6370
Vampire - Bloodlines
  • Drawain
    Ráadásul ez egy olyan hiba, amit ha egyetlen teszter egyszer végig is viszi a játékot négy felkiáltójellel megjelölhet.
  • BlackShadow
    én se kaptam meg a cuccot :(
  • ScaN
    Hamar bugreport, akkor: ha a loszresladakbol tul gyorsan *2 klik/sec* kapkodom ki a cuccot, kidob a desktopra.
  • CarajoEsp
    Milyen csónakos bug? Én idáig egyetlen bugot láttam és az az volt ,hogy nem kaptam meg a pénzt az után a bizonyos Éttermi dolog után. Ezen kívülsemmi.
  • NZiM
    Hali!

Valaki dobjon pls egy privit,hogy a plaguebearer-t merre keressem,mert a csatornát már végignéztem,de csak egy ajtót találtam,ami nem nyílik.
    Ya és még egy kérdés: a herceghez ha elmegyek,akkor adja majd a hajós küldit ha yól tudom, ezután már muszáj az ő küldetéseit csinálnom, vagy Ninesék ellátnak mókával??? (mert inkább hozzájuk húz a szívem)
  • BlackShadow
    lehet h SPOILER lehet hogy NEM az

megszerezte már vki a képet Jeanetterol amit a herceg küld ha megszerzed neki a Tap Hotel kazit? :D nekem tul kicsi a lockpicking skillem h bejussak a kinai moziba :(

az a feladat amit az egyik nosferatu adott h egy csajt akar megalázni és kamerákat kell raknom a lakásába elég érdekes lett... fél óra baszakodás után tudtam csak nemtomhanyadjára megcsinálni úgy h ne vegyenek észre :) na nembaj most épp a hacker nosferatunak csinálom a nosferatu hálózatot :D
  • Takezó
    Hát ezt én se értem, hogy adhatták ki így... de mostmár mind1..
  • Bat
    Köszi...
    Hogy a rákba lehet ilyen *****-t kiadni...
    Nem elég, hogy basic interpreterben írták az egész játékot, de még ilyen fatális hibákat is bennhagynak
  • Takezó
    csak picit vagy pofátlan... no nem baj... parancsikond szerkeszd át úgy, hogy kerüljön a cél végére a -console írás. Indítsd el, 0-sal hívod le a konzolt, aztán:
    "Igen az sajnos egy "showstopping" bug, idáig mindenkinél előjött majd lesz rá patch de egyelöre a következőt lehet tenni:
    - odaálsz a csónakhoz de nem lépsz bele
    - lehozod a konzolt és beirod a következőket:
    - ha Johansen jött veled vagyis megmented őt is akkor:
    SaveJohansen()
    - ha nosferatu -val játszol akkor:
    changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark
    - ha bármelyik másik klán akkor:
    changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark"
  • Bat
    Na villámgyorsan jöjjenek az 5letek, hogy mitől fagy szarrá ez a roncs játék, amikor ki kell szabadítanom az ipsét, és csónakkal elmegyek. Nekiáll tölteni a következő pályát, aztán fossá fagy
  • SG
    Én a gumiabroncsot ép ellenpéldának raktam be:)) De ha átolvasod az előzményt megérted.

Valaki írta itt hogy a játék(vampire) egy bughalmaz, na most vagy én vagyok marha szerencsés, vagy más nagyon szerencsétlen, mert a csónakos-játékból kidobó bugon kívül eddig nekem semmi problémám nem volt.
  • Jumpy
    De különben vita ide, vita oda...
    én a templomban első nekifutásra eltoltama ma bizonyos reteszt..bebebe
    :-))
  • Sil3nt
    neked az a gumiabroncs szép graffika? elvagy tájolva...de én sem akarok belemenni a vitába
  • kiskorúbézoltán #2196
  • DonnieBrasco
    A Deus Ex 1-et még ma is érdemes végigjátszani, a rég elavult graf mellett a mai napig messze az egyik legjobb sztorijú/hangulató FP játék (lehet shooterként, lopakodós/hackeres/zárnyitósként is játszani....

