Vampire - Bloodlines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BlackShadow
na? vki tudja h hol kell kiszabaditani a csaj szellemét?

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

zoli80
öö esetleg vki?😊
megnézném már!

grebber
Jó ez a game.Tetszetõs graftól többet vártam de simán megfelel.

Next PC upgrade: 2022

hát 256 winxp-nek se nagyon elég már egymagában...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Akkor ugye kiderult hogy ez nem is beta verzio?valaki probalta 256ddr-el ha igen jatszhato vele vagy egyatalan elindul,es kilehet olvasni egy konyvet mikozben tolt a game?

Jimi Hendrix

BlackShadow
az igaz, de 2 quest van. van egy oyan is h ha olvasgattad a hotelben az ujságokat akkor van az a gyilkosság és a feleség szelleme segít neked h kiszabadítsd, én arról beszélek

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mr_no_NaMe
Eh,hollywoodban??

Oda meg hogyan köll eljutni?😊
én már vettem 😛 asszem downtownban, vagy hollywoodban
az, zseniális 😊 de egész végig nagyon jó a hangulat, szóval... hát, én azért lehet megveszem a játékot 😊
Mr_no_NaMe
Ruhákat venni hol lehet?
Kölne vmi jó hosszú dark esõkabát😊)
hmmm... olvasd a quest logot... csak vissza kell menned, és odaadni Theresenek a láncot 😊
nekem is annyi van... hát használhatóa játék 😊
zoli80
sziasztok!picit olvasgattam vissza de eddig nem talaltam errol semmit,a keresot is hazsnaltam de semmi.a problémám az hogy inditaskor runtime errort ir ki az exere.tudtok vmi megoldast?

BlackShadow
amugy iszonyu durván eltalálták azt a részt majd beszartam néha 😄

BlackShadow
srácok a szellemházban (hotel) hol lehet kiszabaditani a csajt? a nyaklánc már megvan 😊 épp tartok visszafelé és már a fõbejáratnál járok

hy anyit akkarok kérdezni h 768mb rammal menyi idejig tart betölteni egy "ajtot", mert most akkarok venni 512-öt és van 256. (tehát nem fog 10 percig tölteni???)
jah csak éppen a pénzt lehet költeni nem az idõt..., idõ volt pénz nem, ennyi 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

kijutottam *sigh*
<#hamm>
Hmuda
Nem, elvileg ez a full (ami elég szégyen ennyi extra idõvel amit bugmentesítésre és optimalizációra költhettek volna).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Hi!

Lehet, hogy már néhányszor kérdezték tõletek, de ez a verzió, amivel játszotok valami béta, vagy ilyesmi? Várható egy "normális" megjelenés is? :-)
- SPOILER -

Hmmm... így pontosan nem tudom, de az emeleten jobb oldalt is jártál?

- /SPOILER -
Ronaldo07
Hahó senki??!!!

Spoiler
Az alagsort végigrohantam, áram visszakapcsolva, liftel vissza, fent is sztem már mindent körbejártam. Merre?
Spoiler
SPOILER

Eléggé lineáris ott a haladás.. amúgy majd egy szétrohadt szobába juthatsz be, ahol egy kis idõugrás fog segíteni 😊 Ha villózó kék izéket látsz, már közel jársz a végéhez 😊

/SPOILER
Eye-scream
Mekkora lol, hogy a protean használata növeli eggyel a hacking skillt is (wits miatt). Durván nézhet ki mikor infralátással silablizálja a karim a képernyõn a betûket, meg az arasznyi karmaval veri a billentyûket 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Hmuda
Ja, Brujah, de már nem játszok (okokat lásd lejebb).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Én nem tudtam megcsinálni 😞 De nálam egyébként egyáltalán nem volt állóképes
Eye-scream
Amúgy valamivel javít a harcon, ha kikapcsolja az ember a combat animationst... Nem rajzolja meg game a golyókat, meg nem marad vér szanaszét a csata után de így legalább játszhatóbb...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

HELP
Az elátkozott hotelben merre találom a keresett tárgyat? (talán magamtól is meglelném de nagyon nem bírom az ilyen helyeket 😊
HELP
Voltan
Mindegy. Már úgyis meghalt.<#vigyor1>

Hol tartasz amúgy, és mivel vagy? (Brujah-al, nem?)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Hmuda
Aki a kicsit nem becsüli... :-)

Mondjuk én mindig is olyan voltam CRPG ügyileg, hogy minden elérhetõ sidequestet megcsinálok és azokat mindig elõbbre tartom mint a fõküldiket. :-) Tulképpen nekem a fõküldetések voltak a mellékküldik. :-)

Hmuda
Azért tippelnék tzimi-re, mert túlságosan magamutogató ami szabbatosra utal (most ne menjünk bele, hogy akár szabbatos klán tagja is lehet kamarillás). Meg a vágások a fején (ahogy vissza birom idézni a pofikáját) inkább emlékeztettek kinyúlt bõr repedésére, ami szintén a hússzobrászokra utal.

