Vampire - Bloodlines
-
SG #2123 Srácok én nem tudom mit nyávogtok annyit. Az a játék soha a büdös életbe nem fog elkészülni ami mindenkinek tetszik. Mindenki más és más arányban szeretné a hentet meg a lopakodást és a dumagép megoldást keverni. Éppen ezért lehetetlen elvárásaitok vannak a készítőkkel kapcsolatban. Egy regényen vagy regénycikluson az író vagy írók akár évekig is gondolkodhatnak vajjúdhatnak, míg a játékkészítésnél ez a lehetőség nincs meg sajnos. És amíg a regényeket jobbára egy célközönség (jelen esetben a vampire fanok) veszik meg, addig a játékváltozat sokkal szélesebb rétegnek készül. Örüljünk hogy van legalább ez, még ha tele is van hibákkal Most őszintén a mostanában kiadott játékok ennél lényegesen gyengébbek vagy unalmasabbak esetleg említésre se méltók. A Half Life 2-öt meg a Doom 3-mat meg nem kéne összehasonlítani egy szerepjátékkal, még ha a hentelősebb részekben van hasonlóság akkor sem. Nekem például nem okozna gondot a vampire helyett halflifézni vagy dúmozni mert csak fel kéne telepíteni és mehetne is, de egyszerűen már nem köt le az azokban lévő játékmenet és fantáziátlanság. Igazság szerint az OFP óta nem is látok semmi újdonságot egy fps-ben sem. Ez a játék valami más ez tetszik a rengeteg hibája ellenére is. Akit pedig idegesít a sok bug vagy lassú játékmenet, az pihentesse a programot egy pár hónapig, aztán az akkori pl. v1.3 javított verzióval próbálja újra.