DB
  • BlackShadow
    na igen, ha nem kötne le a story, vagy bármi más a játékban szerintem az első 10 percben töröltem volna a játékot... 30 perc játékból 25 öt töltesz mód :)
  • Sith
    Nem akarok belepofázni ebbe a nagy jo vagy sem vitába...
    grafika tényleg gyenge.. s szaggat is szal programozásialg el van szurva
    pld a Deus ex 2 számomra nagy csalodás volt az 1 hez képest... sehol se tudta ugyan azt nyujtani sőt még picit kevesebbet se biztos vagyok benne hogy van akinek tetszik de én a saját és a környezetem véleményéből indulok ki
    grafikája szép az igaz de a hangulata a story valahogy elveszett
    Bloodlinesen azért elég sokat dob hogy lehet hogy a story lineális de az hogy jutsz tovább elégé interaktivra sikerült
    ismeröseim közül 4 en játsznk s biza akadnak eltérések a storyban ill a megoldások ban ezért a Doom 3 hoz ill Farcry hoz szerintem hülyeség hasonlitani ez nem egy FPS még ha egyesknek ugy is tünik
    leginkább a Dueus ex lehet a márce s tény hogy az egyet nem üti de
    az utobbi idők legjobb játéka nem agyatlan hent végre (nem tagadom hogy ugy is lehet játszani)
    nem rosz hogy a NPC-k reagálnak arra hogy milyen a karaktered skilljeid
    lehetne jobb is s szebb is remélem lesz is elöbb utobb de nekem ez most nagyon is megfelel
    s talán az is jelent valamit hogy sokan fikázák mégis sokan játszanak vele ha nem lenne semmi előnye akkor egy ekkora bug halommal nem sokan játszanának szvsz

• SG
    Nálatok is a magnum a leghasználhatóbb lőfegyver?? Vagy később lehet mást is találni? Ez a steyeraugh nálam eléggé félrehord, persze ez így reális ezért nem is panaszkodom.
  • CarajoEsp
    Nah énis megtaláltam a drágalátos Nosferatut. Aztaszentcségit. Itt aztán nincs cicó. Persze pénzem az nem volt ,mert itt nem lehet olyan könnyen szerezni ,mint Falloutban:D
    Most épp 33töltényt tudtam venni a 44-es magnumban ,a többit Késsel gyilkoltam le ,persze sokak mellett egyszerűen elszaladtam:D
    Amúgy a játék isten. Persze ez a küldetés nagyon nehéz volt.
  • CS@
    Ezt a hozzászólást nem nagyon érteni mert én nem láttam a DeusEx -et és a Bloodlines -al is csak kb3-4órát játszottam.
    Megnézem mind a 9(azaz 8) képet és csak azt látom ,hogy elég vackok a Vampire : Bloodlines -hoz képest.
    Szóval ettől aztán nem jön meg az ember kedve se a DeusExhez se a Bloodlineshoz.
  • SG
    Bocs ezt elrontottam ! De azért ez is a deusexben volt ugyebár. Viszont tagadhatatlan hogy szép grafikával rendelkezett az tuti.
  • SG
  • SG
    Én a Deusex2-t végignyomtam és tetszett nagyon, de azért rakd be a hatszögletű gumikereket ábrázoló képet is, mert úgy igazságos, és a híres repülőmodellről se feledkezz meg tudod :))
  • SG
    Ezek a kínai meg japán vámpírok nem küzdenek tudathasadással? Szar lehet ázsia vámpírnak lenni egy káinita eredetből kersztény vallás alapján kitalált játékban, miközben nekik ott a sintoista,taoista,budhista stb. vallástörténetük. Vajon hogy dolgozzák fel lelkileg szegények? Biztos jó sok pszihiáter dolgozik ott egy csomó lóvét kaszálva.
  • Zsoldos
    A meltatlanul elfeledett es agyonflame-elt, pedig amugy zsenialis deus ex2.
  • Zsoldos
    na ez nem sikerult jol
  • BlackShadow
    hmm ez meg miyyen gam?:)
  • Zsoldos
    azert valljatok be eleg zsir lenne, ha igy nezne ki a game ;)

kep1
    kep2
    kep3
    kep4
    kep5
    kep6
    kep7
    kep8
    kep9

enyhe off :)
  • BlackShadow
    amugy vmi storybeli változás van akkor ha más klánt választok? pl az intro más v vmi :)
  • SG
    Igen de ma már tolerancia van meg coming out. Ezért a melegekre is gondoltak:))))) Ők is örülhetnek egy szépen ringó férficsípő látványának:))))
  • SG
    Taktikázz ! Várj amíg feltöltödik az életerőd és csak aztán rohanj nekik,idő van bőven nem kell sietni. A kicsiket kalapáccsal a legjobb írtani, a tohonyákat vágófegyverrel, de őket messziről is le lehet pufogtatni mert aránylag lassúak.
  • Bat
    Ja, az a gond, hogy spóroltak az animokon...
    Például elég hülyén néz ki a férfi karakterek riszálják úgy a seggüket mint a nők...
  • Zsoldos
    :))
    nosferatu-hoz illik amugy.
  • SG
    Görnyedt és debil? De hát járkáló hullákról van szó könyörgöm, sőtt a legtöbbje több száz éves !!! Ezen körülmények ismeretében mégsem várható el hogy szálfa egyenes tartással mászkáljanak !!