Ronaldo07
Hy!!
Végre leért a játék a bithumenrõl,de installnál kiír valami hibát az egyik fájlnál!!
Mit tegyek??
Segítsetek légyszi!!
Elõre is köszi!

Voltan
1-et ha ad. Nem éri meg a veszõdést. Tényleg idegesítõ quest.

Hmuda
Kulcsszó: XP. :-)

Voltan
Szerintem az Nosferatu.

Hmuda
A töltögetés ebben engem anyira nem zavar, beltereket pár mp alatt behozza, a külterek meg 8-12 mp alatt megvannak (jóesetben, rossz esetben 30 körül van a kültéri).

Hmuda
Ott ahhol a fertõzõt kinyirtad. (elsõ ránézésre Tzimische).

Voltan
Én megcsináltam. Megkapod utána a puskát, amit kölcsönad a temetõõr. (Elég szar darab, a shotgunt jobban csípem.) Nem érdemes veszõdni ezzel a feladattal, mert csak side quest, nincsen tétje. Meg lehet spórolni némi idegeskedést.

Olvass kicsit vissza, egyszer már leírtam, hogy mi a gond. Egy külföldi fórumon crashloggal bizonyították is...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Bucser
nem lehet, hogy egy Tzimisce Mágust kéne kigyakni, hogy vége legyen a zombiknak???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igen, én kétszer álltam neki aztán azt mondtam szevazs, majd ha 5. generációs leszek visszajövök 😊

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

A temetõs zombiirtást hollywood-ban, valakinek sikerült megcsinálnia??? szvsz elég lehetetlen feladatnak tûnik, 2 órája cseszõdök vele, de ezt én nem tudom megcsinálni, esetleg valami ötlet, hátha van valami trükkje, csak én nem jöttem rá. Ez a küldetés valahogy nem illik az eddigiekhez, nem azért mert nehéz, hanem mert idétlen, eddig az ilyesfajta idétlen, esztelen öldöklés nem nagyon volt jellemzõ, habár a plagbearer-es se volt kutya, de az még elment, na de ez...
A késéshez hozzá tenném hogy a HL2 miatt késet... szerintem azota hozá se nyultak a gamehez.. ami mondjuk igen nagy hiba WW nak lehetett volna anyi esze hogy megnézik.. nem jo akor itt van még x$ hogy két hétig üljenek rajta s kijavitsák ezeket az "aproságokat"

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Voltan
Na, basszus, akkor nézd majd meg a temetõs zombivadászatot(Ott mondjuk tényleg sokan vannak.) Szinte állóképeket nézegethet az ember.

Mondjuk engem nem is annyira a belassulások zavarnak, azzal még ellennék valahogy, de ez a rengeteg töltögetés rohadtul idegesít. Valahányszor kilépek a városi terepre, elõkapok egy könyvet és elkezdek olvasni, amíg töltöget. Röhej. A HL 2 ugyanakkor szakít, mint egy ámokfutó.

Üdv!
SPOILER
A kukkoldában hogy jussak be a csajokhoz? Nem találom azt a szar kártyás hozzá :|
CarajoEsp
Én nekem meggyõzõdésem ,hogy valóban a Swap fájlal baszakszik.
Csak egy példa:WWIIonline nekem 450mega memóriát eszik és az 1giga swapból pedig 90%-ot.
Ezzel szemben Vampire:700mega memória???? és a Swap fájl 0???%-a.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

MrDevil
Merre találom a cetlit a csatornában? megnéztem mindenhol sehol semmi!

MrDevil
Köszi szépen!!

hátõ lehet
amugy ennek elején nvidia logo van asszem (ezt má ut2k4-tribes:V -nél is eljácoták hogy más a logó)
lehet nvidia agresszivebb üzletpolitikát követ mint az ati 😄