Vampire - Bloodlines
-
SPOILER's
Ez a werewolfos menekülősdi szvsz nagyon el lett baszva... Addig ok hogy a vérfarkasok erősek meg félelmetesek de
1.:Ennyire azért nem...
2.:Ilyen szar AI-val egy ilyen kergetőzős részt beírni már már pofátlanság. Sarokba szorít a dög, na mondom nekem annyi. Erre egyszercsak megfordul beront a házba és elkezdi szétrombolni. Hu na mondom ok ezt megúsztam. Az idő is pont letelt, úgyhogy elindultam a ház felé. Erre egyszercsak a nyakamba szakad egy adag vakolattal együtt, az erdő közepén...
Mindezek mellett némileg dühítő volt mikor később megtudtam, hogy Nines meg holt egyedül leverte a sajátját... Peeersze ja...
Ráadásul a végére tényleg erősen elfogyott a fantázia, és hogy kiteljen a játékidő beletették ezeket a kib. hosszú henteléseket. Ezzel még megbékülnék, de ráadásul akad és bugzik... A protean diszciplína használatakor néha nem tűnik el az eredeti testem és a két test egymásba akad én meg mozgásképtelen leszek és kinyírnak. Most már igencsak várom a végét... Szvsz kár volt így összecsapni ezt a játékot. Ha nem teszik akkor minden idők egyik legjobb RPG-je lehetne...