Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Cacheman 5.0 - Shareware program!!!

Cacheman program segítségével gyorsíthatjuk a Windows mûködését, amit a memória optimalizálásával és felszabadításával érhetünk el. A programban találhatunk egy varázsló - wizard - menüt, melynek használatával nagyon egyszerû az optimalizálás.

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DonnieBrasco
Sziasztok,

Egy kis segítség a progi katasztrofális memória-kezelésére: tegyétek fel a Cacheman nevezetû programot. Nekem 512MB ramom van, és egész tûrhetõen fut, külsõ tereknél is csak 4-5 mp-et tekeri a winyót, belsõ tereknél alig 1-2 mp.
Mondjuk nem árt egy Serial ATA-s winyó sem, mióta ilyenem van, az összes játékbeli töltési idõ az ötödére csökkent 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Jagi
Nemtom, mostazzal próbálkozom, hogy hazaviszem az image-t, oszt megláttyuk. Vagy megvárom a dvd verzióját.

zoli80
nem irtam ki de ha jol tudom itt senki nem tette.

Jagi
Nem, de kiírtad és úgy próbálsz jáccani?

[HUN]Crassus
Érdekes ez a gamma ha 8x-os AGP-n megy a videókarim(9800pro) akkor nem indul az Istenért sem😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

zoli80
elindult neked?nekem is az a gondom hogy az exenel runtime hiba😞

Jagi
Nekem volt... vagy tériszony. Asszem azt is lehet.

Hat, fogalmazzunk ugy, ha meglatnak nagy lesz a rohangalas 😊 Meg a prostik se allnak velunk szoba. Az ebedlos neni egyszeruen elajul 😊 A korhazban azt lehet hazudni a recepciosnak, hogy kiskorunkban megegtunk.. Van akit nem erdekel, pl a fegyverkereskedo. O meg gratulal is milyen szep fulet csinaltattunk 😊
magasságtól való félelem? <#fejvakaras>

Voltan
Amúgy játszik valaki Nosferatu-val? Folyton bújkálni kell vele?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Jaja, tudom, de a Lasombráknak már alapból sincsen.

Jagi
Elég szarul fogalmaztam, de szerintem érthetõ.

Jagi
Hátránynak lehet felvenni, a keresztfóbiával meg az árnyék hiányát és a víztõl, magasságtól való félelmet is stb...

Voltan
Ezeknek pedig van a szerepjáték szerint. Egyetlen klánnak nincs, a Lasombra-nak.

A játékban minden küldit 3-5 különbözõ módon lehet megcsinálni, ennél a dxben sem volt több.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Nem irok baromsagokat. Talaltam mar 1-2 megoldast, de a felhozatal SZEGENYES. Egy nagysagrenddel kevesebb opcio van, mint mondjuk a dx-ekben. A rendor uldozes meg miert rossz ,barkivel megeshet, hogy hibazik, csak en nem szeretek loadozni 5 percenkent, mint a perfektre vegigvivos nagyokosok. Ez az ajto ki nem nyitas meg messze a legnagyobb faszsag amivel valaha talalkoztam jatekban..

Ja mellesleg pl nosferatu karakterrel mar akkor is uldoznek, ha kimesz az utcara 😉
Ne írj baromságokat. Minden feladatot több különbözõ módon meg lehet oldani, csak kicsit gondolkodni kell! Régen rossz, ha rendõrök üldöznek, de a sikátorban megbúvással megoldható. A használhatatlan ajtók a történet elõrehaladtával kinyílnak, csak nem akarnak minden poént az elején lelõni a készítõk.

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

The Garrett
a vámpírnak nincs is tükörképe 😄
<asszem nemolvasom vegig a topikot mer csak felbaszom magam>:/

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Jagi
Hi, probléma a következõ:
Fenn van a játék,de amikor betolteni akar az exe hibát észlel és leáll.
Mountoljam be a cd1-et és úgy próbáljam meg? A Sims 2-nél is ilyen probléma volt de egy crack megoldotta a problémát. Van már?

fitutufi
én még csak traning-nél tartok 😄
(most igen lefoglal a hl2)

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hali!

Annyira sztem nem gagyi a gém, habár már az elején elakadtam. -ha kicsi a security skilled, azt megoldhatod (a gxyakorlásnál írja is), azzal, hogy az egyik képesség minden vámpírnál van, ami +5-tel megnöveli az összes fizikai képességed, így már azért 1-2 ajtót fel lehet törni.

Az én problémám, már 4 küldetésem van, de nem tudom megcsinálni, ami most érdekelne: 1. Megszerezni merkuriónak a painkillert (bementem a korházba fent ahol az õr van ott kiszedtem a szekrénybõl mindent, de painkiller nem volt)
2. Beszéltem a parton a 13. generációsokkal, ott mondta a faszi, hogy valami lilit kell megtalálni
3. Mercuriót megverték, neki egíteni kell, de hol vannak azok a fazonok?

