leszmítva csak jó oldalai mutatkoztak meg:)

Na most egyelőre ennyi. Összességébnen tetszik a gém a sok hibájával együtt, elvégre sok idő után ez az első gém amit végig is játszok, ráadásul már tolom ventrue-val 2.jára. Szóval valamilyen szinten le a kalappal, más szmmel nézve, meg egyszerűen röhejes, hogy hogy voltak képesek a fejlesztők egy ilyen roncshalmazt kiadni. Ezalatt azt értem, hogy ÍGY ki merték adni. Mellesleg azért ha azt nézzük a half-life 2-nek (szerintem) lényegesen jobb a grafikája és a fizikai motor is sokkal jobb abban.... szóval azt sem értem, miért nem tudták olyan jóra megcsinálni. Hát igen a karakter mozgás meg tényleg vices amikor pucsít a Brujám, aki egy vérbeli romlott vámpír :P

Na jólvan emberek ezt úgyse olvassátok végig, szal egy új írásban pedig segítséget kérek :)
    Na csáó!
  • SG
    SPOILER !

Az első plague bearer egy picsa és nem a csatornában lapul hanem az empire hotel egyik emeletén, ott ahol a ruszki maffiavezér is tanyázik,vagyi egy emelettel lejebb. De nekem a másik kéne amit ez után kellene elkapni.
  • SG
    Amikor Johansont kell megmenteni és a robbanás előtt elérni a csónakot, erre van a changeleveles megoldás. Na ezt hívom én csónakos bugnak, de ezen kívül még semmi nem jött elő a többiek által leírtakból. Mázlista vagyok, remélem kitart a szerencsém a játék végéig, bár már nem sok van hátra a sztoriból.

Ez a "more plague bearer" ki a turó lesz megtudja mondani valaki? Az a kis csegevara sapkás csaj adta a küldit, miután kinyírtam az első plague bearert azt a luxusribit.
  • ScaN
    Logikai bug:

Szoval game elejen vagyunk, megyek a tengerparti szorfos nepseghez visszaszerezni Mercurio szajrejat. Az or a kapun nem enged be, semmi gond, a kerites egyik deszkaja kiveheto. Atlopozom a keritesen, senki nem lat meg. Benezek a karaktelapra, latom hogy meg tudok adni egy pontot a charismara, gondolom visszalopozom a keritesen kivulre, hatha az igy megnovekedett karizmammal meg tudom dumalni az ort. Osonas vissza, senki nem vesz eszre, kiraly. Megyek az or fele, mire az elkezd kiabalni es baseball utot ragadva nekemront.

Khm, ez mi vajon? Gondolom a program ugy szamolja, hogy amint atleptem a kerites vonalat, aggresszivan lepnek fel ellenem az otthoniak. Nos, igy is tortent :)