Vampire - Bloodlines
-
SG #2171 Jól van látom elbeszélünk egymás mellett. Én soha sem tagadtam hogy a játéknak vannak hiányosságai, amik engem is nagyon bosszantanak,de én túlteszem rajta magamat és játszok vele tovább. Az ellenpéldát úgy gondoltam, hogy felsorolod mi nem tetszett a megjelenítésben, és rögtön ott hozzá is teszed, hogy az X.Y. játékban mennyivel faszábban volt kidolgozva,megoldva stb. A doom3 meg az unreal nem jó példa, mert ott a legtöbb karakter és tereptárgy ill. a helyszín plasztikus, amit jóval könnyebb és egyszerűbb mejeleníteni. A 486-os hasonlat pedig enyhén szóla is kissé túlzó . A memóriahasználatban tényleg óriási problémák vannak, de nekem 1 giga rammal azért annyira nem okoz problémát, nembeszélve arról, hogy nemsokára nagyon sok programnak fog kelleni ez a mennyiség. A játékkal kapcsolatos felsorolt problémáidat pedig majnem minden eddig megjelent játékra rá lehet sütni. A látványvilág nem lenyűgözött hanem csak szimplán tetszik és kész, mondom mindezt úgy hogy az általad felsorolt játékokat is megcsodáltam. De ennek ellenére se mondanám hogy ez ronda. A Stalkert én is várom már nagyon, de majd meglátjuk mi lesz belőle a végén, bár csak neked lenne igazad. A kritikus szem az stimmel ahogy írtad de az elfogulatlanság az már sántít nálad.