Mellesleg még az elején bementem egy shopba, vagy mibe, a 24 óráig nyitva van és benne van egy dagadt fazon, akivel lehet beszélni, akartam is, csaképpen véletlen a balklikket nyomtam és megvertem... utána meg nem lehet beszélni vele, mert szaladgál mint egy fasz. Vele mit lehet kezdeni?

Valamint ha zsernyákok rádszállnak, akkor elbújsz a sikátorba valahol és kb. 2-5 perc alatt elmúlik a körözés.

A Helpért elõre is köszi.
Csáó!
Udv!

Meg a game elejen vagyok. Van par kuldi(pl marietta szobajaba betorni, korhazban megszerezni a farkasvert stb), amihez hozza sem szagolhatok, mert nem magas a lockpick skillem... Ez most komoly, hogy mindenhova csak egy ut vezet, es enelkul nem lehet semmi sem kezdeni??

Ha meg a rendorok uldoznek, mi az hogy doors are unusable? Ez valami felelmetesen gagyisag. Es nem lehet csinalni semmit, beszelgetni, ajtot hasznalni akkor sem 2 percig, ha a varos masik vegen vmi felnotas abc biztonsagi or meg akar talalni??

Vki vilagositson mar fel ezekrol. Ez igy jatszhatatlan.
ehh, és ha ott nincs meg a kártyám, ami a gépbe kéne, mi légyen? 😊 azt hol találom?
zoli80
ja,ujraraktam 2x.uj driver,uj directx,uj minden.

Chinatown elõtt.

hol tartasz? ez hol van? 😊
ppfff miután janettel szétlövettem a nõvérkéét nem tudok visszamenni a klubba, pedíg az ázsiais küldi miatt vissza kéne.. szal a játék mindíg crashel, ha megpróbálok bemenni, amúgy nekem is 256 megám van és 1-2 percet tölt és szaggat mint az istennyila 😞 dehát csoróknak halgass

Azt nem, de troikás reklámmal teli van a játék 😛

Bocsi az elõzõ postért :-/
Kék halál

[HUN]Crassus
SPOILER kérdés!!

A skyline hotelban ,hogy kell bemenni a csajhoz?Jezebel Lockehoz( plague bearer elsõ "láncszeméhez"??

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ujratelepgetni probáltad már?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

SPOILER????

öhöm, a Duck & Cover-on olvastam, hogy van valami Fallout-os, meg Arcanumos easter egg a játékban... megleltétek?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

eh,köcce,csak az a gép meg ilyesmikkel bombáz,hogy contact administrator :}
m1,úgyis újrakezdem,majd rányomulok hacking/lockpickre(játék elején nem nagyon hittem el,hogy ez inkabb rpg mint fps :})

psnid HaTeBeKa

Eye-scream
SPOILER-Lily megtalálása

Bemész a vérbankba, és az egyik raktárszobában van egy kóddal védett ajtó. A kódot kiszedheted a számítógépbõl az egyik itteni szobában...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

zoli80
c++ runtime error!MI A SZAR VAN EZZEL?

bocs ha már kérdezték volna,de van egy küldetés(thin blood),és ott vagyok,amikor a quest logban már azt írja,hogy a csaj tervezte,hogy betörjön a vérbankba
szépen el is mentem oda,majd kinyitattam valami ajtót az üveg mögötti pasival
csakhogy fogalmam sincs,hogy milyen ajtót nyitott ki,meg azt se tudom,hogy ez ehhez a questhez tartozik-e egyátalán
:>

psnid HaTeBeKa

de idöben kb mennyi????
BlackShadow
384 el nem annyira para a dolog 😊 van idõ engedni a természetnek 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Én nekem 256 om van és tényleg ki lehet olvasni egy könyvet 😄
d én kérdeztem h 768ddr el menyi idejoig tart betölteni???
BlackShadow
hm megjegyzem köszi 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Eye-scream
Szvsz az ugyanaz, legalábbis nekem nem sikerült külön megoldást találnom rá, csak külön el lehet vele bukni ugyanis

SPOILER

Ha odaadod Jenette-nek a láncot akkor nem szabadul ki a szellemcsaj és xp-t sem kapsz.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
Hohha király, társtag vagyok a night clubban
Qrvajó ez a game 😄

Mr_no_NaMe
De tényleg hollywoodban és a játék több részére,csak akkor tudsz továbbmenni ha megcsináltad a questeket?
passzolom 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

TLD Robi
Akkor szerintem leszedem!<#eljen>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

zoli80
én szeretem ám mindkettot de a runtime error a jatek és kozém áll!😊

BlackShadow
ha szereted az rpg-t akkor sztem igen 😊 nameg ha szereted a vámpírokkal kapcsolatos világot :p

TLD Robi
Hi mindenki!<#wave>
Na szerintetek milyen a game?<#kerdes>Érdemes leszedni?

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/