Na jó csak vicceltem, igazad van hogy néhánynak a mozgása gerincferdüléses és csípőficamos betegre hasonlít. Nekem venture karakterem van annál nem látszik annyire, de amikor kézbeveszem vele a samukalapácsot tényleg mókás testtartást produkál.
  • Zsoldos
    Hat ha a plasticnal tartunk, a bloodlines sztem kornyezet es modellek teren is remekel ezen a teren: decomplastic
    Bar oszinten szolva engem nem vonz annyira a fotorealisztikussag, olyat szeretek latni szamitogepes grafikan, amit ez eletben nem.

Az ai hw igenyre lasd #2172

Legjobban amugy a kornyezet elnagyoltsaga zavaro, mert ez a jatekmenetre is sulyos kihatassal van. A masik gond meg a karakteranimacio, ami eleg csuf lett. Torreador csaj karakterrel nyomom es ahogy az jar.. Gornyedt es debil, mint egy nosferatu. Indits egyet es nezd meg az introt. Nehany helyen azert jol rogzitettek par mozgast motion capture-el (pl tancosok). Ezek olyan dolgok ami folott nehezebben tudok szemet hunyni, mint a rossz minosegu texturak felett.
  • BlackShadow
    hát srácok, ez a keressük a nosferatut küldetés a vége felé már brutál volt... ippeh megtudok ölni 1v1 ben egy iyen 3 testű lényt, de h majdnem minden sarokban van egy kicsit már durva... oyan szinten döglök ott h az kész.. kénytelen voltam a godmodot használni:) mit kéne tennem h többet bírjak a kicsikékből?
  • SG
    Nem beszélve arról hogy amíg gyalog átértem az egyik városból a másikba, addig jó ha 5-6 monsztával találkoztam, és közben 15-ször láttam a loading feliratot. Úgyhogy az abban lévő óriási területek is csak félig voltak igazak. Ez a morrowindre vonatkozik.
  • Zsoldos
    "Hmm. Itt tévedsz." hm. miben? :) A doom3-al mi bajod? Csak mert a jatek egy ratyi, a grafja eleg jo.

Stalker azert lesz eleg erdekes, mert az osszes zonaban zajlanak majd az esemenyek, nem csak az aktualisban. 1 morro zona ehhez kepest kicsi, nomeg ott nem igazan eletszimulaciora ment ki a jatek, csak maszkaltak a csuszomaszo szornyikek, ha meglatnak nekedessenek, az egy picit leegyszerusiti a dolgokat. De nem is erre helyeztek a hangsulyt, stalknal igen.

Amugy irtam regebben 1-2 elet-szimulaciot, tobbszaz leny elte kis eletet, realtime-nal kb 100x gyorsabb sebesseggel, 2000+ -os procin. 1%-os prociido meg megengedheto.. szerintem ;) Ha meg kicsit ugyeskedsz, es nem hagyod nagyon elburjanozni az allapotgrafot, a memoriaigeny is eleg kicsi lesz.
  • SG
    Jól van látom elbeszélünk egymás mellett. Én soha sem tagadtam hogy a játéknak vannak hiányosságai, amik engem is nagyon bosszantanak,de én túlteszem rajta magamat és játszok vele tovább. Az ellenpéldát úgy gondoltam, hogy felsorolod mi nem tetszett a megjelenítésben, és rögtön ott hozzá is teszed, hogy az X.Y. játékban mennyivel faszábban volt kidolgozva,megoldva stb. A doom3 meg az unreal nem jó példa, mert ott a legtöbb karakter és tereptárgy ill. a helyszín plasztikus, amit jóval könnyebb és egyszerűbb mejeleníteni. A 486-os hasonlat pedig enyhén szóla is kissé túlzó . A memóriahasználatban tényleg óriási problémák vannak, de nekem 1 giga rammal azért annyira nem okoz problémát, nembeszélve arról, hogy nemsokára nagyon sok programnak fog kelleni ez a mennyiség. A játékkal kapcsolatos felsorolt problémáidat pedig majnem minden eddig megjelent játékra rá lehet sütni. A látványvilág nem lenyűgözött hanem csak szimplán tetszik és kész, mondom mindezt úgy hogy az általad felsorolt játékokat is megcsodáltam. De ennek ellenére se mondanám hogy ez ronda. A Stalkert én is várom már nagyon, de majd meglátjuk mi lesz belőle a végén, bár csak neked lenne igazad. A kritikus szem az stimmel ahogy írtad de az elfogulatlanság az már sántít nálad.
  • Drawain
    Legalábbis a hardwired-en nem :)